an einai na doseis lefta pare ena pou na fouskonei. kanei giro sta 30 eu alla den to petas k kanei douleia mehri mesees petres . thelo k go na paro ena tetoio k eho dei sto Alpamayo mia mikri pikilia pou ehei i meta stin Polo stin patision.
εμενα παντως, ποτε μα ποτε δεν με βολεψανε τα υποστρωματα. βαζω κατω τον υπνοσακο κ ονειρα γλυκα...
και γελαω πολυ με αυτους που ανοιγουν τα διπλα στρωματα μεσα στην σκηνη...αμα δεν μπορεις, πας σε ξενοδοχειο..χαχχα. μου φαινεται πολυ αντιφατικο με το πνευμα της σκηνης και του camp γενικα...
τεσπα, οπως βολευεται κανεις!
βγηκαμε και off topic.
me aplo mono diplo xwris me fouskwto
tha itan kalytero na dokimasei kapoios opws nomizei pws tha ton bolepsei alla na min xasei ayti tin monadiki empeiria toy na koimasai eksw
Ραντεβου για αυριο που και τι ωρα δωσατε? κατι αλλαξε στο προγραμμα και υπαρχει μια πιθανοτητα να σκασω μυτη...οπως παω με βλεπω αυριο πρωι να αποφασιζω, καλα ειπα εγω...
Ραντεβου για αυριο που και τι ωρα δωσατε? κατι αλλαξε στο προγραμμα και υπαρχει μια πιθανοτητα να σκασω μυτη...οπως παω με βλεπω αυριο πρωι να αποφασιζω, καλα ειπα εγω...
09.30 στην πυλη Ε8 στις αναχωρήσεις για Αργοσαρωνικό για να βγάλουμε εισιτήρια
το καραβάκι φεύγει 10.10
magdalena θα βολευε να μας ελεγες που μενεις
εαν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις πολυ το καριματ (υποστρωμα) τοτε θα προτεινα ενα καπως καλυτερο απο το φτηνοτερο
τα φουσκωτα ποτε δεν τα συμπαθησα (και κανω και ορειβασια)
πρακτικα εχω κοιμηθει μεσα σε σκηνη μεσα στα χονια μια χαρα με υποστρωμα κοστους 10€
το δικο μου το πηρα απο την Polo Π.Φαληρου
εαν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις πολυ το καριματ (υποστρωμα) τοτε θα προτεινα ενα καπως καλυτερο απο το φτηνοτερο
πρακτικα εχω κοιμηθει μεσα σε σκηνη μεσα στα χονια μια χαρα με υποστρωμα κοστους 10€
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ POLO ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ?
θα σου δωσω το δικο μου αν δεν εχεις παρει μεχρι τωρα που γραφω . εχω και sleeping bag και δεν νομιζω να εχω προβλημα .πιστευω να ειμαστε καμια δεκαρια .το μονο που πρεπει να φοβομαστε το βραδυ στην παραλια ειναι να μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας !!!! θα ειμαστε δυο απο ηλιουπλη και ενας απο καλλιθεα .
Ηθελα Καβουρι ε!?
ηθελα και να παω και Πορο ε!?
Ε φιλε ,δεν χωρανε 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη
Εβαλα 2 ξυπνητηρια
ενα στις 7 και 40 και ενα στις 8
τελικα ξυπνισα στις 10
γα.. της ατυχια μου
ας προσεχα!!
γερναμε και μιωνοντε οι αντοχες
τι να πω!!
