ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Επειδή αν περασε σε μια πολη θα περασει και σε αλλες, προτεινω τον Ιουνιο να παμε Κερκυρα, φευγουμε με οποιοδηποτε μεσο παμε εκει Σαββατο πρωι να δουλευει και η αγορα και κανουμε την βολτα μας με ποδηλατες απο ολη την Ελλαδα.

Γνωμες;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
SavvasCorfu
Απών/απούσα

Ελατε γιατι χανομαστε!!!!
Εμεις ηδη κανονιζουμε μια πορεια Διαμαρτυριας για την επομενη Τριτη.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Μήπως να κινητοποιείσετε τους πιο κοντινούς σας, όπως Ζάκυνθο πχ. http://www.podilates.gr/?q=links μια και για τους ΑΘηναίους είναι δυστυχώς πολύ μακριά για να έρθουμε; Να είστε πάντως σίγουροι οτι το θέμα αυτό θα αναφέρεται σε κάθε ευκαιρία όταν ερχόμαστε σε επαφή με ΜΜΕ, υπευθύνους και μη. (ήδη το ανέφεραμε σε συνέντευξη στο flash και θα δούμε που αλλού.)
Οι ποδηλατόδρομοι στην Ελλάδα είτε έχουν είτε δεν έχουν προδιαγραφές πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι διότι είναι απλώς μια αρχή, να "συνηθίσει το ματι", και με τον καιρό θα εξελιχθούν σωστά.
Ενημέρωση του κόσμου χρειάζεται να καταλάβουν και οι έμποροι οτι θα δουλεύουν καλύτερα, και ο κόσμος οτι θα ζει πιο όμορφα, και ο δήμαρχος οτι θα ξαναψηφιστεί.... Αν περιμένουμε να τηρηθούν οι προδιαγραφές τύπου ΕΕ, δεν θα γίνουν ποτέ ποδηλατόδρομοι, μια και οι αντιδράσεις είναι πολλές απο όσους δεν καταλαβαίνουν τι είναι το καλό τους και το καλό όλων, και η ορθή υλοποίηση των έργων μπλοκάρεται..
Και να προσθέσω οτι δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να ξοδεύοουμε πολλά χρήματα για να χτίζουμε κολονάκια, τοίχους ή και μάντρες ολόκληρες για να προστατευθεί ένας ποδηλατόδρομος απο τα αυτοκίνητα, εκεί που μια απλή διαγράμμιση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που σέβεται τους συνανθρώπους της, αρκεί.

Doros
Εικόνα Doros
Απών/απούσα

Πραγματικά τη βρίσκω μια πολύ καλή ιδέα , απάντησης κ φυσικά αλληλεγγύης που σίγουρα τη χρειαζόμαστε εδώ αλλά κ πολύ φοβάμαι θα την χρειαστούν κι άλλοι στο κοντινό μέλλον...
Και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται πανελλαδική πορεία για κάποιο θέμα, υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα κυρίως σε πολιτικό επίπεδο.
Οπότε νομίζω θέληση κ καλή διάθεση να υπάρχει κ σαφώς κ γίνεται!
Νομίζω ότι παίζουν κ αρκετές προσφορές από αεροπορικές εταιρείες για τον ιούνη , φορτώνονται κ τα ποδήλατα σε μεταφορικές κ να το!!! Κ μιλάω για τον κόσμο που δεν μπορεί να έρθει οδικώς κ να φέρει κ το ποδήλατο του.
Επίσης μια άλλη λύση είναι κ το λιμάνι της Πάτρας...
Αλλά τέλος πάντων το οργανωτικό είναι πιο εύκολο κομμάτι νομίζω , απ' ότι το αποφασιστικό του πράγματος...

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

ΠΑΙΔΙΑ εδω κανουμε καθε ΣΚ βολτες στην επαρχια για ψηλου πηδημα, αντε να κανουμε μια με καλο σκοπο...αντε...παμε με πουλμαν και ειδικη καροτσα ή με οποιοδηότε αλλο μεσα..Κερκυραοι..δειτε λιγο τα καλενταρια σας....ερχομαστε με πουλμαν απο αθηνα αν ειναι για ενα ΣΚ

orthopetaliakerkyras
Εικόνα orthopetaliakerkyras
Απών/απούσα

ΟΚ μάγκες μέσα!!!
Το πολύ πολύ αν μας τους στρώσουν με κόκκινο χαλί μέχρι τότε, να κάνετε και λίγο παράπάνω μπάνιο.
Θα το προωθήσω και στο FB και όποιος ενδιαφέρεται να μιλήσουμε για λεπτομέρειες.
Θα γουστάρουμε να σας έχουμε και στο νησί και να τα πούμε και απο κοντά!

contact