βοήθεια για αγορά merida speeder 100

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tolis67
Απών/απούσα

παιδιά τη βοήθειά σας!

Μένω σε προάστιο της Θεσσαλονίκης σε μέρος με πολλές ανηφόρες. Μετά από όσα διάβασα εδώ αποφάσισα αντί της αρχικής μου επιλογής (cube nature 2020)με κλείδωμα στην ανάρτηση, να πάω σε fitness. η χρήση θα είναι σε άσφαλτο (βοβρδισμένη από τον Β παγκόσμιο πόλεμοwink grin), για βόλτες 20 - 30 χλμ. Είδα από κοντά μόνο το funcore που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε XL που είναι το μέγεθός μου. Mου αρέσει tο merida speeder 100 https://www.action-bikes.gr/shop/podhlata/dromou-road/fitness-podhlata/merida-speeder-100-700c-2019/  αλλά δεν υπάρχει πουθενά στη Θεσσαλονίκη ούτε ως δείγμα σε μικρότερο νούμερο.

Αξίζει να το παραγγείλω στα τυφλά; Καμμιά ιδέα;  

Ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
geatle
Απών/απούσα

ολα καλα ειναι. cube, merida, ideal απλα εχουν καποιες μικροδιαφορες. αμα σου αρεσει ναι αξιζει να παραγγειλεις στα τυφλα. εγω δεν θα φοβομουν για ελλατωμα..αν εννοεις αυτο. αν εννοεις οτι δεν μπορεις να κρινεις απο την φωτογραφια...μμμ αλλαζει το πραγμα. παντως και με ενα πιο φθηνο ideal cityrun η δουλεια γινετε. απο'κει και περα οτι παραπανω δινεις ειναι για σενα.

tolis67
Απών/απούσα

εννοώ ότι δεν ξέρω πως θα μου κουμπώσει το ποδήλατο. Δεν ειχα ποτέ κάτι παρόμοιο και γι' αυτό προβληματίζομαι.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

δεν κατάλαβα το νούμερο σου

γενικότερα και το funcore και το ideal είναι καλά ποδήλατα για αυτό που θέλεις να κάνεις

με το ideal να έχει καλύτερη τιμή

απλά το merida θεωριτικά έχει καλύτερο σκελετό

και πιο επιθετική γεωμετρία

αν δεν υπήρχε το οικονομικό θα έλεγε με 1000 merida

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Να σηκώνεσαι στις λακκούβες μην πάθεις ζημιά στην σπονδυλική στήλη, γιατί οι ελληνικοί δρόμοι είναι σαν σεληνιακό τοπίο.

μανιακος
Εικόνα μανιακος
Απών/απούσα

YokoChoco wrote:

Να σηκώνεσαι στις λακκούβες μην πάθεις ζημιά στην σπονδυλική στήλη, γιατί οι ελληνικοί δρόμοι είναι σαν σεληνιακό τοπίο.

χαχαχαχαχαχ απο τις πιο πετυχημένες  παρομοιώσεις που έχω διαβάσει για τους δρόμους μας!

contact