Φίλε tkant κάτι τέτοιο είναι αλλά θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερο από αυτά της φωτογραφίας που έβαλες, επειδή το είδα αργά το μήνυμά σου αύριο θα σου βάλω μιά φωτογραφία να το δείς καλύτερα.
Φίλε tkant κάτι τέτοιο είναι αλλά θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερο από αυτά της φωτογραφίας που έβαλες, επειδή το είδα αργά το μήνυμά σου αύριο θα σου βάλω μιά φωτογραφία να το δείς καλύτερα.
μπερδευτήκαμε ! ! Βασικά είναι 2 οι φωτο στο μνμ του τκαντ...με ποια από τις 2 βάσεις μοιάζει;
Με την Α ή με την Β;
Αν είναι με την Α παω να πάρω τώρα !
είχα πάρει παλιά .. νομίζω από chainreaction την τύπου "Α" βάση.
OK, κρεμάω το tandem εκεί επάνω ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Το καλοκαίρι πήρα μια, ίδια σε σχήμα, στην μισή τιμή, από Σάμο, για τα καλοκαιρινά μας ποδήλατα.
Με το που την έστησα σε τοίχο και κρέμασα ένα ΜΤΒ, το μεταλικό κομμάτι της βάσης / πλάτης, εκεί όπου κοντράρει το μπράτσο, ΕΣΠΑΣΕ. Σχίστηκε το μέταλο. Μιλάμε για το απόλυτο FAIL.
Την έχω φέρει εδώ και ψάχνω ηλεκτροκόλληση για να δω μήπως και την συνεφέρω.
Θα χρειαστεί και κάποια ενίσχυση (σαν αντιρήδα) από κάτω....
... και σιγά το βάρος που κρέμασα....
Το φτηνό .... βγήκε ξυνό... ίσως να βγει και ακριβό.... θα δούμε...
rock είναι αρκετά τα σενάρια, από αστοχία υλικού, χάλια κόλλημα, μέχρι και να ήταν ήδη ραγισμένο. Αν παίρνει να κολληθεί και βάλεις και νεύρο, λογικά θα είσαι Οκ.
‘ Όπως και να έχει την θεωρώ πρακτική και όμορφη για εσωτερικό χώρο !
Για την Β περίπτωση δεν ξέρω, μου κάνει περισσότερο για έξω… βασικά με ενοχλεί που ακουμπάει η ρόδα στον τοίχο (οκ θα βάλεις κάτι να καλύπτει το σημείο της επαφής) αλλά δεν μου αρέσει και ο τρόπος που κρέμεται έτσι κατωκέφαλα το ποδήλατο.
Έχω δοκιμάσει και τις 2
Η Α (δεν θυμαμαι από που...σίγουρα internetiko μαγαζί) μου ξήλωσε 2 φορές τοίχο, μία με σιδερένια ουπα και μία με απλα)
Η 2η (PRO)...ξήλωσε και αυτή τοίχο...νομίζω όμως έκανα εγώ λάθος γιατί η βίδα είχε πιάσει σοβά και δεν πέρασε τα τούβλα
Έχω δοκιμάσει και τις 2
Η Α (δεν θυμαμαι από που...σίγουρα internetiko μαγαζί) μου ξήλωσε 2 φορές τοίχο, μία με σιδερένια ουπα και μία με απλα)
Η 2η (PRO)...ξήλωσε και αυτή τοίχο...νομίζω όμως έκανα εγώ λάθος γιατί η βίδα είχε πιάσει σοβά και δεν πέρασε τα τούβλα
¨οταν δεν έχεις τούβλα πίσω από το σοβά αλλά τσιμέντο ή πλάκα ας πούμε, τότε βάζεις σιδερένια ούπα(link is external) τα οποια σφηνώνουν και αντέχουν πολύ βάρος...και όμως...
Και να πω οτι δεν έχω κρεμάσει άπειρα πράγματα σε τοιχους...από τηλεοράσεις μέχρι...χχχ :P
Τα σιδερενια μονο για μπετον
Αν τα σφιξεις λιγο παραπανω θρυματιζουν το τουβλο και...παπαλα..
Για τοιχο απο τουβλο
Αφου λετε οτι ξειλωνονται βαλτε τα χοντροτερα στριφωνια που περνανε απο τις τρυπες της βασης και τα αντιστοιχα πλαστικα ουπα.
