Ο Απρίλιος μας έφτασε,
εμπρός βήμα ταχύ
να τον προϋπαντήσουμε, παιδιά,
στην εξοχή.
Ζητήθηκε μας άρεσε πολύ και τoν ξανακάνουμε!
Θα συναντηθούμε το πρωί στις 09:00 στον Πειραιά, στα καράβια για Αργοσαρωνικό και ξαναφύγαμε για Αίγινα. Το καράβι φεύγει στις 10:10.
Η διαδρομή είναι η εξής και περιλαμβάνει μπάνιο, φαγητό σε κάποιο ταβερνάκι και φυσικά χορταστικό ποδήλατο.
http://www.bikely.com/maps/bike-path/Tour-of-Aegina-Island
BLINK! Όσοι έρθουν από τα βόρεια προάστια και επιθυμούν να κατέβουν με το ποδήλατο στο λιμάνι, θα μαζευτούμε στις 07:45 στις ομπρέλες, στον Φάρο του Ψυχικού!
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
να φορέσω);
(Από Θησέως να πάω ή Πειραιώς);
Θα κάνω BBQ!!!
(αστειεύομαι)
Μέσα είμαι!!!!
bbq στην αίγινα! wow!
Άλλαξε το λίγο...
Η διαδρομή θα περιλαμβάνει μπάνιο, ποδήλατο και φυσικά χορταστική μάσα σε κάποιο ταβερνάκι...
Μ' αρέσει πολύ.
Περιμένω ΟΚ από το "αφεντικό" (εχμ... τη σύζυγο...).
Ευκαιρία να συναντηθώ από κοντά και να ποδηλατίσω με τους φίλους Berry και Nikosnikos [.... αλλιώς συνεννοείσαι από κοντά και αλλιώς απο το πληκτρολόγιο...]
δεν τα βρίσκω...φτου σου γ$%#^η.
Α!Ευτυχώς το ωροσκόπιο μου,μου λέει ότι την Κυριακή θα αρρωστήσω και το Freemeteo πως θα έχει -2 βαθμούς!
*Αν δεν φέρεις μαγιό ώστε να κάνεις μπάνιο,δεν πρόκειται να κάνω καμία συζήτηση!!!
Νίκο θα του κάνουμε πατητές????
πάμε στην Αγία Μαρίνα που είναι και βαθειά)!
Σας έχω μάρτυρες... ΟΛΟΥΣ εδω μέσα... με προκαλούν... (χεχε)
Γάντια θα φέρω, αλλά ποδηλατικά - κομμένα.
Μαγιό ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ, η Greenpeace έχει κινητοποιηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα για φώκιες και φάλαινες, άσε μην με πάρουν χαμπάρι... και με σέρνουν στα ανοιχτά ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...
Επίσης στην ανηφόρα δέχομαι να σας τραβάω και στην ευθεία να σας κόβω τον αέρα.... τι άλλο θέλετε για να πειστείται ότι είμαι καλό παιδί?
@Orck, ορίστε, νησί ήθελες, νησί κανόνισαν τα παιδιά. Άντε... για χάρη σου Παναγιώτη.
Arxika skeftika aaaaa, ti wraia!!!, tha eimai outws h allws Aigina afto to soukou.
Meta skeftika, xmmmm, kakakia, to arxaio kynast mou den exei oute taxythtes, oute kai frena gia ton gyro tis Aiginas..
Kai telos, wwwwwxxxxx, katse na enhmerwsw ta paidia mhn pane kai pesoune panw stous endurades..
Exei enduro cup stin aigina tin kyriaki, me xwma kai dromo, den kserw tin diadromi, an sas aresei kalh fash, an den sas aresei take care stous dromous, mporei na exei kinhsh, alla mhn ptoeiste, oi enduro einai filoi mas.
http://www.attika-enduro.gr/events/attikacup/2010/aegina/
και αντοχές)...RockaRolla συμφωνώ σε ότι έχεις πει!!!Ρε Berry τι σαχ%^&*#$ες έλεγες;;;
αν είναι να το κάνουμε (το μπάνιο) ξεβράκωτοι θα έρθω και εγώ!!!
mbiker πειράζει???????
όσον αφορά στον berry και nikosnikos καλά κάνεις και τους τα χώνεις, το αξίζουν!!!!!
τέλος, μη ξεχάσω, κρατάω από τώρα την θέση πίσω από το tandem, παναγιώτη μην ονειρεύεσαι
Λογικα θα ειμαι μεσα.
@ροκα-ρολα αναφερομαι σε διημερο, με διανυκτερευση οπου κατσει (οχι παντως σε δωματιο), flower power, με πιανεις;
Καλά που υπάρχει το youtube. Kαιρό έχω να ανεβάσω βιντεάκι!
.
.
.
.
(ή άλλιώς... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν... ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ.... ΧΑΑΧΑΧΑ)
το σκέφτομαι και εγώ για αναχώρηση το Σάββατο μετά τη δουλειά.
γιώργο να δούμε ποιές φίλες θα έρθουν, κράτα πάντως το youtube ζεστό!
O Τζούλιος! Σαμπάνια?????
Μία απ τα ίδια....;-)
αγόρια, εσείς πήρατε διθέσιο και καθαρίσατε! προς τι η άδεια απ' το αφεντικό λοιπόν??
θα μιλήσω στη Ρένα ιδιαιτέρως
κάνει απόβαση για δεύτερη φορά στο νησί!!
Και μεις μέσα :)
Μπράβο ρε mbiker!!
ρε εσεις επιτιδες το κανετε?????
γαμ@#$@$%#$%#
θα λειπω σε επαγγελματικο ταξιδη
ζηλευω αφανταστα
που να βυθιστει η αιγινα να μην μπορειτε να πατε
καλα να περασετε παιδακια θα πω στην κατερινα να μην το χασει
μπανιο και φαγητο επιβαλεται στην αγινα μαρινα
στο ταβερνακι διπλα στο λιμανι
και μπανακι μπορει να φαινεται περιεργο αλλα υπαρχει μια εξαιρετικη και καθαροτατη πισινα οπως αφηνουμε την αγια μαρινα στα 200 μετρα απο το λιμανι στο κεντρικο δρομο αριστερα
Βαγγέλη, μήπως να βάλουμε τις δύο κυρίες να τα πούνε μεταξύ τους?
Η δικιά μου μου κάνει νερά. Ελπίζω να κάμψω τις αντιστάσεις, αλλιώς μπορεί να έρθω και μόνος μου... Χρειάζομαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ εντατικό ξεσκούριασμα.
αν ειναι δυνατον γκαντεμια
θα ναι και ολη η ζουρλομανδιοπαρεα μαζεμενη........
...
έτσι και για να μετρήσω τις δυνάμεις μου, ένα χρόνο μετά και 4500χλμ...
Για να δούμε, ανεβαίνει τώρα πιο εύκολα η Αφαία;;;;
Κρίμα, ρε Γιάννη που θα λείπεις! Θα κάναμε το revival...
Κατερίνα, εννοείται σε περιμένω για να κάνουμε ... σκούπα!
Υπόλοιπη συμμορία τα λέμε στο λιμάνι!
Έχω την αίσθηση ότι θα περάσουμε σούπερ!
Το επαγγελματικό ταξίδι ακύρωσε το!! παιξε τον "άρρωστο" !!
Να πουμε και στους άλλους να μην κάνουν το cup ώστε να έχουμε δικό μας όλο το νησι. ( πλάκα κάνω )