Χρειαζόμαστε αφισάκι "Με ποδήλατο στη Δουλειά"

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Για την διαφήμιση και διάδωση της δράσης "Με ποδήλατο στη Δουλειά" χρειαζόμαστε ένα αφισάκι/φλαϊεράκι για να το μοιράζουμε σε ποδηλάτες καλώντας τους να συμμετέχουν, και πιθανόν μια αφίσα για να βάζει όποιος θέλει στο χώρο εργασίας του. Επείγει το αφισάκι. Όποιος έχει μεράκι να φτιάξει κάτι, ας το ποστάρει εδώ ή ας με ειδοποιήσει προσωπικά.

Για παραδείγματα: http://images.google.com/images?q=Bike+to+Work

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
cdouvis
Απών/απούσα

τρέξτε κόσμε, μεγάλη ευκαιρία! Από σήμερα τρέχει ο μεγάλος, ο ανεπάνάληπτος, ο υπέρτατος διαγωνισμός φωτογραφίας "Bike To Work 2011". Φωτογραφίστε τον εαυτό σας με το ποδήλατο στη δουλειά (ή προς/από τη δουλειά) και κερδίστε αιώνια δόξα!

αν φοράτε φόρμες εργασίας, κουστούμια, ταγιέρ, γραβάτες κλπ ή αν είσαστε εμφανώς μέσα σε χώρο έργασίας τόσο το καλύτερο. Το ποδήλατό σας μπορείτε να το κρατάτε ή να το κουβαλάτε ή να το καβαλάτε ή ότι γουστάρετε. Κάντε του κεφαλιού σας. Πρόσθετα αβαντάζ θα θεωρηθούν η κομψότητα, το σεξαπίλ, ο σουραλισμός και η σοκαριστικότητα (καλά, δεν είναι απαραίτητο να τα χωρέσετε όλα σε μια φωτό, και λίγη ποικιλία καλό κάνει άλλωστε)

οι φωτό θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της δράσης bike2work ηλεκτρονικά ή/και στα φλαϊεράκια/αφίσες που θα βγάλουμε. Ποδηλάτισσα, ποδηλάτη, μη ντρέπεσαι, βγες από το καβούκι σου και στείλε μας τη φωτογραφία σου. Το bike to work σε χρειάζεται. Μην καταπνίγεις το ψώνιο σου, αφού το ξέρω ότι ψοφάς για τέτοια

για να παίρνετε ιδέες δείτε ένα καλό παράδειγμα εδώ ή το λινκ του Filopodarou στο πρώτο ποστ

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Nα και φωτογραφίες απο το αντίστοιχο πρόγραμμα στη Γερμανία "Mit dem Rad zur Arbeit" στο οποίο συμμετείχαν εως τώρα 170.000 ποδηλάτες!

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

Επειδή ειδα οτι δεν υπήρξε καποια συμμετοχή
και θεωρώ οτι ειναι σημαντικό να υπάρχει αφισα για το bike2work
εφτιαξα τα παρακάτω.

Αν σας κάνει καποια απο τις παρακάτω επικοινωνηστε μαζι μου με ΠΜ για να προσθεσω τα απαραίτητα στοιχεία, λογοτυπο, κειμενο κτλ

4χρωμη αφίσα
4 color poster

και 2 ακόμη διχρωμες version
2colored01
2colored02

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Έχει και ελληνικά στοιχεία.
Επικοινωνώ αμέσως.

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

εχουμε αφισες
ελευθερες για κατεβασμα και εκτύπωση
http://www.podilates.gr/?q=node/14919

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα


άντε, και καλά χιλιόμετρα!