ΠΩΛΕΙΤΑΙ Velosolex Road Bike (Κουρσα) 390€ (Νέες φωτο)

37 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mpampis7pireas
Εικόνα mpampis7pireas
Απών/απούσα

scrabler wrote:
mpampis7pireas wrote:
το μονο που με χαλαη με το μπαικ σου εινε οτι ηνε πρασινο ρε γαμοτο, πος θα το κικλοφορισο στον Πειραια;

Να γράψεις με σπρέυ κόκκινο στο διαγώνιο: το βούτηξα από βάζελο!
Ήρωας θα γίνεις!

σοστος ρε φιλε !
τορα μου εδοσες φοβερι ιδεα ! αν και μουσατος εχις μιαλο τελικα

Vagosthemaster
Απών/απούσα

mpampis7pireas wrote:
Vagosthemaster wrote:
mpampis7pireas wrote:
Vagosthemaster wrote:
mpampis7pireas wrote:
πολί οραίο ποδίλατο.
μου αρεσει !
τι περιοχι ησε;

Ειμαι Νικαια ..

Νικαια δεν μπορο γιατι εχο προιγουμενα με την περιοχι και με θιμουντε.
ισος να μπορουσαμε να βρεθουμε καπου αλου ας πουμε να το δο;
το θελο για να σφικσο λιγο γαμπες θα κανι δουλια;
επισις, ιμε 1,67 θα μου κανι;

Τι ενοεις οταν λες οτι εχεις προηγουμενα ..Τελος παντων οπως και να χει παρε ενα τηλεφωνο να τα πουμε . .

πήδα...εεεε... ηχα καπιες εροτικες σινεβρεσις με ενα γγομενακι απο εκι, το οπιο τα ηχε με εναν μαφιοζο τις νικαιας. ε αν με δει θα με παρουν στο κινιγι ολη ! θα σε επερνα τιλεφονο αλα δεν εχο καρτα. θα σε παρο μολης βαλο. το μονο που με χαλαη με το μπαικ σου εινε οτι ηνε πρασινο ρε γαμοτο, πος θα το κικλοφορισο στον Πειραια;

Τι να σου πω ρε φιλε αν μετρας το χρωμα και οχι το ποδιλατο .. τοτε μην το παρεις ... Τελος παντων οταν βαλεις καρτα και ειναι ακομα διαθεσιμο το bike παρε με να τα πουμε αν ειναι ..

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

mpampis7pireas wrote:
σοστος ρε φιλε !

αλλα ρε μπαμπη σκεφτομαι μηπως να ρωταγες τον ιδιο τον vaggo που και master μηπως μπορει να στο δωσει ετοιμο βαμμενο να μη καθεσαι ν ασχολιέσαι εσύ, δηλαδη να του πεις την αποχρωση του κοκκινου κι εκεινος να στο κανει, ούτως ή άλλως δε νομιζω να ανεβασει τη τιμη και ετσι μπορεις να διαλεξεις κι ενα κλασσικο χρωμα, κοκκινο σαν ιταλιανικο rosso οποτε να κρατησεις και το χαρακτηρα του ποδηλατου και να μη μοιαζει χρεπι με σπρέϋ, τι λες?

Tasakos10
Απών/απούσα

Λέτε όλοι βλακείες. Μια χαρά είναι το ποδήλατο. Σιγά τώρα μην χαλάσουμε και το μοντέλο για να το πάρει κάποιος να ταιριάζει με την ομάδα του. Μήπως να βάλουμε και το σήμα του γαύρου πάνω; Θρυλο-σόλεξ π.χ.;;;;
Μην ακους κανέναν φίλε Βάγγο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι τελείως άσχετοι από χρώματα και στυλ. Εγώ π.χ. θα το έπαιρνα γιατί και ως ποδήλατο το γουστάρω και με τα ρούχα μου ταιριάζει -είναι και κάτι σομον σανδάλια που σκέφτομαι να πάρω..- . Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν έχω τα λεφτά κι επιπλέον φοβάμαι μην με περάσουν και για Πασοκτζή.
Καλή πώληση και μην φοβάσαι τίποτα. Το πράσινο και οικολογικό είναι και της μόδας.
Υ.Γ. Μπάμπη βγάλε σε παρακαλώ την φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου γιατί μου θυμίζει μια ξαδέρφη μου κι εκνευρίζομαι.

Vagosthemaster
Απών/απούσα

tasakos10 wrote:
Λέτε όλοι βλακείες. Μια χαρά είναι το ποδήλατο. Σιγά τώρα μην χαλάσουμε και το μοντέλο για να το πάρει κάποιος να ταιριάζει με την ομάδα του. Μήπως να βάλουμε και το σήμα του γαύρου πάνω; Θρυλο-σόλεξ π.χ.;;;;
Μην ακους κανέναν φίλε Βάγγο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι τελείως άσχετοι από χρώματα και στυλ. Εγώ π.χ. θα το έπαιρνα γιατί και ως ποδήλατο το γουστάρω και με τα ρούχα μου ταιριάζει -είναι και κάτι σομον σανδάλια που σκέφτομαι να πάρω..- . Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν έχω τα λεφτά κι επιπλέον φοβάμαι μην με περάσουν και για Πασοκτζή.
Καλή πώληση και μην φοβάσαι τίποτα. Το πράσινο και οικολογικό είναι και της μόδας.
Υ.Γ. Μπάμπη βγάλε σε παρακαλώ την φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου γιατί μου θυμίζει μια ξαδέρφη μου κι εκνευρίζομαι.

Το ξερω ρε φιλε .. Αυτο ελειπε να χαλασω το χρωμα του ποδιλατου "της μανας του" για να το κανω κοκκινο επειδη ειναι ολυμπιακος ο αλλος .. Ρε εχουμε ξεφυγει τελειως μου φενεται .. Το ποδιλατο ετσι παραμενει και δεν αλλαζει οποιος το θελει ας επικοινωνησει μαζι μου ..

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

mpampis7pireas wrote:
scrabler wrote:
mpampis7pireas wrote:
το μονο που με χαλαη με το μπαικ σου εινε οτι ηνε πρασινο ρε γαμοτο, πος θα το κικλοφορισο στον Πειραια;

Να γράψεις με σπρέυ κόκκινο στο διαγώνιο: το βούτηξα από βάζελο!
Ήρωας θα γίνεις!

σοστος ρε φιλε !

Θα σου δωσω εγω ενα κατακοκκινο εγω ρε μπαμπη!
εχω καμποσα που εχω παρει απο γαυρους