Ποδηλατοβόλτα Στην Αίγινα 22/6/14

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
MacOsX
Εικόνα MacOsX
Απών/απούσα

Την Κυριακή 22/6 οι Ποδηλάτες Αίγινας σε συνεργασία με τις ΠΕΡΙΣΤΕΡΟπεταλιές διοργανώνουν ‪ποδηλατοβόλτα‬ στην Πέρδικα.
Σας περιμένουμε όλους στις 9:30 π.μ στο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου Του Θαλλασινού.
Να Είστε Όλοι Εκεί

http://s7.postimg.org/t9czmwe2z/10394774_10203475802029039_4240691397317495144_n.jpg

Τι πρέπει να κάνω:

Να έχω ελέγξει το ποδήλατο μου σε εξειδικευμένο Service για την σωστή λειτουργία του (λάστιχα,φρένα,αλυσίδα κτλπ)

Να είμαι στην ώρα μου στο σημείο συνάντησης (9:30 π.μ)

Να φοράω καπέλο ή ιδανικά κράνος

Να έχω νερό μαζί μου

Να ακούω τις οδηγίες των υπεύθυνων της ποδηλατοβόλτας

Αν είμαι κάτω από 13 ετών πρέπει να συνοδεύομαι από ένα ενήλικα

Tι πρέπει να ξέρω:

Ο προορισμός της ποδηλατοβόλτας είναι η Πέρδικα περίπου 9χλμ από το λιμάνι της Αίγινας.
Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη με δύο ανηφορικά σημεία κλίσεις 4%-6%. Ο ρυθμός είναι αρκετά αργός ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι με κάποιες ολιγόλεπτες στάσεις για την διέλευση των αυτοκινήτων - μηχανών.

Τι πρέπει να προσέχω:

Να κρατάω απόσταση ασφαλείας με τον μπροστινό μου ποδηλάτη

Να είμαι πάντα μέσα στο σωστό "ρεύμα" οδικής κυκλοφορίας

Να μην σταματάω χωρίς να προειδοποιώ

Να ακούω τις οδηγίες των υπεύθυνων της ποδηλατοβόλτας

Ευχόμαστε σε όλους καλή Κυριακάτικη βόλτα με το ποδήλατο τους

Με Εκτίμηση
Οι Ποδηλάτες Αίγινας

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon Picture 3.png431.06 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Filoi Podilatou
Εικόνα Filoi Podilatou
Απών/απούσα

Από ό,τι φαίνεται αυτή την Κυριακή θα γεμίσει η Αιγινα ποδήλατα!!!
Οι "Φίλοι του ποδηλάτου" εχουν προγραμματίσει επίσης εκδρομή στην Αιγινα, που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά Θα ξεκινήσουμε με το πλοίο των 11.00 ή 11.30 (θα ανακοινωθεί εγκαίρως) και η διαδρομή θα είναι από την άλλη πλευρά που θα πάτε εσείς, δηλ. προς Σουβάλα και θα ανέβουμε στο ναό της Αφαίας.
Θα γίνει στάση και επίσκεψη στο μουσείο του Καπράλου, στη δε Σουβάλα μπορούν να μείνουν όσοι δεν θέλουν να ανέβουν στην Αφαία - και να γυρίσουν όποτε θέλουν - ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν προς την ανηφόρα όταν θα έχει περάσει κάπως ο πολύ καυτός ήλιος.
Μετά την Αφαία (επισκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, πικ νικ κλπ) θα γυρίσουμε από Μεσαγρό και Αγ. Νεκτάριο. Εννοείται οτι μπορεί να έρθει όποιος θέλει φτάνει να έχει όρεξη για αυτή τη διαδρομή.
Σχετικά με τα παιδιά, θα πρέπει να συνοδεύονται και να έχουν κάποια ποδηλατική εμπειρία.
Ελπίζουμε να συναντηθούμε με τους ποδηλάτες Αιγινας και Περιστεροπεταλιές!!

aigina

MacOsX
Εικόνα MacOsX
Απών/απούσα

Με το καλό να έλθετε! Η διαδρομή που έχετε διαλέξει θέλει προσοχή λόγο στενού δρόμου αλλά και μετά την Σουβάλα για Α.Μαρίνα (Ναό Αφαίας) έχει βαθμό δυσκολίας λόγο παρατεταμένης ανάβασης.

Σε ότι χρειαστείτε είμαι στην διάθεση σας.

Filoi Podilatou
Εικόνα Filoi Podilatou
Απών/απούσα

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
Την διαδρομή την έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές (γυρίζοντας όμως είτε απο Αγ.Μαρινα (άσφαλτο) είτε πιάνοντας τον χωματόδρομο μέσω Λαζαρήδες, Παχιά Ράχη κλπ) και αρκετές φορές με παιδιά έτσι όπως είναι σχεδιασμένη για την Κυριακή. Η ανάβαση γίνεται από τα Βάια που δεν έχει καθόλου κίνηση και είναι πολύ όμορφα. Συνήθως τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ακόμα και πολύ μικρά πιτσιρίκια) φτάνει όμως να έχουν εξοικειωθεί με το ποδήλατο, τη φύση και τις ανηφόρες. Αλλωστε μπορούν στα τελευταία κάπως πιο ανηφορικά μέτρα να πάρουν το ποδήλατο στα χέρια...
Πάντως, για αυτό τονίζουμε οτι προϋπόθεση είναι να έχουν όρεξη και κάποια εμπειρία -όποια ηλικία και να είναι.
Πρόβλημα ίσως υπάρξει με τη ζέστη (συνήθως πάμε άλλες εποχές με κρύο), αλλά θα καθυστερήσουμε στον Καπράλο και στη Σουβάλα οπότε δεν θα ανηφορίζουμε στη "ντάλα"....

MacOsX
Εικόνα MacOsX
Απών/απούσα

Καλό θα ήταν να κάνετε ένα τηλ. να δείτε ότι το μουσείο του Καπράλου θα είναι ανοικτό! Επίσης υπάρχει και το μουσείο της Κολόνας αριστερά του λιμανιού.

contact