Ζητείται λαιμός quill 1" μήκους 120-130mm για τιμόνι 26mm

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bleach
Εικόνα bleach
Απών/απούσα

Ψάχνω λαιμό "vintage" (1" ή 22.2mm) μεγέθους 12 ή 13 cm για να πειραματιστώ λίγο με τη γεωμετρία του Orlowski . Αν δεν υπάρχει 26mm, παίρνω και σετ λαιμό-τιμόνι (φλατ ή ντροπ) για ευκολότερο drop-in. Σημείωση: δεν θέλω  κάτι NJS approved ή "ψαγμένο"/ακριβό καθώς θα είναι μόνο για πειραματισμό. wink grin

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Αν σε ψηνει να το δοκιμασεις με ανταπτορα εχω 2 καινουριους 3ttt the stem 26 120μμ/10 μοιρες. Απλα θα πρεπει να βρεις και ανταπτορα...

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

μία ίντσα δεν είναι 2.54 εκατοστά? Πάντως η ασφάλειά μας(αν θέλουμε να το καβαλήσουμε εννοείται)δεν θέλει πειραματισμούς. Εκτός αν το έχεις μόνο για το δωμάτιο.

Καλά αποτελέσματα!

steliosp
Εικόνα steliosp
Απών/απούσα

johnheret wrote:

μία ίντσα δεν είναι 2.54 εκατοστά? Πάντως η ασφάλειά μας(αν θέλουμε να το καβαλήσουμε εννοείται)δεν θέλει πειραματισμούς. Εκτός αν το έχεις μόνο για το δωμάτιο.

Καλά αποτελέσματα!

Το πηρούνι και το steerer του είναι μιας ιντσας, αλλα είθιστε ότι έχει σχέση με αυτό, να τα λέμε μιας ίντσας.
Τα 22.2mm είναι σωστά εφόσον μπαίνουν στο εσωτερικό ενός steerer με 1'( ή 25.4mm) εξωτερική διάμετρο.

Το γεγονός πως ο άνθρωπος θέλει να αλλάξει έναν λαιμό και να βάλει έναν καλύτερο, μπας και βολευτεί, δεν είναι παιχνίδι με την ασφάλειά του. Μια απλή αλλαγή είναι.

bleach
Εικόνα bleach
Απών/απούσα

Ναι, πράγματι. Είναι μια (απλή) αλλαγή στη γεωμετρία διότι το πλαίσιο είναι μικρότερο από το "σωστό". Ξέρω ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος να το "φέρει" κάποιος αλλά μέχρι να πουληθεί το πλαίσιο δεν υπάρχει η δυνατότητα άλλων αλλαγών και το fixed είναι ότι πρέπει για βόλτα σε καραντίνα! thumbs up Κέρδισα και 2 εκ. από ένα παλουκόσελο με μικρό setback που είχα.

rnd, ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω αντάπτορα ρε γαμώτο. Συν ότι αλλάζει και αρκετά το χαρακτήρα του ποδηλάτου (είναι κόπια NJS πλαισίου με μούφες και άλλες λεπτομέρειες). Θα προτιμήσω να συνεχίσω να ψάχνω έναν απλό quil stem για ένα τέστ.