Xena XUL 270 έναν χρόνο κάτι μετά, εντυπώσεις

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Λοιπόν έχουμε και λέμε για μια κλειδαριά που αγόρασα μόνο 66 ευρώ σούπερ, αλλά θα έδινα και περισσότερα.
Έναν χρόνο μετά κανένας δεν έχει προσπαθήσει να την πειράξει, νομίζω ότι είναι ένα κτήνος που θα αποτρέψει πάρα πολλούς μόνο μια ματιά να της ρίξουν.

Επίσης θα αποτρέψει και αρκετούς από εσάς μόνο μια ματιά να της ρίξετε, αλλιώς μπορώ να σας πω το μαγικό νούμερο που θα σας αποτρέψει ακόμα περισσότερο 3,340g Υπάρχει και μικρότερη XUL 102 μόνο 1,960g με χώρο για κλείδωμα 88*102)

Αντεξέ επίσης βροχές, ο συνεγερμός είναι αρκετά δυνατός (δηλωμένος ως 110 db, αλλά δεν τα μέτρησα κι όλας) και είναι αποτρεπτικός στο να δοκιμάσει ο άλλος να την ανοίξει (κάτι που δεν θα το έλεγα απλό από μόνο του). Κάποια στιγμή που άρχισε να μου κάνει νερά ο συναγερμός (σχεδόν ένα χρόνο μετά) αντικατέστησα απλά τις μπαταρίες και όλα επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση.

Το μόνο παράπονο, κακής αντοχής κλειδιά (όπως δυστυχώς συνηθίζεται από αρκετές καλές εταιρείες), αναγκάστηκα δηλαδη να παραγγείλω έλλο ένα σετ από 3, όταν μου έσπασε ένα, αλλά ευτυχώς το κόστος ήταν μικρό σχετικά (νομίζω 6-7 ευρώ με τα ταχυδρομικά, κρατήστε την απόδειξή σας την ζητάνε)

Για όποιον μπορεί να την κουβαλάει, ή για όποιον δεν μπορεί να μη βρει το ποδήλατο του εκεί που το άφησε, πρέπει να είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι