Ράγισμα σκελετού

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Filippos K
Απών/απούσα

Καλημέρα σας! Παρατήρησα ότι στο μέτωπο του σκελετού έχει δημιουργηθεί ένα μικρό σπάσιμο/ράγισμα. Είναι επικίνδυνο; Γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να το επιδιορθώσει; Ευχαριστώ.
φώτο 1

φώτο 2

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...καθολου.
Λογικα αυτο πρεπει να καλυπτεται απο εγγυηση.
Σ'αυτην την περιπτωση, ζητας αντικατασταση πλαισιου.
Κοιταξε το, απ'οπου κι αν το πηρες (εσωτερικο-εξωτερικο).

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Λύσε λαιμό,ποτήρια και βγάλε τα ρουλεμάν και το πιρούνι,δες εάν είναι και από μέσα η είναι μόνο το χρώμα απέξω.
Εαν είναι κανονικό ράγισμα,μίλα με αντιπρόσωπό εαν στο καλύπτει στην εγγύηση.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

η επισκευή δεν είναι το ζητούμενο οταν μιλάμε για την ασφάλεια σου

κάνε οτι σου είπαν οι προηγούμενοι

Filippos K
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Καλό βράδυ

fotis kats
Απών/απούσα

Μη λύσεις τίποτα! Πήγαινε το οπως ειναι στο μαγαζί που το πήρες και απαίτησε αντικατάσταση . Είτε ειναι χρώμα , είτε σκελετός, εχει αστοχήσει το υλικό .

Stivis
Απών/απούσα

Στην 2η φωτογραφία φαίνεται ότι είναι κανονικό ράγισμα και έχει ανοίξει τόσο ώστε μπορείς να δεις στο εσωτερικό το ποτήρι! Θα συνεχίσει να ανοίγει ώσπου να αισθάνεσαι τζόγους στον λαιμό του πιρουνιού και μετά θα σπάσει κομμάτι χωρίς να το καταλάβεις. Δεν θα το ξανακαβαλούσα στη θέση σου.

ο παππούς μου θα έβαζε σφιγκτήρα που χρησιμοποιούν στους σωλήνες ποτίσματος... μη το κάνεις, πλάκα κάνω.

Filippos K
Απών/απούσα

Το πηγα στο μαγαζι απ' οπου το αγορασα και μου ειπε οτι θα το στειλει στην εταιρεια. Αρα περιμενω και ελπιζω να μου στειλουν καινουργιο πλαισιο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!