Βοήθεια για αγορά

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
El Lute
Απών/απούσα

Γεια χαρά σε όλους!
Ως αρχάριος στο χώρο βρίσκομαι μεταξύ IDEAL MEGISTO και GT AGGRESSOR και θα ήθελα την άποψή σας για αυτά τα δύο, κυρίως για το GT γιατί για το Megisto έχω διαβάσει και σε άλλα topic. Μήπως επίσης θα έπρεπε να δω και κάποιο άλλο μοντέλο; Γενικώς θα κινηθώ τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα (νορμάλ χωματόδρομο), δεδομένου ότι μένω σε χωριό. Ο προϋπολογισμός μου είναι γύρω στα 300 ευρώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

se afta ta xrimata tha sou protina ideal spark i an exeis oikonomiki dynatotita na doseis kati parapanw kai na pareis to ideal pro rider sinithos sta liga xrimata einai kaloutsikes agores.... alios ballistic taurus einai mia ekseretiki agora se afta ta xrimata..... apo ekei kai pera na doseis basi sto sosto megethos tou podilatou mias kai to plaisio einai to simantikotero komati tou podilatou......
:D
apo pou eisai ??
akousa xorio kai xarika

plannet an eristic dark cycling deamon

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Tο ένα πόλης με 28άρες ρόδες, το άλλο mountain με 26άρες ρόδες. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο καθώς φτιάχθηκαν για διαφορετικές χρήσεις.

Το Μεγιστο είναι πιο άνετο αλλά για πιο χαλαρές βόλτες. Σε χωματόδρομο πάει αλλά όσο πιο ανώμαλο γίνεται τότε το σκοτώνεις και το μπροστινό δεν επνέει πολύ ασφάλεια. Το GT θα σε κουράσει με τα ελαστικά του οπότε θα τα αλλάξεις με κάτι πιο λεπτό και ασφάλτινο.

Ψάξε τα μεγέθη αρκετά καθώς και οι δυο εταιρίες έχουν αρκετά κενά. Καβάλησε και άλλα ποδήλατα για να βρεις το σωστό μέγεθος.

chronis tzamouranis
Απών/απούσα

Τι εννοω τωρα.Το θεμα ειναι θες να εχεις πιο μεγαλες δυνατοτητες χωματοδρομου διχως να λογαριαζεις την κουραση της καθημερινοτητας(δηλαδη την κουραση σε ασφαλτο)=GT AGGRESSOR η αλλο mtb H θες να εισαι πιο ξεκουραστος στην ασφαλτο και να πηγαινεις απο βατά μονοπατια διχως κοτρονες city,hybrid.A και να ξερεις μιας και "Ως αρχάριος στο χώρο" πως πολλες φορες η διαφορα 300ευρο με 350ευρο π.χ ειναι πολυ μεγαλη για μακροχρονια χρηση οποτε σκεψου το καλα πριν τσιγκουνευτεις.(κλασικο λαθος πρωτου σοβαρου σχετικα bike)

El Lute
Απών/απούσα

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Πραγματικά πολύ χρήσιμες. Απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να το ψάξω λίγο ακόμη, μάλλον και σε σχέση με το τι μπορώ τελικά να βρω στην περιοχή που μένω (Γύθειο) :)

cornholio
Απών/απούσα

...και είναι αρκετά βολικό και μέσα στην πόλη (εγώ έχω συνηθίσει τα λάστιχά του και δεν έχω πρόβλημα). Είναι αρκετά ελαφρύ πάντως.

contact