πχ 10mmουπα με 8mm στριφωνι.Η τρυπα που θα κανετε να ειναι με καλο τρυπανι και αν ειναι δυνατον χωρις κρουση και χαμηλες στροφες στο δραπανο,
ωστε η τρυπα να μη γινει μεγαλυτερη και κολυμπαει το ουπα(το ουπα πρεπει να μπαινει εφαρμοστα στη τρυπα και να μη στριβει οταν θα βιδωσετε). Σπρωχτε τα ουπα τουλαχιστον μισο ποντο μεσα απο την εμφανη επιφανεια του σωβα (ή και περισσοτερο αν ο σωβας ειναι παχυς).Αφου θα δεχθουν (και)καθετη στον αξονα τους δυναμη, φροντιστε ωστε το σχισιμο τους να ειναι οριζοντιο.
Αυτα ..
...βαλτε τα χοντροτερα στριφωνια ....
... Η τρυπα που θα κανετε να ειναι με καλο τρυπανι και αν ειναι δυνατον χωρις κρουση και χαμηλες στροφες στο δραπανο,
......
τα είπες όλα.
... και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήρα την βάση να την κοπανήσω στο κεφάλι του ποδηλατά που μου την πούλησε.
Είχα ανοίξει μεγαλύτερες τρύπες για μεγάλα στριφώνια.
Η βάση έκατσε και δεν κουνιόταν.
Αλλά το μπράτσο αποφάσισε να πάρει την κάτω βόλτα...
τελικα πηγα carrefour και πηρα ενα σταντ για το πισω ψαλιδι ρυθμιζομενο πληρως αλουμινενιο.9 ευρω και ειναι ιταλικο.καλο φαινεται για τα λεφτα του.ενα που ειχα παρει απο ebay china ηταν πιο βαρυ και κατωτερο ποιοτικα αλλα ειχε 5ευρω.να του βαλω γρασσο η λαδακι?
τελικα πηγα carrefour και πηρα ενα σταντ για το πισω ψαλιδι ρυθμιζομενο πληρως αλουμινενιο.9 ευρω και ειναι ιταλικο.καλο φαινεται για τα λεφτα του.ενα που ειχα παρει απο ebay china ηταν πιο βαρυ και κατωτερο ποιοτικα αλλα ειχε 5ευρω.να του βαλω γρασσο η λαδακι?
βάλε φωτό δεν σε πιστεύουμε !
(τη πίσω ρόδα την κρατάει στον αέρα πχ για αλλαγή ταχυτ. ?)
αυτό που λεει είναι σταντ κανονικό, από αυτά που μπαίνουν στο πίσω ψαλίδι και όχι κοντά στο BB
λοιπον το τοποθετησα σημερα το stand.προσοχη στις βιδες ειναι κοντες με αποτελεσμα να ειναι αχρηστες.οποτε παρτε λιγο ποιο μεγαλες βιδες με παξιμαδι πριν τη τοποθετηση.μια χαρα δουλευει και σταθερο και δυνατο το ελατηριο.το μονο αρνητικο ειναι οτι κανει θορυβο οταν το κλεινεις (απο το ελατηριο).
καταλαβες λαθος.απλο σταντ για το πισω ψαλιδι.
είχα πετύχει ενα τέτοιο
που είχε την δυνατότητα να σηκώνει λίγο και τι ρόδα ετσι ώστε να ρυθμίζεις
Αντέχουν είναι πολύ καλά, τα έχω πλύνει και δυό τρείς φορές, όλα ΟΚ, βέβαια είναι για το καλοκαίρι μόνο, τώρα το χειμώνα φοράω τα καλοκαιρινά της μοτοσυκλέτας.
Έχω πάρει απ΄τα jumbo τα γάντια SPORTS EVA. Ήταν πολύ φθηνά και τα πήρα.
Έχω κάνει κάμποσα χιλιόμετρα, δεν έχουν πάθει κάτι και δεν έχω τους πόνους
που είχα μετά από κάθε μεγάλη διαδρομή! Τώρα δεν μπορώ να στα συγκρίνω με
αυτά των ποδηλατάδικων γιατί ποτέ δεν είχα..
Πέμ, 22/11/2012 - 09:01
Adventure At3 Child Alloy Two-Seater Trailer στο Amazon.co.uk
Το ανεβάζω γιατί έχει δωρεάν μεταφορικά...
Στο amazan.co.uk είναι στις σημερινές προσφορές (πατήστε today deals) θα είναι διαθέσιμο μόνο για 2 ώρες σε τιμή που δεν είναι ακόμα γνωστή. Η τωρινή είναι £156.77 Γύρω στα 195 ευρώ.
