Χαιρετώ τους/τις συμφορουμίτ(ισ)ες,
Μένω στην Αθήνα και πρόσφατα αγόρασα ένα (μεταχειρισμένο) κουρσάκι Wilier! Καιρό ήθελα να χρησιμοποιήσω ποδήλατο για commuting (που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνες) αλλά δυστυχώς δεν είχα προχωρήσει το θέμα αγοράς καθώς διέθετα 2 μηχανές! Πήρα τη μεγάλη απόφαση και πούλησα τη μία και πλέον πιάνω τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ πιο πολύ το ποδήλατο παρά τη μηχανή!
Στο θέμα μας όμως: ψάχνοντας στο Car.gr για μεταχειρισμένα ποδήλατα, δεν έβρισκα σχεδόν τίποτα για το ύψος μου (1.93). Κατέληξα στο Wilier, που έχει πιο αγωνιστικό στήσιμο (πχ τροχοί Fulcrum Racing 7 LG), καθώς ήταν από τα λίγα διαθέσιμα τότε... Έχοντας σπάσει κανα-δυο φορές ακτίνες πηγαίνοντας στη δουλειά (:-P) αναρωτιέμαι μήπως δεν έκανα και τόσο σωστή επιλογή. Έχοντας δοκιμάσει πρόσφατα ένα custom single-gear ενός φίλου έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο αλλαγής/ανταλλαγής... Παρόλ' αυτά δεν βρίσκω τίποτα σε αγγελίες! Μήπως δεν ψάχνω σωστά; Κάθε βοήθεια/συμβουλή ευπρόσδεκτη. :-)
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/7353339/
ειναι XL καταλληλο για το υψος που ψαχνεις
Πράγματι, και ήταν η "εναλλακτική" μου αντί του Wilier που τελικά πήρα! Όταν λέω "αλλαγή/ανταλλαγή" εννοούσα με κάποιο single-gear (ελεύθερο, όχι fixed)... Ευχαριστώ για το ψάξιμο πάντως! Ακόμη κι έτσι το να υπάρχουν μόνο 1-2 επιλογές μου φαίνεται κάπως παράδοξο! Δηλαδή οι ψηλοί δεν κάνουν ποδήλατο; :-D