ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ - ...ΕΛΒΕΤΙΑ !!! όσοι παλαβοί εδώ !!!!! έκδοση 2010 !

158 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

εγώ παιδιά ένα specialized sirrus εχω, δεν έχω κανένα επαγγελματικό εξοπλισμό τι λέτε, την παλεύω;;;

Marios
Απών/απούσα

πρέπει να βάλεις όπωσδήποτε ένα επαγγελματικό καφάσι, αλλιώς δεν θα βγάλεις την διαδρομή με τίποτα. Τώρα τελευταία στιγμή, δύσκολα να βρεις βέβαια, γιατί θέλει τρελή έρευνα για να βρεις το κατάλληλο, και πρέπει να βρεις και έναν μηχανικό για να σου κάνει την ορθοστατική μελέτη. Έχει δηλαδή αρκετό τρέξιμο, και φυσικά αρκετά λεφτά...

πέρα από την πλάκα, σχαρίτσα βάλε αν δεν έχεις, ένα χταποδάκι να δέσεις στη σχάρα καμιά τσάντα,νερό μπόλικο, καμιά σαμπρέλα/μπάλωμα μην σκάσει κάνα λάστιχο και είσαι έτοιμος !

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Οι προϋποθέσεις είναι (σε γενικές γραμμές):

- μάχιμο ποδήλατο (μπορεί να έχω το carbon των 3.000 ευρώ και να το έχω αφήσει να γίνει χρέπι, να μην φρενάρει και οι τροχοί να πηγαίνουν κούνια - μπέλα. Κοινώς δεν είναι μάχιμο.... θέλει μάζεμα / service / κοίταγμα ή ότι άλλο για να γίνει μάχιμο....). Μπορεί να έχω το ποδηλατάκι των 120 ευρώ αλλά να το έχω στην τρίχα, ΚΑΡΑ-μάχιμο, και να έχω οργώσει την Αττική με δάυτο.... και να είναι μάχιμο.
- κάποιον ελάχιστο εξοπλισμό: κράνος, ποδηλατικά ρούχα (110 χλμ με σορτσακι και μπλουζίτσα γίνεται, αλλά θα υποφέρεις....), παγουροθήκες και παγούρια, σαμπρέλα + μπαλώματα, σχάρα για να κουβαλήσεις "κάπως" τα ρούχα σου (3 μέρες πως θα την βγάλεις?) και μπανιερά ή ότι άλλο θέλεις. Επίσης αντιηλιακό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
- κάποια χρήματα για 3 ημέρες. Σάββατο και Κυριακή θα ταξιδεύουμε. Σάββατο θα είμαστε Πάτρα. Υπολόγισε.
- κάποια ελάχιστη ξηρή τροφή και μπόλικο νερό / ισοτονικό στα παγούρια (γράφω και τα αυτονόητα, τι να κάνω...)
- πόδια / πνευμόνια / κ*λο / καρδιά ΙΚΑΝΑ να ποδηλατίσουν με ένα σταθερό ρυθμό (πχ 20 χλμ ανά ώρα) για ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ (πχ 6 ώρες πάνω στη σέλα). ΦΥΣΙΚΑ ενδιάμεσα θα έχουμε στάσεις, αλλά στις στάσεις δεν θα κάνουμε μεταμόσχευση τετρακέφαλων. Αν έχεις κάνει ολο και όλο 40 χλμ και προσπαθήσεις να κάνεις 110 ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς. Επίσης, στην άκρη του μυαλού μας ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ τα 110 χλμ της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ την Κυριακή. Αυτήν την Κυριακή, όχι την άλλη Κυριακή.....
- καλή διάθεση. Παρέα θα είμαστε, αρκετοί θα είμαστε. Κάποιοι δεν έχουμε ξανασυναντηθεί ποτέ. Καλόν είναι να ξεκινήσουμε με κέφι.
- κάποιο προγραμματισμό για την διαμονή Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Αυτό μπορεί να είναι "Ξενοδοχείο 5*", ή ξενοδοχείο Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ στην παραλία, ή κάμπινγκ με όλες τις ανέσεις ή το 2ο παγκάκι της οδού Ταδόπουλου στο λιμάνι. Απλά κάντε τα κονέ σας και προετοιμαστείτε ανάλογα.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

