Πωλειται το ποδηλατο του τιτλου στα 850€, οπως αγοραστηκε με το κουτι του (τα εγχειριδια που ειχε μαζι του, εννοειται πως υπαρχουν). Ειναι μεγεθος 57 και μπροστα φοραει τριπλο δισκοβραχιωνα (τα υπολοιπα χαρακτηριστικα μπορειτε να τα δειτε στο site της ΚΤΜ)
Ειναι καινουργιο και αχρησιμοποιητο μεχρι στιγμης (μπορει να κανω 5-10 χιλιομετρα μεσα στις επομενες μερες, για να δω αν ειναι ενταξει), αγορασμενο απο εξωτερικο μιας και δεν μπορουσα να το βρω στα 850€ στην Ελλαδα . Το πουλαω γιατι θελω να παω σε κατι πιο οικονομικο.
Η συναλλαγη θα γινει χερι με χερι στην Θεσσαλονικη (οπου βρισκεται και το ποδηλατο).
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Τελευταιο του up ως αμεταχειριστο (δεν μπορω να το βλεπω αλλο).
Μεσα στην εβδομαδα θα παει την πρωτη του βολτα λογικα, το κουρσακι.
UP και μειωση τιμης στα 825€...
Υ.Γ.: Το ποδηλατο παραμενει αχρησιμοποιητο (δεν εχω πεταλια και αλεν 6αρι)
Η τιμή παιδιά είναι ελαφρώς συζητήσιμη, περιμένω προτάσεις...
Το ποδήλατο παραμένει αχρησιμοποίητο και μπορεί να δοθεί και σε κομμάτια, αρκεί να βρεθούνε αγοραστές για όλα.
Τροχοί στα 100€
Σκελετός-Πιρούνι-Λαιμός-Τιμόνι-Παλουκόσελο-Σέλα στα 420€
Groupset Shimano Tiagra (ταχύτητες 3x10) με οπίσθιο ντεραγιέ Shimano 105 (χωρίς φρένα) στα 290€
Τα μόνα χιλιόμετρα (μέτρα καλύτερα) που έχει το ποδήλατο, είναι όσο το είχα γυρισμένο ανάποδα για να ρυθμίσω τις ταχύτητες.
UP
Φτιαχτηκε και η σελα, αλλα παραμενει αχρησιμοποιητο και ανοιχτο σε προσφορες.
Μπορει να δωθει αποκλειστικα μονο του το αχρησιμοποιητο groupset, μαζι με τα φρενα αυτην τη φορα (ταχυτητες 3x10 με λεβεδιομανετες, αναπτυξη, εμπροσθιο ντεραγιε, κασσετα, αλυσιδα και φρενα shimano tiagra, οπισθιο ντεραγιε shimano 105 και μεσαια τριβη Shimano Hollowtech II, BSA), στα 330€.
.
UP
Η τιμη του ειναι πλεον στα 780€...
Υ.Γ.: Το ποδηλατο παραμενει αχρησιμοποιητο...
φιλε μου με 400 euro ερχομαι εγω αυριο και το περνω...
400 και ένα κιλό φέτα δίνω εγώ
Αχαχαχαχα
.
Να ειστε καλα παιδια για τις προσφορες.
jimakos ειδα οτι προσφερες 400€ και για ενα αλλο ποδηλατο με σειρα 2300 και χρησιμοποιημενο. Πιστευεις πως αξιζουν τα ιδια χρηματα τα 2 ποδηλατα η απλα διαθετεις αυτο το χρηματικο ποσο και δεν μπορεις να δωσεις παραπανω?
Οπως και να εχει δεν μπορω να το δωσω τοσο (ειπαμε να το δωσω να παρω ενα φθηνοτερο, αλλα αμα το δωσω τοσο ουτε φθηνοτερο δεν θα μπορεσω να παρω), αλλα σε ευχαριστω για την προσφορα.
AlabaiThess σε ευχαριστω για την αντιπροσφορα αλλα δεν μου αρεσει το τυρι
UP
Η τιμη του ειναι στα 780€...
Υ.Γ.: Το ποδηλατο παραμενει αχρησιμοποιητο...
Αν ισχύει η προσφορα σου για groupset μαζί με φρένα, με ενδιαφέρει και θα ήθελα να μιλήσουμε. Έστειλα πμ.
Ισχύει η προσφορά για groupset;
Ζητω συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα ειχα πολυ καιρο να μπω στο site.
Οπως σου απαντησα και στο πμ, πλεον εκανα την πρωτη μου βολτα με το ποδηλατο, και δεν θα με ενδιεφερε να δωσω ξεχωριστα κομματια αλλα ολοκληρο στα 750€.
Σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.