ποδηλατοπορεία στο δημο φιλοθεης ψυχικου κυριακη 17/4

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
oxygen
Απών/απούσα

Κυριακη 14 Απριλιου
Αφετηρια απο το αθλητικο κεντρο νεου Ψυχικου στις 10:30πμ
Τερματισμος στο Πετρινο της φιλοθεης
θα υπαρχει συνοδεια αστυνομιας και ασθενοφορου

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

να ρωτήσω εγω γιατι γίνετε αυτό που γίνετε ?

Vassilakis O Glykas
Εικόνα Vassilakis O Glykas
Απών/απούσα

Στην Πανελλαδική ποδηλατοπορεία υπάρχουν οι ζητάδες από ανάγκη, ασθενοφόρο όμως δεν είδα ποτέ...στη Φιλοθέη δε, θα υπάρχει και αστυνομική συνοδεία και ασθενοφόρο. Αν έρθει και ο Ρουσόπουλος θα πάω και εγώ.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

γενικα και εγω για αυτό ρωτάω , πρωτη φορά βλέπω τετοια μικρή αναφορά για πορεία κ μαλιστα με αστυνομία κασθενοφορο(που θα προτιμούσα να ήταν standby για κατι επείγον κ οχι στην πορεία )

oxygen
Απών/απούσα

καλησπερα σας

η ποδηλατοπορεια αυτη γινεται σε συνεργασια του 1ου συστηματος προσκοπων ψυχικου και του δημου φιλοθεης-ψυχικου η αναφορα ηταν συντομη καθως εγινε ταχυτατα λογω ελλειψης χρονου
οσο για το ασθενοφορο και την αστυνομια η ενημερωση που εχουμε απο τον δημαρχο ειναι οτι μπροστα θα κινητε ενα οχημα της δημοτικης αστυνομιας στο τελος τροχαια καθως θα περασουμε την κηφισιας και ειναι υποχρεωτικη η διακοπη της κυκλοφοριας αποκλειστηκα απο την τροχαια.\
Για το ασθενοφορο δεν ξερω αν θα ειναι γενικα στην περιοχη καπου σταματημενο η θα ακολουθει την πορεια καθως για αυτα εχει κανονισει ο δημαρχος
ελπιζω ομως αν μπορειτε να συμμετεχετε για να το διαπιστωσεται μονοι σας τι απο αυτα ειναι αληθεια.

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειξατε στο θεμα

deacon
Απών/απούσα

λιωναμε το κορμι μας στις πορειες με η χωρις ποδηλατα με η χωρις φορτο χτυπουσαμε γελουσαμε μαθαιναμε.πρωτες βοηθειες εμεις και οι αρχηγοι μας.μια ποριεια η οποια στο συνολο των χιλιομετρων της δεν ειναι πανω απο 4 πηγαινε ελα ειναι γελειο η παρουσια ασθενοφορου και αστυνομιας.Ψυχικο ειναι ομως τι να κανουμε θα χτυπησουν τα παιδια.
Μην κουραστειτε μονο απο το πολυ πεταλι.Μπορει να ειμαι καυστικος και ειρωνικος αλλα σας παρακαλω πολυ προσεχετε και σοβαρευτειτε γιατι εκτιθεστε.

oxygen
Απών/απούσα

η πορεια δεν γινονταν για τους προσκοπους μονο αλλα για ολους τους δημοτες κι ολες τις ηλικιες και θεωρησαμε απαραιτητο να παρουμε καθε μετρο ασφαλειας(καθως εμπλεκονταν και ο δημος οπου εκεινος αποφασισε και κανονισε για τα μετρα ασφαλειας) η πορεια πηγε πολυ καλα και ελπιζουμε να επαναληφθει με ακομη μεγαλυτερη συμμετοχη

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Οπως και νανε μενουμε στην ουσια η ποδηλατοπορια στο ψυχικο καλη επιτυχια

contact