Η προσφορά θα αρχίσει γύρω στις 4:40 αλλά τσεκάρετε και μόνοι σας.
http://s16.postimage.org/i1lpq1ohh/DSCN3659_Large.jpg[/quote](link is external)
Φαίνεται αρκετά ποιοτικό και πρακτικό.
Μάλιστα νομίζω ότι είναι στα + ότι στηρίζεται σε δύο σημεία στον τοίχο αντί σε ένα που έχουν άλλα αντίστοιχα.
Θα ήταν εύκολο να μας πεις σε ποιό Jumbo το βρήκες γιατί σε ένα-δύο που έχει τύχει να κοιτάξω δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ
Θα με ενδιέφερε να μάθω αν είναι κάτι τέτοιο

ή κάτι τέτοιο;
μπερδευτήκαμε ! ! Βασικά είναι 2 οι φωτο στο μνμ του τκαντ...με ποια από τις 2 βάσεις μοιάζει;
Με την Α ή με την Β;
Αν είναι με την Α παω να πάρω τώρα !
......θα πάω εγώ
είχα πάρει παλιά .. νομίζω από chainreaction την τύπου "Α" βάση.
OK, κρεμάω το tandem εκεί επάνω ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Το καλοκαίρι πήρα μια, ίδια σε σχήμα, στην μισή τιμή, από Σάμο, για τα καλοκαιρινά μας ποδήλατα.
Με το που την έστησα σε τοίχο και κρέμασα ένα ΜΤΒ, το μεταλικό κομμάτι της βάσης / πλάτης, εκεί όπου κοντράρει το μπράτσο, ΕΣΠΑΣΕ. Σχίστηκε το μέταλο. Μιλάμε για το απόλυτο FAIL.
Την έχω φέρει εδώ και ψάχνω ηλεκτροκόλληση για να δω μήπως και την συνεφέρω.
Θα χρειαστεί και κάποια ενίσχυση (σαν αντιρήδα) από κάτω....
... και σιγά το βάρος που κρέμασα....
Το φτηνό .... βγήκε ξυνό... ίσως να βγει και ακριβό.... θα δούμε...
rock είναι αρκετά τα σενάρια, από αστοχία υλικού, χάλια κόλλημα, μέχρι και να ήταν ήδη ραγισμένο. Αν παίρνει να κολληθεί και βάλεις και νεύρο, λογικά θα είσαι Οκ.
‘ Όπως και να έχει την θεωρώ πρακτική και όμορφη για εσωτερικό χώρο !
Για την Β περίπτωση δεν ξέρω, μου κάνει περισσότερο για έξω… βασικά με ενοχλεί που ακουμπάει η ρόδα στον τοίχο (οκ θα βάλεις κάτι να καλύπτει το σημείο της επαφής) αλλά δεν μου αρέσει και ο τρόπος που κρέμεται έτσι κατωκέφαλα το ποδήλατο.
Σαν την Α είναι....
tkant Κέρδισσ ! ! ! 1-0
https://www.youtube.com/watch?v=cSsbZrnB9u4(link is external)
Έχω δοκιμάσει και τις 2
Και τα 2 έγιναν με 29αρι mtb περί των 15-16κιλών.
τι ούπα (size does matter);
¨οταν δεν έχεις τούβλα πίσω από το σοβά αλλά τσιμέντο ή πλάκα ας πούμε, τότε βάζεις σιδερένια ούπα(link is external) τα οποια σφηνώνουν και αντέχουν πολύ βάρος...και όμως...
Και να πω οτι δεν έχω κρεμάσει άπειρα πράγματα σε τοιχους...από τηλεοράσεις μέχρι...χχχ :P
Τα σιδερενια μονο για μπετον
Αν τα σφιξεις λιγο παραπανω θρυματιζουν το τουβλο και...παπαλα..
Για τοιχο απο τουβλο
Αφου λετε οτι ξειλωνονται βαλτε τα χοντροτερα στριφωνια που περνανε απο τις τρυπες της βασης και τα αντιστοιχα πλαστικα ουπα.
