Καλησπέρα σας και πάλι
Έχω ξεκινήσει την αναπαλαίωση ενός PHONIX και βρίσκομαι στην διαδικασία αναζήτησης ζαντών. Οι ζάντες που φοράει , όσο και αν τριφτούν θα έχουν λεκέδες σκουριάς και σημεία που το χρώμιο έχει φύγει.
Μου προτείνετε κάποια ζάντα στην συγκεκριμένη διάσταση ? Παρά την αναζήτηση που έκανα και από προηγούμενο topic δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι αξιόλογο.
Ευχαριστώ
Νίκος
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Καλημέρα.... πρώτα απο ολα κοιτάμε αν οι παλιές ζάντες ειναι Dunlop, και αν έχουν άσχημα τσακισματα στον κορμό και στο χείλος. Αν οι ζάντες τελικά ειναι Dunlop και δεν έχουν άσχημα χτυπήματα.... δηλαδή μπορούν να ξαναπλεκτουν τότε ´η τις τριβουμε να γυαλίςουν με πετρέλαιο και σφουγγαρακι για κατσαρόλες ´η τις πάμε για επινικελωση.
Γενικά να θυμάσε πως δεν πετάμε ετσι απλα ενα ζευγάρι στεφάνια Dunlop γιατι ειναι πολυ σπάνια και πανάκριβα αν τελικά τα βρούμε.
Αν τέλος πάντων ειναι εντελώς κατεστραμμένα ´η αν το ποδήλατο φοραγε ιμιτασιόν τότε η οικονομική λύση ακούει στο όνομα beretta και θα τις βρεις στα περισσότερα ποδηλαταδικα, και οι τσουχτερη ακούει στο όνομα παλιό στοκ Dunlop που τις ψάχνουμε ολοι και δεν τις βρίσκουμε.... και αν τις βρούμε τις χρυσόπληρώνουμε.
Καλη συνέχεια.
και αν θέλεις, ενημέρωσέ μας και εδώ γιά το τι στεφάνια είναι τελικά αυτά που έχεις!