Για τον συμποδηλάτη μου της περασμένης Κυριακής, που το ποδήλατό του συναγωνιζόταν το δικό μου στους 'μυστηριακούς' τσιριχτούς θορύβους, αλλά και σ' όποιον έχει ν'αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο, εκτός απ' τα πετάλια και τη μεσαία τριβή, ελέγξτε και τη σέλα!!! Μάλιστα τη σέλα. Η σέλα φίλοι μου μπορεί να τρίζει τραγικά. Και τότε βάζουμε γράσο συγκολητικό, αν αυτό σας λέει κάτι.
Έτσι πέρασα μέρος του πρωϊνού μου στον αγαπημένο μου ποδηλατά...ας είναι καλά το παιδί!
Βελούδο κίνηση το ποδήλατο.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Με κίνδυνο να ακουστώ "ξυνός" σε λάθος αυτιά, αλλά χωρίς επικριτική πρόθεση, να επισημάνω πως πρόκειται για γράσσο "συναρμογής".
και αφού αρχίσατε με τους τριγμούς και τους θορύβους... να πω ότι και εμένα μου έλαχε κάτι παρόμοια, έσπαγα το κεφάλι μου και τελικά ήθελαν σφίξιμο και λάδωμα τα πετάλια.
Όχι ο άξονας με τον δισκοβραχίωνα, αλλά το σώμα του πεταλιού (που καλύπτει τον άξονα) με το γύρω - γύρω που πατάει το πόδι (στο τρεκκιν, συγκρατείται με 4 βίδες philips δηλαδή σταυρό).
ακριβώς έτσι όπως το λες strouf, δικό μου το λάθος στη μεταφορά του όρου. Άσχετη γαρ!!!