Εχω ένα specialized hardrock sport 26 το οποιο φοραει αναρτηση suntour xcm 60mm επειδη θελω μια αναρτηση μεγαλυτερης διαδρομης εχω αποφασισει να την αλλαξω και εχω διαλεξει να βαλω η την suntour xct 100mm η την rockshox xc 30 tk και θελω να σας κανω 2 ερωτησεις 1) ποια ειναι καλυτερη??? 2) κανουν για αυτο το ποδηλατο???
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
hardrock με 60mm ?
τόσο χαμηλά έπεσε η σπεσιαλάιζντ?
και οι 2 που λες, περίπου στα ίδια επίπεδα είναι, αφού είναι και οι 2 ελατηρίου. μπορεί η ροκσοξ να είναι λίγο καλύτερη στη λειτουργία.
Οι σαντούρ πάντως, συντηρούνται-καθαρίζονται πολύ εύκολα....μάλλον το ίδιο θα είναι και οι ροκσοξ
Μήπως ήθελες να γράψεις 80mm? Εγώ πάντως πρώτα θα ρώταγα τον αντιπρόσωπο πόσο σηκώνει το πλαίσιο
και τα 2 αμορτισέρια είναι βασικά , θα διάλεγα την ροκ καλτσα καθαρά λόγο ανταλλακτικών (στην ουσία δεν σε συμφέρουν αλλα και ψυχολογικά να το πάρεις είναι κάτι )
νίκο στο service το ίδιο είναι , πάντως στην ουσία βάζεις λίγο καλύτερη ανάρτηση δεν είναι ουσιαστική αναβάθμιση αν πας βουνό πχ αναβάθμιση για δρόμο θα ήταν το ξερό πιρούνι .
Σημασία δεν έχει αν έχει 60 80 ή 160ρα ανάρτηση αλλα τι κάνεις , επίσης σημασία έχει και πόσο καλά δουλεύει η ανάρτηση , οι περισσότερες φτηνές 100ρες δεν τερματίζουν ποτέ (σωστά τουλάχιστον )
άι νόου...![](/sites/default/files/smileys/wacko1.gif)
ελατήριο για βουνό-μονοπάτια πρέπει να πάρεις ανάρτηση λύρα κτλ απ' ότι έχω καταλάβει αλλά ξεφεύγει σε κόστος.
οι αέρος είναι καλές και για νορμάλ διαδρομές (100-140) είναι ό,τι καλύτερο μου φαίνεται.
οι ελατήριες που πάνε 140-160 είναι για άλλα κόλπα
όπως λες, ουσιαστική αναβάθμιση δεν είναι, πιο πολύ το ψυχολογικό.
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας η επιλογη των συγκεκριμενων αναρτησεων εγινε με βαση το κοστος καθως διαθετω μεχρι 150 ευρω για αναρτηση
ψάξε για μεταχειρισμένη καλύτερο μοντέλο. δεν ξέρω αν αξίζει να τα δώσεις για να πάρεις κάτι ίδιο, και ας έχει 2 πόντους παραπάνω διαδρομή. Δε θα τη δεις ποτέ.