πχ 10mmουπα με 8mm στριφωνι.Η τρυπα που θα κανετε να ειναι με καλο τρυπανι και αν ειναι δυνατον χωρις κρουση και χαμηλες στροφες στο δραπανο,
ωστε η τρυπα να μη γινει μεγαλυτερη και κολυμπαει το ουπα(το ουπα πρεπει να μπαινει εφαρμοστα στη τρυπα και να μη στριβει οταν θα βιδωσετε). Σπρωχτε τα ουπα τουλαχιστον μισο ποντο μεσα απο την εμφανη επιφανεια του σωβα (ή και περισσοτερο αν ο σωβας ειναι παχυς).Αφου θα δεχθουν (και)καθετη στον αξονα τους δυναμη, φροντιστε ωστε το σχισιμο τους να ειναι οριζοντιο.
Αυτα ..
τα είπες όλα.
... και αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήρα την βάση να την κοπανήσω στο κεφάλι του ποδηλατά που μου την πούλησε.
Είχα ανοίξει μεγαλύτερες τρύπες για μεγάλα στριφώνια.
Η βάση έκατσε και δεν κουνιόταν.
Αλλά το μπράτσο αποφάσισε να πάρει την κάτω βόλτα...
αυτό που λεει είναι σταντ κανονικό, από αυτά που μπαίνουν στο πίσω ψαλίδι και όχι κοντά στο BB
καταλαβες λαθος.απλο σταντ για το πισω ψαλιδι.
λοιπον το τοποθετησα σημερα το stand.προσοχη στις βιδες ειναι κοντες με αποτελεσμα να ειναι αχρηστες.οποτε παρτε λιγο ποιο μεγαλες βιδες με παξιμαδι πριν τη τοποθετηση.μια χαρα δουλευει και σταθερο και δυνατο το ελατηριο.το μονο αρνητικο ειναι οτι κανει θορυβο οταν το κλεινεις (απο το ελατηριο).
είχα πετύχει ενα τέτοιο
που είχε την δυνατότητα να σηκώνει λίγο και τι ρόδα ετσι ώστε να ρυθμίζεις
Για δείτε και αυτό.
http://store.kapetanis.com/woman/shirt.html(link is external)
και θα παρακαλούσα να μου πει κάποιος που εχει ψωνίσει τα palco να μου πει αν θεωρεί οκ τις τιμές. ( για αυτά τα εσώρουχα) ..
Το κατάστημα έχει και αντρικά.. Αα ...και τα έχει και σε μαύρο χρώμα, ( που είναι κάτιτις πιο βολικά στο πλύσιμο).
Αφου ταχουμε πει αναλυτικα,ολοκληρα τοπογραφικα ανεβασαμε...
Κοντομανικη ανδρικη λεπτη μαυρη μαλλινη palco 14,80 απο αιολου
και λιγο εως αρκετα λιγοτερο απο ευρυπιδου.
Για μακρυμανικα και γυναικεια ντεν γκνωριζει μπορει ρωτησει Δευτερα...
Αυτό είναι το σταντ ποδηλάτου για τοίχο που έχει στο JUMBO.
http://s16.postimage.org/sae6vvcj9/DSCN3658_Large.jpg(link is external)
http://s16.postimage.org/i1lpq1ohh/DSCN3659_Large.jpg(link is external)
ποδηλατικα γαντια από τα τζαμπο εχει πάρει κανείς σας; αξίζουν ή πεταμένα λεφτά; αντέχουν;
Αντέχουν είναι πολύ καλά, τα έχω πλύνει και δυό τρείς φορές, όλα ΟΚ, βέβαια είναι για το καλοκαίρι μόνο, τώρα το χειμώνα φοράω τα καλοκαιρινά της μοτοσυκλέτας.
Έχω πάρει απ΄τα jumbo τα γάντια SPORTS EVA. Ήταν πολύ φθηνά και τα πήρα.
Έχω κάνει κάμποσα χιλιόμετρα, δεν έχουν πάθει κάτι και δεν έχω τους πόνους
που είχα μετά από κάθε μεγάλη διαδρομή! Τώρα δεν μπορώ να στα συγκρίνω με
αυτά των ποδηλατάδικων γιατί ποτέ δεν είχα..
Το ανεβάζω γιατί έχει δωρεάν μεταφορικά...
Στο amazan.co.uk είναι στις σημερινές προσφορές (πατήστε today deals) θα είναι διαθέσιμο μόνο για 2 ώρες σε τιμή που δεν είναι ακόμα γνωστή. Η τωρινή είναι £156.77 Γύρω στα 195 ευρώ.
Η προσφορά θα αρχίσει γύρω στις 4:40 αλλά τσεκάρετε και μόνοι σας.
ευχαριστω παιδια