Μετά την πολύ επιτυχημένη Νεμέα 2 με 207 συμμετοχές, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια ακόμα καλύτερη αττική 3 με ακόμα καλύτερη οργάνωση από τη μεριά μου, πήρα επάνω μου το θέμα του φαγητού, για να μην έχουμε παρατράγουδα, η διαδρομή είναι κατά 80% σε ασφαλτοστρωμένους αγροτικούς δρόμους με αμπέλια και ελιές και βελτιώνεται συνεχώς, θα υπάρχει τυπωμένο road book (θα πρέπει να έχετε όμως χιλιομετρητή ) εκτός από τα πράσινα βέλη της σήμανσης, θα κάνουμε πάλι καμιά 50αριά χιλιόμετρα με τις ανηφόρες μας, κανονικά, θα δοκιμάσουμε τα τσίφτικα κρασιά που φτιάχνουν οι οινοποιοί των Μεσογείων, θα επισκεφθούμε τα οινοποιεία Μάρκου στην Παιανία, Μεγαπάνου στο Πικέρμι, Αλλαγιάννη στο Μαρκόπουλο και Βασιλείου στο Κορωπί, και φυσικά του οικοδεσπότη μας Χρήστου Αναγνώστου, και αν μας κάτσει, θα γλεντήσουμε στο τέλος αντάμα.
Πρώτα οι βασικές πληροφορίες γιατί πολλοί βαριούνται να διαβάζουν αυτά που γράφω παρουσιάζοντας τα κρασιά και τα οινοποιεία - τι γυρεύει όμως η αλεπού στο παζάρι;- έχουμε και λέμε: ...η συνέχεια εδώ
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι