Σε ποδηλατο Cross, αλλαγη αναρτησης με sr suntour 26r

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Beretta trx 100
Εικόνα Beretta trx 100
Απών/απούσα

Αγαπητο φορουμ ειμαι ενα μελος του site που λογω σχολειου, υποψηφιος πανεληνιων δεν προλαβαινα να μπω τοσο συχνα. Ειμαι φαν του ποδηλατου απο το 2008 που ειχα ενα θεμα υγειας μεχρι σημερα εχω στην κατοχη πολλα ποδηλατα για ολες τις κατηγοριες.

Αυτη την περιοδο ενα γνωστος μου πουλαει το ποδηλατο με τα χαρτια του. το θεμα ειναι οτι το ποδηλατο ειναι ενα cross spotster 26r του 2010 και φοραει μια αναρτηση zoom. Εχω αποφασισει να αλλαξω την αναρτηση με μια sr suntour 26r με υποδοχες για δισκοφρενα (το ποδηλατο φοραει δισκοφρενα ηδη).

Η ερωτηση μου ειναι αυτη η αναρτηση μπαινει; και αν μπαινει χρειαζεται τιποτα επιπλεον; πχ ποτηρια καινουργια η θα μπουν τα παλια και καινουργιος λαιμος η θα μπει παλι ο παλιος;

Το ποδηλατο ειναι στη μεση αναμεσα σε δυο specialized hardrock

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon cross spotster250.2 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Αν μιλαμε για καμμια xct-xcm suntour (δλδ στο 95% των περιπτωσεων ahead) θα χρειαστεις εκτος απο την αναρτηση headset για να το κανεις ahead, λαιμο. Αν ολα αυτα σου ειναι αγνωστες λεξεις θα χρειαστεις και ποδηλαταδικο να σου κανει την δουλεια.
Θα πρεπει να σκεφτεις και εαν αξιζει χρηματικα να κανεις αυτη την δουλεια.

Beretta trx 100
Εικόνα Beretta trx 100
Απών/απούσα

χρηματικα συμφερει πιστευω γιατι φοραει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη πραγματα αξιολογα και ειναι ιδια με τον εξοπλισμο του αλλου μου ποδηλατου,οποτε αν σπασει ο σκελετος βγαζω τον εξοπλισμο και τον κραταω για ανταλλακτικα.Τωρα στην αναρτηση ειναι η xct mlo 26 της sr suntour,εκτος του ahead λαιμου,μεσα στο ποτηρι του πηρουνιου χρειαζεται τιποτα αλλο παρελκομενο?και αν να τα extra παρελκομενα αν χρειαστει τα εχει η συσκευασια (κουτι) της αναρτησης?Αυτα με μπερδευουν.ευχαριστω εκ των προτερων

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Στο γραφω και πιο πανω

kktsol wrote:
Αν μιλαμε για καμμια xct-xcm suntour (δλδ στο 95% των περιπτωσεων ahead) θα χρειαστεις εκτος απο την αναρτηση headset για να το κανεις ahead, λαιμο. Αν ολα αυτα σου ειναι αγνωστες λεξεις θα χρειαστεις και ποδηλαταδικο να σου κανει την δουλεια.
Θα πρεπει να σκεφτεις και εαν αξιζει χρηματικα να κανεις αυτη την δουλεια.

Απο την αλλη πρεπει να βγαλετε απο μεσα σας την λογικη του να κοιτατε ενα ποδηλατο πρωτα με το τι φοραει και να αρχισετε να κοιτατε που τα φοραει. Δλδ πρωτα κοιταμε σκελετο-(πιρουνι θα αλλαξεις) και τροχους και μετα ολα τα αλλα. Η βαση που εχεις και fox και xtr να φοραει δεν προκειται να γινει κατι τρομερο.

contact