ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ 26/02/2016

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Καλησπερα, αυριο το πρωι στις 7 θα ξεκινησω απο κεντρο Αθηνας για Πατρα μεσω Λ. Αθηνων και ΠΕΟ Αθηνων-Κορινθου-Πατρων.
Προκειται για διαδρομη που την εχω κανει τμηματικα π.χ. Κιατο-Πατρα-Κιατο αλλα ποτε αυτουσια. Υπολογιζω κανα 10ωρο καθαρης ποδηλασιας. Εχω κουρσακι αλλα ο ρυθμος μου ειναι σχετικα αργος-τουριστικος. Εννοειται πως οποιος επιθυμει μπορουμε να συνποδηλατησουμε σε καποιο τμημα ή και σε ολοκληρη τη διαδρομη και ζηταω εκ των προτερων συγνωμη που το λεω τοσο αργα αλλα δε γινοταν αλλιως. Επισης στην Πατρα εχω αφησει το αυτοκινητο μου που μπορω να κατεβασω στην Αθηνα εντελως δωρεαν ΕΝΑΝ ακομη συνποδηλατη αρκει να βγαινει ο μπροστινος τροχος.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Καλό δρόμο να έχεις Τεο και να ευχαριστηθείς τη διαδρομή!!!

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Ευχαριστω, θα επανελθω με φωτογραφιες!

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Θα ηθελα να ερθω αλλα δεν θα τα καταφερω αυτο το σ/κ
Ενημερωσε οταν/εαν ξαναπας!

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Ευχαρίστως θα σε ενημερώσω όταν ξαναπάω rnd. Το συγκεκριμένο προέκυψε εντελώς ξαφνικά καθώς έτυχε να αφήσω το αυτοκίνητό μου στη Πάτρα, να έχει καλό καιρό και να έχω χρόνο.

Σε γενικές γραμμές το ευχαριστήθηκα με μόνο μελανό σημείο ότι 12 Km έξω από την Πάτρα έπιασε βροχή (Ευτυχώς κοντά σε φαστφουντάδικο) και λόγω λάθους διαχείρισης του χρόνου μου με έπιασε το σκοτάδι στα τελευταία 45 Km. Την επόμενη φορά θα ξεκινήσω όσο πιο νωρίς γίνεται (Ξεκίνησα 07:45). Από Λ. Αθηνών είναι πιο γρήγορα (Έχω πάει Κόρινθο από Σαλαμίνα και από Λ. Νάτο).

Σύνολο με κάτι κύκλους που έκανα στη Πάτρα βγήκανε 237 Km.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Τι ωρα εφτασες? Πως ηταν απο αποψη επικινδυνοτητας ο δρομος, ειδικα προς κακια σκαλα μερια?

αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα

Παιδια,η κακια σκαλα δεν ειναι ιδιαιτερα επικυνδυνη..με το σκεπτικο παντα οτι προσεχεις και πολυ θα βοηθουσε επισης ενας καθρεφτης..την εχω κανει την διαδρομη αρκετες φορες λογω των μπρεβετ και δεν εχ νοιωσει οτι κινδυνεψα ιδιαιτερα..η εστω περισσοτερο απο οπουδηποτε αλλου..

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

rnd wrote:
Τι ωρα εφτασες? Πως ηταν απο αποψη επικινδυνοτητας ο δρομος, ειδικα προς κακια σκαλα μερια?

Έφτασα κατα τις 12 το βράδυ, στην ουσία το έκανα 16 ώρες!!! Δε θα ήθελα όμως να το λάβετε υπ όψιν σας αν θέλετε να κάνετε την ίδια διαδρομή επειδή εμένα με έπιασε η νύχτα, είχα βροχή και τις τελευταίες 2 μέρες ήμουν με σχεδόν καθόλου ύπνο.

Από πλευράς επικινδυνότητας δεν ένιωσα ιδιαίτερο κίνδυνο εκτός από το Ρίο που ευτυχώς για εμένα είχε πολύ κίνηση. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρώ πως αυτό είναι το πιο επικίνδυνο κομμάτι επειδή σε προσπερνάνε ξυστά οι νταλίκες και ο δρόμος είναι στενός. Όλα τα άλλα κομμάτια κατά τη γνώμη μου έχουν κίνδυνο αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνα από π.χ. τη λεωφόρο Κηφισίας. Ακόμα και η Λ. Αθηνών που ακούγονται διάφορα και πήγαινα όλο από Σαλαμίνα, δεν ένιωσα να κινδυνεύω. Όσο για την κακιά σκάλα αν φυλάγεσαι εννοείται συνέχεια και δεν πέσεις και σε κανένα τρελό δε θεωρώ ότι κινδυνεύεις.

Όλα αυτά όμως αλλάζουν προς το χειρότερο αν είναι νύχτα...