1) Να φέρω κλειδαριές μαζί μου ή δεν θα χρειαστεί;
2) Ποδηλατικά ρούχα δεν παίζουν, ελπίζω να αντέξω...
3) Υπάρχει κάποιο φυσικό ισοτονικό γιατί είμαι χορτοφάγος και δεν θέλω να πάρω κανα animal tested με χιλιες χημείες μέσα;
4) 3 μέρες δεν θέλει παραπάνω από 1 σορτσάκι κ μια μπλούζα, θα βρομάω λίγο αλλά δεν πειράζει
ειμαι αρκετά μαύρος για να καώ αλλά θα φέρω κανα αντιηλιακό καλού κακού.
5) πατάτες και μπανάνες άκουσα ότι είναι ότι καλύτερο, ισχύει;
6) μονοκοπανιά έχω βγάλει γύρω στα 40χλμ χωρίς ισοτονικά και τροφές και ούτε κουράστηκα, καιρός να δοκιμάσω παραπάνω

Marios
Απών/απούσα

φυσικό ισοτονικό, έμαθα πέρυσι τέτοια εποχή από φίλτατο συμποδηλάτη, για ένα μπουκαλάκι μελόνερο (για να πίνεις αβέρτα) και ένα μπουκαλάκι νερό-λεμόνι-αλάτι, για μικρές γουλιές.

για μπανάνες ισχύει σίγουρα, όπως και για μακαρονάδες την προηγούμενη μέρα !

για τα ποδηλατικά ρούχα δεν πειράζει, βάλε ό,τι βολικό στο σώμα σου και κάνα ανοιχτόχρωμο κοντομάνικο.

για κλειδαριες θα έλεγα ναι, γιατί όλο και κάπου πιθανόν να χρειαστεί.

*η ποδηλατική πατάτα, για ισοτονικό καθώς ποδηλατείς μου ακούγεται πολύ σουρεάλ

AfloEydK
Απών/απούσα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ορθοκαφασοστατικη μελετη.................χαχαχαχαχαχα
στην περιπτωση αυτη το καφασι πρεπει να ειναι ειδικο
να μπορει ευκολα να μετατραπει σε πιραμιδα, - σαλονι - κουζινα -τουαλετα - και μπαλκονι με θεα

ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εμπρος ταξιδιωτες του ονειρου

κοιτα να δεις που ειμαι σε αναμενα καρβουνα λες και θα παω και εγω

ειμαστε αρρωστοι και ειναι πια αργα
στην πατρα θα μπουμε με ορθοπεταλια

Marios
Απών/απούσα

Γιάννη περιμένω να κάνεις την έκπληξη !!
Αλλιώς του χρόνου, καλά να είμαστε δεν σε σώζει τίποτα, θα γυρίσουμε όλη την ευρώπη !!!!!

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Πάγωσε το κιόλας και είναι σούπερ, βάλε και όση ζάχαρη ή μέλι νομίζεις για ενέργεια μαζί με τους ηλεκτρολύτες...
Αν μπορείς να πάρεις ένα ποδηλατικό εσώρουχο απλά για από μέσα, (δεν θα σε χτυπήσουν οι ραφές, πράγμα πιθανό μετά από 100 χλμ με ζέστη όπου θα υδρώσεις, και έχει και ένα στοιχειώδες μαξιλαράκι για να μην πιαστεί ο κ.. σου τόσες ώρες στην σέλα) είναι σχετικά φτηνή λύση και πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις. Αλλιώς ο υδρώτας και το αλάτι μπορεί να σε πονέσουνε

AfloEydK
Απών/απούσα

ektos apo to petyximeno pagwmeno melonero
dokimaste kai ayto

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/gatorade.html

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....
ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ.........
κάνουμε τα τελευταία ψώνια / προετοιμασία και ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Γιάννης Scott μας πρότεινε το Ξενοδοχείο Δελφίνι.
65 ευρώ το Δικλινο με πρωινό. Είναι κοντά στο κέντρο, στο λιμάνι, στο σημείο που φεύγετε για Ιταλία. ΚΛΕΙΣΑΜΕ.
[ http://www.gto.gr/gr/accomm/hotel/detail.php?id=2085 ]
Αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος....

