Γεια χαρά! Θα ήθελα να ανταλλάξω το ποδήλατο μου Mountain pro rider 26''με κουρσάκι ή με κάποιο που να έχει μεγαλύτερες ρόδες με την ελπίδα πως αν βρω δεν θα έχω δικαιολογίες οτι με κουράζει κλπ κλπ. Επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για το ποδηλατάκι καθώς μου το χάρισαν πριν από πολλά χρόνια αλλά είναι σε άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ!
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 501.06 KB |
![]() | 504.11 KB |
![]() | 457.13 KB |
![]() | 482.55 KB |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Αν μου επιτρέπεις, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πιο ξεκούραστο το ποδήλατο σου με αλλαγή στα ελλαστικά (δρόμου) και μια μικρή αναβάθμιση.
Τα παιδιά εδώ μέσα μέσα μπορούν να σε συμβουλέψουν για κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις με προκαθορισμένο budget.
Δύσκολα θα βρεις κάτι αξιόλογο για ανταλλαγή και επίσης, αυτά τα ποδήλατα σαν το δικό σου αξίζει να τα κρατήσει κάποιος.
Καλώς ήρθες!
Έτσι ακριβώς ! Αφενός μεν δεν θα βρεις κούρσα σε αυτά τα λεφτά και αφετέρου έχεις ενα ποδηλατο-πολυεργαλείο αν το συντηρήσεις σωστά κι ενδεχομένως το αναβαθμισεις λίγο . Με σλικ ελαστικά θα δεις πολυ μεγάλη διαφορα στην κυλιση, αν μάλιστα συνοδευτούν απο γενικότερο σέρβις.