Πρόταση για ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ βόλτα

113 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... τι να δούμε.....
Όνειρο ήταν και από ότι βλέπω: πάει - πέταξε
Που να τρέχουμε τώρα να κάνουμε ποδήλατο, Κυριακάτικα, .... έχει και τις "7 Θανάσιμες Πεθερές" 3η επανάληψη του 2ου κύκλου της πρώτης φάσης της 2ης σαιζόν...
Μπορεί να βρέξει και στη Γουάσινγκτον και ξέρετε τι λέει η θεωρία του χάους... (με τις πεταλούδες που κουνάνε τα φτερά τους .... ξέρετε...)

... Ο Λ Α είναι Α Τ Μ Ο Σ...

(εγώ πάντος, καλά να μα στε, Κυριακή πρωί θα περάσω από ΣΕΦ κατά τις 8:50 - 9:00 με κατεύθυνση παραλιακή. Όποιος θέλει και με αντέχει (...καποιανού βρωμάν τα πόδια σου....) ...

[..... ευτυχώς που οι τελείες (και οι παρενθέσεις) είναι τσάμπα..... αλλιώς θα είχα φαλιρίσει....]

fantasmamore
Απών/απούσα

Αλλά για λιγάκι, για παρεούλα... Μέχρι Γλυφάδα ας πούμε ή κάτι τέτοιο... Αν και το συγκεκριμένο επεισόδιο από τις πεθερές, νομίζω πως δεν το έχω δεί... :)
[εκτός από καπνιστής είμαι και στραμπουληγμένος (ξέχασα να στέκομαι όρθιος, κατεβασμένος από το ποδήλατο) επομένως, υποσχέσου μου πως θα κρατήσεις τον λόγο σου για αυτά τα 20χλμ μέση ταχύτητα...)
Θα είμαι στο ΣΕΦ και θα με γνωρίσεις από το... αριστερό πόδι... κλάψ! (καλά, μπορεί και από το ποδήλατο, δε νομίζω τέτοια ώρα να έχουν βγεί κι άλλοι ποδηλάτες βόλτα!)
Υ.Γ. Δηλαδή είμαι ο ορισμός της ηλιθιότητας... Γκρρρρρρ

Royaloak
Απών/απούσα

Με θέλετε μαζί σας; Εγώ δεν βλέπω 7θανάσιμες πεθερές... και επειδή έχω επιθυμήσει μια καλή βόλτα στη θάλασσα... δεν είμαι όμως σπουδαία ποδηλάτισσα... και ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή...μια τόση δά...

fantasmamore
Απών/απούσα

Θα σε περιμένω εγώ και θα σου κάνω και παρεούλα στην επιστροφή! :)

Royaloak
Απών/απούσα

Τι ώρα και πού θα περιμενόμαστε;

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Βρε ελάτε να γνωριστούμε, να ποδηλατήσουμε λιγάκι σε γκρούπ και ας το πάρουμε και στα χέρια στο γυρισμό.
ΑΜΑΝ τι άλλο να τάξω, που να ανάψω κερί...
Μέχρι Γλυφάδα? ΟΚ μέχρι Γλυφάδα, ότι θέλει ο λαός. Αργό ρυθμό? ΟΚ αργό ρυθμό, χατήρια δεν χαλάμε.

και εμένα θα με γνωρίσετε εύκολα, θα δείτε μια ντουλάπα πάνω σε ένα ποδήλατο....

Κάποιος δεν προσέχει στις παραδόσεις (... θα σας κάνω ερωτήσεις μετά...)
Κυριακή, 9.00 ΑΥΣΤΗΡΑ στο ΣΕΦ, είσοδο των ΙΧ απέναντι από κυκλικό κόμβο - λιμνούλα.

