diamond back overdrive vectra 7005 αναβάθμιση ή απόσυρση.........

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ppetraka
Απών/απούσα

καλημερα σας

θα ήθελα τις απόψεις σας έχω εδώ και κάποιο εξάμηνο το εν λόγω ποδήλατο,

http://www.diamondback.co.uk/MTB/ProductType/ProductRange/Product/Default.aspx?pc=1&pt=10&pg=7897

το αγόρασα,βασικά για βόλτες σε χώμα και βουνό που μου αρέσουν ,και λίγο άσφαλτο χωρίς να γνωρίζω, ομολογώ, τι χρειάζεται ένα ποδήλατο για τέτοιες βόλτες ,και σε λίγο ποιο σκληρές καταστάσεις (όχι αγώνες), για να σε πάει άνετα και με ασφάλεια,διαβάζοντας εδω διαπίστωσα αρκετά πράγματα που έπρεπε να προσέξω .
τώρα έχω μπεί σε δίλλημα, να το αναβαθμίσω με κάποια ποιό καλά περιφεριακά για να με πηγαίνει καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια,ή να πάρω ένα καινούριο είτε μεταχειρισμένο ποιο καλά ''στημένο''
θα ήθελα τις πολύτιμες γνώμες και γνώσεις σας.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Μόνο το ότι χρειάζεσαι τροχούς, ανάρτηση, φρένα, δισκοβραχίωνα
καταλαβαίνεις ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση. Κάνε τα χιλιόμετρά
σου, μάζεψε σιγά σιγά λεφτά και χτίσε ένα ποδήλατο με αυτά που
θες.

Ρίξε ματιές και σε μεταχειρισμένο εξοπλισμό, πωλούνται πολλά
πράγματα σε καλές τιμές και πολύ καλή κατασταση. Γενικά το
κόστος θα σου πάει 800-1000 Ευρώ.

ppetraka
Απών/απούσα

eaglos

ευχαριστώ για την απάντηση ,και γω αυτό σκέφτομαι να κάνω .έτσι κι αλλιώς το ποδηλατακι είναι καινούριο ακόμη, απλώς δεν θα το πολυ ζορίζω και θα δέχομαι τα όρια του.
το θέμα με τα μεταχειρίσμενα και εγώ το σκεφτόμουν, αλλά απο τη μια είναι ότι δεν έχω εμπειρία να καταλάβω την ποιότητα των μεταχειρίσμένων (φθορές κλπ)και έτσι θεωρώ μονόδρομο τα καινούρια και δεύτερο ,εννοείς να ασχοληθώ να αναβαθμίσω, αυτο που έχω με καλύτερα μεταχειρισμένα ή να πάρω ένα άλλο μεταχειρισμένο?