Κλειδαριά θα πάρουμε και εμείς (την πιο ελαφρυά..... καλωδιάκι της πλάκας....).
Ισοτονικό φτιάχνεις με νεράκι, χυμούς, ζάχαρη και αλάτι. Κάνε τις μίξεις που σου αρέσουν και δεν θα χαλάσουν το στομάχι σου. Πάρε και κάποια τροφή, πχ τοστάκι, μπανάνες, ξερά σύκα, ξηρούς καρπούς, μπάρες, παστέλια (κάτι... όχι όλα...). ΘΕΛΕΙΣ ενέργεια για να βγάλεις 110 χλμ ΜΕ ΦΟΡΤΙΑ και ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ.

Γιάννη Aflo περιμένουμε την έκπληξη.... [μήπως αναφέρεσαι στην ιδέα του Παναγιώτη???]

pig destroyer
Εικόνα pig destroyer
Απών/απούσα

ο κΑοs και εγώ θα έρθουμε (αν δεν τύχει τίποτα απρόοπτο) για αθήνα πάτρα αθήνα. θα τα πούμε σύντομα!

AfloEydK
Απών/απούσα

δυστηχως η δουλεια (οσο την εχω ακομα) με κραταει εδω
αυτα ειναι ...........
δουλεια αλα δουλια
δεν μπορεις να μιλησεις
δεν μπορεις να απεργησεις
δεν μπορεις να διαδηλωσεις
δεν μπορεις να πας σε εναν ιατρο
δεν μπορεις να κανεις ποδηλατικες εξορμησεις
δεν μπορεις..........
καθολου δεν μου ταιριαζουν ολα αυτα

η σκεψη μου θα ειναι μαζι σας τις επομενες μερες
οσοι δεν εχουν ξανακανουν κατι τετοιο
οπως ειχε γραψει ο περικλης PC999 πριν την χαλκιδα (πετρο ακομα και με bmx θα παω στο brevet χαλκιδας)
''αυριο τετοια ωρα ισως θα χετε μετανιωσει θα βριζετε και θα αναθεμιασετε την ωρα και την στιγμη που αποφασισατε να ερθετε αλλα στο τελος θα σας μεινει μονο ενα πλατυ χαμογελο''

και μια ευχη οπως μου την εδωσε ο elderly biker περυση οταν πηγα μονος μου πατρα ξεκινωντας απο αμπελοκοιπους για την επιστροφη του μαριου.......
''ολα να σου πανε πριμα''

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΚΕΣ
ελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...........................................................

AfloEydK
Απών/απούσα

ενας καλος συμαχος περυση ητανενα κοκτειλ που μου εμαθε ο elderly

1,5 λιτρο νερο
μια κουταλια αλατι
2-3 λεμονια
200ml μελι

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Σύμφωνα με το freeMETEO καλού - κακού πάρτε και ένα ελαφρύ αδιάβροχο μαζί σας.
Αίγιο - Πάτρα δείχνει ασθενή βροχή την ώρα που θα περνάμε από εκεί.
Καλύτερα να το έχουμε παρά να το αποζητάμε μάταια.....
Επίσης και για Κυριακή δίνει πιθανή βροχή.

Marios
Απών/απούσα

το meteo πάλι δίνει λιακάδες σε όλη τη διαδρομή, μια μικρή βροχή έχει η αθήνα, αλλά και αυτά όταν εμείς θα κάνουμε το μεσημεριανό μπανάκι μας !!

AfloEydK
Απών/απούσα

i synefia kai to psilovroxo tha einai ena thayma
na parakalate na exei tetoies synthikes

spypan
Απών/απούσα

Το ποδηλατο ειναι φορτωμενο στο σαλονι και ανυπομονο για το δρομο . Θα σταματησω να σκεφτομαι τι αλλο μπορει να χρειαστει γιατι μαλλον θα καταληξω να τα πεταω στο δρομο σαν αεροστατο μπας και παει κανα μετρο παραπανω . θα επιδοθω στην μαγειρικη ισοτονικων βασει τον συνταγων που παρεθεσαν απλοχερα οι ποδηλατοδρουιδες , μπας και περασουν οι ωρες ως τον υπνο που σιγα μη με παρει . βενετια ερχομαστε ......

Marios
Απών/απούσα

άντε να κλείσουν και τα μανάβικα, γιατί πρέπει να αλλάξω και το καφάσι !!!!
Το καινούριο θα είναι φουλ εξοπλισμένο !!! Γιάννη θα στο βγάλω φωτογραφία να στο στείλω όταν γυρίσω !!
Για την ώρα εγώ τίποτα δεν έχω φτιάξει ακόμα !!! Έκανα και την εξυπνάδα να μεταφέρω και κάτι κρεατικά σε μια κρεατο-καρβουνο-σύναξη πριν κάτι μέρες και μυρίζουν ακόμα κρεατίλα !! Πάω τώρα για το 3ο σαπούνισμα !

Marios
Απών/απούσα

6-7 μανάβικα μετά επιτέλους βρήκα καφάσι !! Δύσκολο το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω. Αλλά το πιο σουρεάλ που σε 2 μανάβικα το είχαν κλεισει το μαγαζί, και έπειναν έξω ούζα.

Άντε και σε 8 ωρίτσες φεύγει ο προαστικός !!!!!!

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Δυο απορίες
1) Πόσο κάνει το εισιτήριο του προαστιακού;
2) Που θα βάλουμε τα ποδήλατα μέσα στο ξενοδοχείο;

Marios
Απών/απούσα

εισιτήριο προαστιακού, αν θυμάμαι καλά έχει κάπου 4-7ευρώ

AfloEydK
Απών/απούσα

den kserw posoi apo esas koimaste
oneira glyka kai podilatika

Marios
Απών/απούσα

μόλις τελείωσα το φόρτωμα....
εντάξει πως γέμισε κάθε μεριά πάλι, απορία το έχω !!

πάω τώρα για ένα χορταστικό 3ωράκι ύπνου !!
καλά ταξίδια !!!!

γιάννη κρίμα πολύ που δεν θα είσαι...
καλά να είμαστε όμως, και η ευρώπη εκεί θα είναι να μας περιμένει !!

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Πήγα να αποχαιρετήσω τα παιδιά μιας και δεν κατάφερα να πάω...

Ξέρω ότι τώρα που λιώνουν κάτω από τον πυρωμένο ήλιο, και εγώ είμαι στη δουλειά με το κλιματιστικό μου ζηλεύουν...

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Παιδιά πριν 2 ώρες φτάσαμε στον σταθμό Λαρίσης. Πήγαμε πολύ καλά και γρήγορα και γυρίσαμε ακόμα καλύτερα. Με μεγάλες στάσεις και ΜΟ ταχύτητας πήγαινε 18χλμ και έλα 22χλμ κάναμε γύρω στις 12 και 10 ώρες αντίστοιχα. Εκτός ενός μικροατυχήματος που είχα όλα πήγαν πολύ καλά...
Περιμένουμε να γυρίσουν και τα παιδιά από Ιταλία και ο Μάριος από Ελβετία για να δούμε εντυπώσεις.

Υ.Γ. για να μην ξεχνιόμαστε: !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ !!!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Καλά ρε σεις... τι είστε ρε....
300 χλμ κάναμε με ποδήλατο, από Κιάτο μέχρι Πάτρα και από Πάτρα μέχρι Κιάτο και τίποτα δεν έχετε να γράψετε????????????

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Παρασκευή πρωί στο σταθμό, παρέα με τον Νίκο (exomail.... α, και εγώ "έχω μαιλ"...) να μας κουνάει το μαντήλι. Συνολικά 9 ποδηλάτες, φορτωμένοι και μάχιμοι. Όλες οι ηλικίες, όλα τα ποδήλατα, όλα τα φορτία που μπορεί να φανταστεί κανείς (από καφάσι γεμάτο μέχρι "απάνου", και ότι άλλο περνάει από το μυαλό του καθενός).
Ο Προαστιακός ΓΕΜΑΤΟΣ, εργάσιμη ημέρα, πρωί ο κόσμος πάει στη δουλειά του, ήδη υπήρχαν ποδήλατα μέσα. Ίσα που χωρέσαμε. Αλλά η διάθεση καλή.
Μετά την Κόρινθο, αδειάσαμε, καθήσαμε.
Κιάτο ανασυγκρότηση και εκκίνηση, με χαλαρό ρυθμό και κέφι. Κουβεντούλα και σταθερά να καλύπτουμε χλμ. Στάσεις όπου χρειάζονταν και όλα καλά. Μικρή ξεκούραση στο Διακοφτό, φαγητό και μεγάλη στάση στα Σελιανίτικα μετά το Αίγιο. Ο καιρός με το μέρος μας. Ελάχιστη συννεφιά για να μην μας βαράει ο ήλιος, ελάχιστος αέρας, που και που δροσερός. Ακόμα και το κομμάτι από Διακοφτό μέχρι Αίγιο το περάσαμε "ψιλο-άνετα" (την προηγούμενη φορά με την Αγγέλα μας είχε φανεί ατελείωτο και πολύ άσχημο).
Στην Πάτρα χωρίσαμε, κάποιοι ψάχναμε να βρούμε το ξενοδοχείο, άλλοι ψάχνναε το λιμάνι να βγάλουν εισιτήριο για Ιταλία.
Το βράδυ ξανασμίξαμε για το αποχαιρετηστήριο μεζέ και εκεί χωρίσαμε, άλλοι Ιταλία, άλλοι Πάτρα με τους δικούς τους.

Σάββατο με τον Γιάννη και τον Ανδρέα είχαμε την πολύ καλή ιδέα να περάσουμε τη Γέφυρα και να πάμε Ναύπακτο. Η Πάτρα δεν λέει πολλά.... γιατί είναι απέναντι η Ναύπακτος που τα λέει ΟΛΑ..... Περάσαμε υπέροχα. Μπανάκι, καφεδάκι, φαγητό, παραλία ατελείωτη, κόσμος καλός, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ με υποδομή για κλείδωμα τωμ ποδηλάτων και παραλιακός δρόμος ΚΛΕΙΣΤΟΣ στα ΙΧ. Πόλη για να ζεις. Αυτά......
(α, όποιος σκέφτεται να περάσει τη γέφυρα με ποδηλατο να περιμένει "εκπλήξεις", γενικά δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, και το έχουν κάνει ακόμα πιο δύσκολο οι υπεύθυνοι, αλλά τέλος καλό - όλα καλά).
Να σημειωθεί ότι όσοι δεν ήρθαν ΕΧΑΣΑΝ (....άντε εκτός από τον Θανάση που έκανε το 2ο καλύτερο πράγμα - ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποδηλατικό κατάστημα του Μανιατόπουλου / IDEAL στην Πάτρα. Ο ΝΑΟΣ..... και λίγα λέω...., πήγαμε το βράδυ και κολλήσαμε στη τζαμαρία, σαν κάτι ξελιγομένα πιτσιρίκια που χαζεύουν έξω από παιχνιδάδικα.... ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ).

Κυριακή, πρωινή έγερση, ανασυγκρότηση, ήρθε και ο Θοδωρής ΤΚΑΝΤ και ξεκινήσαμε 7.45 για Κιάτο. Λίγο πιο ζέστη, λίγο πιο δυνατός ήλιος, αλλά ΔΥΝΑΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ. Στάσεις και ξεκούραση όπου χρειαζόταν, αλλά γενικά γερό πετάλι από όλους. Φαγητό στο Ξυλόκαστρο και ξεκούραση στον τοπικό πευκιά.
Εκεί πάλι χωρίσαμε, οι υπόλοιποι έφυγαν για Κιάτο και με την Αγγέλα κάτσαμε για μπάνιο. Ξανά ξεκούραση, καφεδάκι, βολτίτσα στην παραλία του Κιάτου (ενθουσιασμός και χειροκρότημα για το tandem) και κατά τις 19.40 πήγαμε στο σταθμό του Κιάτου. Πολύς κόσμος (το περιμέναμε) και μια ευχάριστη έκπληξη, ήρθε νέου τύπου συρμός και όχι ο μουτζούρης ντιζελοκίνητος δεινόσαυρος.... ΕΥΤΥΧΩΣ. Κάτσαμε και βολέψαμε το tandem έτσι που δεν ενοχλούσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Στην Κόρινθο και μετά μπήκαν ορδές (και μαζί οι κλασσικοί Ινδοί / μαυροι / Πακιστανοί με την πραμμάτεια τους, αλλά ΕΜΕΙΣ δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα.
Φτάσαμε στο σπίτι κατά τις 22.00 το βράδυ, με το κοντέρ να γράφει 300 χλμ για το 3ήμερο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: η καλή παρέα, ο καλός προγραμματισμός, το κέφι, η καλή προδιάθεση... ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ σε καλό αποτέλεσμα.
Εκδορμή που ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ξαναέκανα με την ίδια παρέα.