Royaloak
Απών/απούσα

Αγαπητή ντουλάπα, πού θα σε γνωρίσουμε; Είπες στο ΣΕΦ. Βολεύει στο σταθμό του ΗΣΑΠ του Φαλλήρου στην αποβάθρα από Αθήνα, γιατί εγώ είμαι άσχετη απ'την περιοχή και υπάρχει πιθανότητα να χαθώ; Εντάξει παιδιά μπορείτε να γελάτε. Αλλά είπαμε έχω χάσει κεφάλαια με τις αλλαγές που έχουν γίνει απ'τους Ολυμπιακούς και μετά. Θα ειδοποιήσω και την Καλλιθεάτισσα Νατάσα, μήπως θέλει να ακολουθήσει. Το μήκος της διαδρομής δεν μας νοιάζει. Η ταχύτητα όμως είναι ένα ζήτημα...

InfinitySurfer
Απών/απούσα

Υπαρχει περιπτωση να σας περιμενω στο Καλαμακι κατα τις 9:20-9:30, αλλα δεν ειναι σιγουρο...παντως αν ερθω, με βλεπω να το συνεχιζω κι'αλλο μετα την Γλυφαδα...(θα δουμε).

Royaloak
Απών/απούσα

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα σε ακολουθήσω κι εγώ κι όσο αντέξω... Έχω αντέξει κι ως το Καβούρι...

fantasmamore
Απών/απούσα

Γιατί να μην μαζευτούμε όσοι μπορούμε περισσότεροι και από εκεί και πέρα να χωριστούμε σε γκρουπάκια; Όποιος θέλει να συνεχίσει, συνεχίζει, οι υπόλοιποι γυρνούν παρέα... Έτσι αν κάποιος θέλει να πάει πιο γρήγορα, επιλέγει το γκρούπ που πάει πιο γρήγορα κτλ κτλ... Και εμένα η διαδρομή μέχρι Γλυφάδα μου φαίνεται μικρή (υπενθυμίζω πως παρά τις γκρίνιες μου, κάνω 30χλμ την ημέρα με 20 μέση ταχύτητα -χτεσινό προσωπικό ρεκόρ :P) αλλά δεν ξέρω ούτε πως θα συμπεριφερθεί το πόδι ούτε ο οργανισμός μου... Όπως και να έχει, κανείς δεν θα μείνει μόνος ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να έρθει ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από φυσική κατάσταση... Απλά θα πάει στο αντίστοιχο γκρουπάκι! Και στο κάτω κάτω, εγώ δεν έχω ποδηλατίσει ποτέ σε μεγάλη παρέα και μου φαίνεται μια ενδιαφέρουσα εμπειρία! Στους υπόλοιπους όχι?

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αγαπητή βασιλική Οξιά, εύκολο είναι, μην μπερδεύεσαι, καθώς βγαίνεις από το τραίνο, κοιτάς προς στο ΣΕΦ και ρωτάς που είναι η είσοδος που μπαίνουν τα ΙΧ πχ για να πάνε στις καφετέριες. Έχει έναν κυκλικό κόμβο - λιμνούλα και φάτσα είναι η είσοδος.
Θα βάλω φωτο από το google earth με σημαδάκια / τόξα / βέλη / ακόντια κλπ

Περίμενε λιγάκι... επανέρχομαι

Ελάτεεεεεεεεεεεεεεεε. Γκρουπάκια θέλετε, ΟΚ γκρουπάκια. Μέχρι πέρα της Γλυφάδας θέλετε, ΟΚ πέρα... (στους πέρα κάμπους...)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

πως βάζουμε ΦΩΤΟΣ γ*μ*το κέρατό μου............

τα νεύρα μου..........

όποιος θέλει ας βάλει ένα e-mail να του στείλω την φωτό με όλες τις οδηγίες για το που θα συναντηθούμε.

fantasmamore
Απών/απούσα

Πήγαινε στο πρώτο πόστ με το θέμα που άνοιξες και κάνε edit. Λογικά κάπου κάτω θα λέει κάτι για attach

Royaloak
Απών/απούσα

Μην κουράζεσε καλέ μου κι άσε το κέρατο ήσυχο...Θα το βρω πού θα μου πάει... Ίσως φέρω και μια καλή κοπέλλα απ'την πατρίδα μου την Καλλιθέα παρέα...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

No problem RoyalOak.
Έγινε, πάτε στο πρώτο ποστ (ότι απόμεινε από δαύτο) και δείτε την επισυναπτόμενη φωτο. Τα λέει όλα....

