Το αναφέρω από προσωπική εμπειρία μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα μέσα στο καλοκαίρι με το αμορτισέρ του ποδηλάτου ideal testek που έχω. Έστειλα σχετικό μήνυμα στην ideal και έλαβα απάντηση την επομένη ημέρα από τον κ. Φωτεινό. Με παρέπεμψαν εδώ στην Αθήνα σε κάποιο κύριο Ποντίκα και άμεσα ήρθαν από το σπίτι μου φόρτωσαν το ποδήλατο σε δικό τους αυτοκίνητο και μου το επέστρεψαν επισκευασμένο στο σπίτι μου και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Σε όλη την διαδικασία ήταν ευγενέστατοι και απολύτως συνεπείς σε ότι έλεγαν. Εννοείται βέβαια ότι βρισκόμουν εντός της διετούς εγγύησης που δίνουν για τα αμορτισέρ. Τελικά οι άνθρωποι είναι πολύ επαγγελματίες και μπράβο τους. Ομολογώ ότι κρυφοκοίταζα και άλλες μάρκες όμως μετά από αυτό και το επόμενο ποδήλατό μου θα είναι σίγουρα ideal.
ναι το θέμα είναι ότι στα γράσα ποδηλάτου κακός ασχολείσαι
ότι πιο απλό και φτηνό βάζω εγώ δεν έχει νόημα για κάτι καλύτερο
:D
Στο παλιό ποδήλατο λόγω αχρηστίας 10+ χρόνια πέτρωσε το γράσο κι ήταν και SKF.
Και η νέα τεχνολογία φθηνή είναι π.χ. το σωληνάριο κάνει 2.50ευρω.
Το παρακάτω αρχείο είναι για το "Megisto 2009" όποιος ενδιαφέρεται:
http://www.mediafire.com/file/2ynyziylmcj/MEGISTO_2009_100809.xls
ναι όντως είναι φτηνό
εγώ πήρα 3 ευρό το γράσο μου
απλά είχε 800 γραμμ μέσα
όχι 6 :P
Να αγοράζεις πάντα βιομηχανικό είναι περισσότερο & φθηνότερο.
Εγώ αγοράζω http://www.tecnopneumatic.gr/Uploads/Pdf/Workshop/CRC.pdf
που το φέρνουν στην Ελλάδα.
εγώ πήγα σε ένα βενζινάδικο και ζήτησα γράσο και μου δώσανε
μια χαρά είναι
απλά μπορείς να πάρεις και πάλι skf Και αντί για 3 να το πληρώσεις 6-8 ευρό
Του ίδιου σκεπτικού είμαι και εγώ. Πολύ χρήσιμες και οι πληροφορίες που δίνεις.
Το αναφέρω από προσωπική εμπειρία μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα μέσα στο καλοκαίρι με το αμορτισέρ του ποδηλάτου ideal testek που έχω. Έστειλα σχετικό μήνυμα στην ideal και έλαβα απάντηση την επομένη ημέρα από τον κ. Φωτεινό. Με παρέπεμψαν εδώ στην Αθήνα σε κάποιο κύριο Ποντίκα και άμεσα ήρθαν από το σπίτι μου φόρτωσαν το ποδήλατο σε δικό τους αυτοκίνητο και μου το επέστρεψαν επισκευασμένο στο σπίτι μου και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Σε όλη την διαδικασία ήταν ευγενέστατοι και απολύτως συνεπείς σε ότι έλεγαν. Εννοείται βέβαια ότι βρισκόμουν εντός της διετούς εγγύησης που δίνουν για τα αμορτισέρ. Τελικά οι άνθρωποι είναι πολύ επαγγελματίες και μπράβο τους. Ομολογώ ότι κρυφοκοίταζα και άλλες μάρκες όμως μετά από αυτό και το επόμενο ποδήλατό μου θα είναι σίγουρα ideal.
Βέβαια να διαχωρίσουμε 2 πράγματα
ποιότητα ενός προϊόντος
και εξυπηρέτηση
αν το προϊόν δεν είναι κατάλληλο ότι εξυπηρέτηση και να έχεις δεν έχει νόημα
Βέβαια να διαχωρίσουμε 2 πράγματα
ποιότητα ενός προϊόντος
και εξυπηρέτηση
αν το προϊόν δεν είναι κατάλληλο ότι εξυπηρέτηση και να έχεις δεν έχει νόημα
Πήρα αυτό τελικά. Ποδηλατάρα. Να είστε όλοι καλά για τη βοήθειά σας.
Καλοτάξιδο και καλές βόλτες!!!!
Ορθιος πάντα και να φοράς κράνος!!
Καλές βόλτες και μην ξεχάσεις να αγοράσεις πέταλο.