(ΥΓ. εχω αρκετές φωτος, τις στέλνω σε όποιο μαιλ θέλετε και κάποιος αναλαμβάνει να τις ανεβάσει και όπου "ανεβαίνουν" και τις βλεπουμε και δημόσια.
ΥΓ. ευχαριστώ όλη την παρέα για ένα ΔΥΝΑΤΟ 3ήμερο, την κα Μάχη στην Πάτρα, και την Αγγέλα που με ακολούθησε 300χλμ και πάτησε δυνατά όπου έπρεπε)

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Φτιάξε μας τώρα που το χάσαμε...

Εντάξει, πλάκα κάνω, χαίρομαι που περάσατε καλά, αντέ και του χρόνου παιδιά

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

Να 'ταν η χαρά οικόπεδο
κι άλλη μια φορά σαν παλιόπαιδο
κι άλλη μια φορά βρε μάγισσα.
Να γυρνούσα εκεί.

Να 'χα κι ένα μπλε ποδήλατο
να 'πιανα το φως κι άντε φύλα το.
Να 'πιανα το φως και να 'βγαινα
στην Αμερική.

χωρις αλλα σχολια , φωτο εν ευθετω χρονο

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ρε παιδιά, κανα νέο από την άλλη μεριά του Ιονίου έχουμε?
Κάτι αντιπορσώπους έχουμε στείλει...., καλά να είναι?

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Τι ωραία περιγραφή!!! Ελπίζω να είναι μια αρχή και γιά όσους δεν είχαν άλλη τέτοια εμπειρία να πάνε και αλλού, να ξανανιώσουν τον ενθουσιασμό του "touring"....

RockaRolla wrote:
Ακόμα και το κομμάτι από Διακοφτό μέχρι Αίγιο το περάσαμε "ψιλο-άνετα" (την προηγούμενη φορά με την Αγγέλα μας είχε φανεί ατελείωτο και πολύ άσχημο).

(α, όποιος σκέφτεται να περάσει τη γέφυρα με ποδηλατο να περιμένει "εκπλήξεις", γενικά δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, και το έχουν κάνει ακόμα πιο δύσκολο οι υπεύθυνοι

Αν έχει κανείς καιρό αξίζει να παρακάμψει αυτό το κομμάτι, κατεβαίνοντας στο Διακοφτό, (πίνοντας δροσερό νεράκι στη πηγή στον σταθμό) και βρίσκοντας τον παραλιακό και ενίοτε παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου δρόμο που παρακάμπτει όλο το άχαρο κομμάτι ως το Αιγιο. Περνά μεσα απο πορτοκαλαιώνες, παραλίες κλπ.

Οσο για τη γέφυρα -Πριν απο μερικές εβδομάδες που περάσαμε πηγαίνοντας στην ορεινή Ναυπακτία, είχαν έργα και επρεπε να γυρίσουμε πίσω, να κατεβάσουμε τα ποδήλατα τιγκα φορτωμένα απο τις σκάλες για να τα ξαναανεβάσουμε απο την άλλη μεριά. Ειδαμε και αρκετούς ντόπιους ποδηλάτες να περνάνε και απορήσαμε γιατι δεν είναι η πρόσβαση για τα ποδήλατα κάπως πιο εύκολη..Αν πας απο τον δρόμο, για να περάσεις στον χώρο που επιτρέπονται τα ποδήλατα πρέπει να τα σηκώσεις και να πηδήξεις κάποια κάγκελα...
Επίσης να γνωρίζετε οτι όταν έχει αέρα δεν σε αφήνουν να περάσεις με το ποδήλατο απο τη γέφυρα για λόγους ασφάλειας. Αλλά και το καραβάκι πλάκα έχει ειδικά το βράδυ που η γέφυρα είναι φωτισμενη και περνάς απο δίπλα.΄

contact