... δεν περιγράφω άλλο.... τα λέμε Κυριακή......

Royaloak
Απών/απούσα

Crystal clear!

PC997
Απών/απούσα

ας βαλει καποιος τις συμετοχες με τα nickname μαζεμενες να δουμε ποσοι μαζευομαστε

εγω ειμαι μεσα pc 997

panamos
Απών/απούσα

Πέτρο εάν δεν πάω salonika για δουλειά με υπολογίζεις κι εμενα.
Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω.

Ο Πέτρος έχει εμπειρία από αποστάσεις παιδιά, μη φοβόσαστε να δοκιμάσετε!

(Αν έρθω εγγυώμαι προσωπικά ότι δεν θα μείνει κανεις πίσω μονος του)

vang
Απών/απούσα

θα προσπαθήσω να είμαι και 'γώ

Jakis
Απών/απούσα

Μιας και θα είμαι Αθήνα τελικά το ΠΣΚ, κατά 99% θα είμαι και εγώ στο ΣΕΦ (με trekking).

chrisvek
Απών/απούσα

rockarolla μπορεις να μου δώσεις το mail σου????αν ναι στειλε μου και για την κυριακή!!!!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!@#$%

chrisvek
Απών/απούσα

Παιδιά μπορώ να ρβτήσω κάτι?????Μίλησα με τον φίλο μου fantasmore €και μ πε οτι θα είναι άτομα μόνο με mountain kai trekking....Εγώ έχω κούρσα.....Τι να κάνω??????

Royaloak
Απών/απούσα

O automation πριν πάρει το καινούργιο του ποδήλατο κούρσα είχε και κάναμε αυτή τη διαδρομή μεσ'το κατακαλόκαιρο...

Σωτηρης
Απών/απούσα

και εγω μεσα ειμαι roca.την εχουμε ξανακανει την διαδρομη παρεα απο vive mare.9.00 θα ειμαι σεφ με μαυρο trek κουρσα.καλο θα ηταν να φυγουμε 9.30 γιατι παντα αργουμε λιγο ολοι.εγω σχολαω 8.30 το πρωι οποτε με το ζορι θα προλαβω να ειμαι 9 εκει.τα λεμε απο κοντα.

chrisvek
Απών/απούσα

Σωτήρη μου δίνεις t mail s??

chrisvek
Απών/απούσα

Ok ρε παιδιά αλλά επειδή μου είπε οτι δεν θα πηγαίνετε και πολύ απο δρόμο.....Μην σας χαλάσω την βόλτα....

InfinitySurfer
Απών/απούσα

*Quote απο "RockaRolla"
(...- Κυριακή 26/10/08, 9.00 πμ αυστηρά στην είσοδο ΣΕΦ (βλ. φωτο)
- προς παραλιακή - Γλυφάδα - ίσως και παραπέρα
- ρυθμός πολύ στρωτός (τελκά)
- ελάτε όλοι: πεζοί, με ποδήλατα, με hovercraft, με jet-ski, με parapente με ότι έχει ο καθένας (αμάν πια, ούτε μια βόλτα δεν μπορώ να κανονίσω)....

---οποτε τα παντα παιζουν...μεχρι και πατινια... ;)

Σωτηρης
Απών/απούσα
chrisvek
Απών/απούσα

Ωραία......Λοιπόν και γω μέσα....(παιδιά είμαι λίγο μικρός,πειράζει???0)Ξέρουμε ώρα επθιστροφής και μέση ταχύτητα?????

Σωτηρης
Απών/απούσα

μην αγχωνεστε παιδια ειναι πολυ ευκολη διαδρομη μεχρι αναβυσσο.75 χλμ θα ειναι περιπου 2 πηγαινε και 2 ελα.αφου θα ειμαστε γρουπ μην φοβαστε τιποτα.εξαλου ειπατε για χαλαρο ρυθμο μ.ο 20-25 χλμ/ω