thelo bmx

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ntg
Απών/απούσα

paidia thelo help thelo ena kalo podilato mexri 300 i toulaxiston kanena kalo podilato i marka gia n paro
tha fanazeste oti dn 3ero alla kano kolpa apla dn axoloume m ts markes k poly k thelo hlp
thnks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
skywalker
Απών/απούσα

Πάρε Harro ή GT. Τα δεύτερα είναι πιο φτηνά (ξεκινάνε γύρω στα 250)!

condor
Απών/απούσα

πουλαω bmx ποδηλατο με τα εξης ανταλλακτικα : hoffman condor σκελετό, πηρούνι S&M ditchfork, τιμονι hoffman, ζαντες διπατες 48αρες με χοντρους αξονες και στεφανια UKAI, λαιμό STANDARD και ολα τα υπολοιπα τελοσπαντων. αν ενδιαφερεσε στειλε μου mail στο pounks@hotmail.com.

δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, ποσο καλα ή όχι κανεις, τι στυλ κανεις (dirt,street κ.τ.λ.) τι υψος εχεις κ.ο.κ.

γενικοτερα παντως στο bmx (αν και εχω σταματησει καποια χρονια να κανω) τα πραγματα εξελισονται ραγδαια οσον αφορα την εξελιξη των ανταλλακτικων και των τεχνολογιων γενικοτερα. π.χ. εμενα το ποδηλατο εχει one piece πεταλιερα ενω τωρα δεν νοειται ποδηλατο bmx σχετικα καλο που να μην εχει three piece πεταλιερα. εγω φυσικα και αλματα εκανα και street εκανα και δεν ειχα κανενα προβλημα στραβωματος.

θα σου προτεινα να μην έπερνες ετοιμο ποδηλατο και ειδικοτερα haro gt kai tetoia γιατι ως επι το πλειστον έχουν μαπα ανταλλακτικα απο καθε αποψης. η πάρε κανενα μεταχειρισμένο όπως το δικό μου...χεχε....ή αρχισε να φτιαχνεις ένα δικο σου απο την αρχή για να νοιωσεις και την μαγεία (ουοοοοοουυυυ!!!) του να φτιαχνεις μονος σου το ποδηλατο σου με τα ανταλλακτικα που γουσταρεις και σου ταιριαζουν.

contact