Καλημέρα σε όλους,
έχω ένα pro rider 08' με την ανάρτηση rst gila 100mm. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και έχω παρατηρήσει ότι η ανάρτηση δεν είναι όσο μαλακή και όσο προοδευτική ήταν. Μπορεί να γίνει κάτι γιαυτό;
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Καλημέρα σε όλους,
έχω ένα pro rider 08' με την ανάρτηση rst gila 100mm. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και έχω παρατηρήσει ότι η ανάρτηση δεν είναι όσο μαλακή και όσο προοδευτική ήταν. Μπορεί να γίνει κάτι γιαυτό;
ο παντογνώστης plannet λέει να την ανοίξεις και να την καθαρίσεις-γρασσάρεις
με προσοχή με τα ελαστομερη να μπουν με την ίδια σειρά
:D
Αν πας στην ιστοσελίδεα της ΡΣΤ θα δεις πιντιεφ κείμενο με οδηγίες συντήρησης για όλες τις αναρτήσεις της.
Αξίζει τον κόπο, μην κάνεις κάτι λάθος.
ναι όντος θέλει manual για να σου πει πως θα ανοίξεις την ανάρτηση μια ολόκληρη βίδα θα ξεβιδώσεις :D
Ρε συ Πλάννετ, είσαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ, άσχετος μεν ώρες - ώρες, αλλά πάντα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ...
Έχει διάφορα τσουμπλέκια αν λύσεις μια ανάρτηση και θέλει να τα ξαναβάλεις με την ίδια σειρά....Για τους κοινούς θνητούς... όχι για τον Πλάννετ (...τα ξέρει απέξω πριν καν δει την ανάρτηση...)
1) δείξε μου ποιες ώρες είμαι άσχετος
2) γράφω "με προσοχή με τα ελαστομερη να μπουν με την ίδια σειρά"
αυτά τα τουμπελέκια λες???
Γράσσο από που παίρνω και τί είδους;
από βενζινάδικο
απλά δεν ξέρω αν για αυτή την δουλειά κάνει το γραφιτούχο αλλά σίγουρα κάνει το απλό
3€ το κιλό πάει:D
Γνώμη μου είναι να βάλεις στην ανάρτηση κάποιο ποδηλατικό γράσο καλής ποιότητας. Είναι πολύ ακριβότερο και δεν θα βρεις εύκολα στην ελληνική αγορά. Αλλά έχουν καλή αντοχή στην πίεση και ιδιαίτερα καλή αντοχή στον χρόνο και φυσικά στο νερό. Επίσης επειδή οι εταιρίες πλέον για να φαίνονται τα καλάμια δεν βάζουν και πολύ σοβαρές προστασίες κατά της σκόνης καλύτερα να πάρεις προστατευτικά για να μην μπαίνουν λάσπες σκόνες και νερό μέσα.
δεν αναφέρει συγκεκριμένο τύπο γράσσου. Το μόνο που λέει είναι να ΜΗΝ βάλεις lithium based γράσσο επειδή θα κάνει ζημιά. Από εκεί και μετά ένα κλασσικό γράσσο συνεργείου σε καλύπτει.
Καλά άσε τι λέει το manual. Φυσικά σου λεει τι θα κάνει ζημια αλλά δεν θα σου πει να βάλεις και το καλύτερο γράσσο. Τεσπα.. Σε φτηνή ανάρτηση θα έβαζα ένα απλό γράσσο. Μια ακριβή δεν θα την ρίσκαρα με ότι κι ότι.
ποια η διαφορά του φτηνού με του ακριβού??
το αδιάβροχο δεν το χρειάζεσε μέσα στην ανάρτηση
Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα "ειδικά" πράγματα που κοστίζουν διπλά και τριπλά λεφτά. Πήρα 1 κιλό γράσσο της SKF με 30 ευρώ και είμαι καλυμένος για πολλά χρόνια.