RockaRolla wrote: ...συνεχίζεις... εκεί.... δώστου.... μέχρι τελικής πτώσης..... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ??????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
...συνεχίζεις... εκεί.... δώστου.... μέχρι τελικής πτώσης.....
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ???????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Έλα ρε συ Κωστή, ειδικά εσύ δεν πρέπει να παραπονιέσαι. Ρίξτο στο πλέξιμο. Να σου φέρω στεφάνια - ακτίνες - κέντρα να ρίξεις 5-10 κιλά πλέξιμο να στανιάρεις και εσύ, να χαρώ και εγώ φρέσκα παπά στα ποδήλατά μου.... χχαχαχχα...
kktsol wrote: RockaRolla wrote: ...συνεχίζεις... εκεί.... δώστου.... μέχρι τελικής πτώσης..... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ??????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ασε ρε συ. Κλεισμενος μεσα ειμαι. Τι να κανω?? Καπως πρεπει να εκτονωθουμε.
ασε ρε συ. Κλεισμενος μεσα ειμαι. Τι να κανω?? Καπως πρεπει να εκτονωθουμε.
Εγω σου ειπα ελα να ανεβουμε κανα βουνο τωρα που εχει καλο καιριο να εκτονωθεις αλλα δεν ανταποκρινεσαι :P
Έλα ρε συ Κωστή, ειδικά εσύ δεν πρέπει να παραπονιέσαι. Ρίξτο στο πλέξιμο. Να σου φέρω στεφάνια - ακτίνες - κέντρα να ρίξεις 5-10 κιλά πλέξιμο να στανιάρεις και εσύ, να χαρώ και εγώ φρέσκα παπά στα ποδήλατά μου.... χχαχαχχα...
Εγω σου ειπα ελα να ανεβουμε κανα βουνο τωρα που εχει καλο καιριο να εκτονωθεις αλλα δεν ανταποκρινεσαι :P