Δισκοβραχίονας 52/42 με 24-14 ελεύθερο. Δύσκολη η ανηφορίτσα!!!

34 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ειδικό (ποδηλατικό) παντελόνι, μόνο αν θα ποδηλατείς για πολλές - πολλές ώρες και συχνά.
Το θεωρώ απαραίτητο υπό τέτοιες προϋποθέσεις.
Αλιμονο αν όλοι όσοι βολτάρουν (-ουμε) με ποδήλατο, θέλαμε και ειδκά ποδηλατικά ρούχα...!!!!

Καλουπιέδες με ζωνάκια είναι η απλή, φθηνή αλλά κάργα αποδοτική λύση για το σωστό στροφάρισμα και το ωραίο Πατα-Τράβα.
Τα πετάλια θα πρέπει να έχουν τρυπίτσες για να βιδώσουν οι καλουπιέδες και ένα δοντάκι στην πίσω μεριά, που όταν το πετυχαίνεις και το πατάς (εξάσκηση) σου έρχεται το πετάλι έτοιμο με σωστή κλίση και θέση ώστε να σπρώξεις το παπούτσι μέσα και να πάρει τον ηρθή θέση....

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Δοκίμασε στα Η&Μ ένα skinny fit.
18€.
Μιά χαρά.
Κολάν που παριστάνει το παντελόνι ή παντελόνι με πολλές από τις αρετές ενός κολάν.
Αρκεί να σου αρέσει.

softwareas
Εικόνα softwareas
Απών/απούσα

Καλα, δεν σημαινει οτι θα παρω και ΤΟ ειδικο ποδηλατικο παντελονι, περισσοτερο εννοουσα κατι σε πιο στενο. Επειδη ειμαι πολυ του γυμναστηριου οι φορμες μου ειναι λεπτες μεν αλλα λιγο πιο ανετες, αερατες. Το ιδιο και τα σορτς μου. Ε μαλλον καμια πιο skinny φορμα για αρχη.

Για τα πεταλια-καλουπιδες θα ψαξω να δω τι μπορω να κανω γιατι νομκζω αυτα που εχω αν και μεταλλικα δεν βιδωνουν καλουπιεδες απανω τους. Και τα εχουν φαει τα ψωμκα τους...