ομως οπως λεει και ενα τραγουδι
1000 μερες 1000 χρονια
δεν ειναι αρκετα
και αν δεν ειδες χελιδονια μην πεις πως ειναι αργα
αργει ο χειμονας
θα γινουν και αλλες βολτες εντος και εκτος αθηνων
ετσι λοιπον αυριο 8 το πρωι το πλοιο θα σαλπαρει
αν ολα πανε καλα
θα ακολουθησω αγαπητη του λογου σου , καλως αποντων και εχοντων τον πραγματων!! :)
περασαμε πολυ καλα στον Πορο
ανεβηκαμε ανηφορες, κατεβηκαμε κατηφορες (τα βιντεο που θα σας δειξει ο inferno ειναι ΠΛΑΣΤΑ)
ξυπνησαμε με ενα πολυ ωραιο τροπο το πρωι μεσα στο γελιο :)
εγω επρεπε να φυγω λιγο νωριτερα γιατι ξεκινανε οι καλοκαιρινες μου διακοπες
TeslaCoil κουβαλαγα δυο σαμπρελες να σου δειξω ποσο υπακουος ειμαι στους κανονες αλλα δεν ηρθες
Magdalena εχω ενα καριματ, δεν ξερω τι να το κανω
Περασαμε φα-ντα-στικα !!!! ακους Μαγδαλενα !! η Ρια ηρθε . Εσυ που ησουν; Ειχαμε γ.. τα γελια .Tα video του inferno δεν παιρνουν μονταζ !!!! orck την
πατησες χα χα .Eγω την παρασκευη εμεινα σπιτι μου γιατι υπηρχε η αυριανη μερα. Ποδηλατοβολτες εχουμε 3 φορες την εβδομαδα . Αλλα πορος μονο μια την season .
Την επομενη φορα κανονιστε να ερθετε για να μην ζηλευετε .
και ζηηηλεια στους αποντες! μαγδα ---> :-PPPPP
ναι ηταν τε-λει-α!
ηλιος, καυσωνας, ιδρωμενα κορμια στη αμμο, και απειρος χαβαλες!
αναμενουμε φωτος boy Tanassis!
Το πορονήσι ήταν πιστό στις υποσχέσεις του από πέρυσι. Ο Ρώσσικος Ναύσταθμος αν και με αναψυκτήριο, άνοιξε μετά τις 9 και ούτε που μας ενόχλησε κανείς. Το νερό; Κρυστάλλινο! Ύπνος με ταβάνι τον ουρανό με τ' άστρα = Μαγευτικό!! Ξύπνημα το πρωί = PRICELESS!!!!
Γερό πετάλι, καλή βόλτα, tour του νησιού μέσα στην ντάλα ανάμεσα από πεύκα, ΠΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΥΥΥΥΥ νερό, πολύ κέφι! Κάποιοι κλάταραν, ντοκουμέντα υπάρχουν και θα χρησιμοποιηθούν καταλλήλως!
Εντάξει, δεν θα πω ότι έχασε όποιος δεν ήρθε... γιατί μπορεί και να πήγε σε κανένα άλλο ωραίο νησί με το ποδήλατο και να πέρασε καλύτερα... ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ; :P:p:P:p
Πάω να δω τι υλικό έχω και σιγά σιγά θα ανεβάσω λίγα πραματάκια... τα πολλά από κοντά μάλλον σε cd... εδώ μόνο όσα χρειάζονται για να ζηλέψουν οι απόντες...
Ευχαριστώ την παρέα ολόκληρη για το καταπληκτικό σου-κου!!
ανεβηκαμε ανηφορες, κατεβηκαμε κατηφορες (τα βιντεο που θα σας δειξει ο inferno ειναι ΠΛΑΣΤΑ)
TeslaCoil κουβαλαγα δυο σαμπρελες να σου δειξω ποσο υπακουος ειμαι στους κανονες αλλα δεν ηρθες
καλο καλοκαιρι σε ολους
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑ
orck,
την Παρασκευή βράδυ στις 21.30 θα είμαι στο Θησείο για την βόλτα, αν είσαι κι εσύ φέρε το υπόστρωμα να το πάρω και να στο πληρώσω
Thanks!
παιδια, για βραδυ, που τη βγαλατε? την κυριακη, τι ωρα φυγατε απο το νησι?
ημουν εκει απο την κυριακη εως σημερα (χωρις ποδηλατο) και την κυριακη το πρωι, πηρε καποιους το ματι μου, μια στο λιμανι κ μια στο λιμανακι της αγαπης, αλλα δεν ηξερα αν ησασταν εσεις.
Αχ βρε Μαρία!!!
Ρώσικο τη βγάλαμε το βράδυ (δες φωτο), πήγαμε λιμάνι για πρωινό να διώξουμε δύο που έφευγαν με των 12, και να παραλάβουμε τη Ρία, και μετά αράξαμε λιμανάκι της αγάπης. Φύγαμε με το τελευταίο στις 17.50.
Έπρεπε να έρθεις να μας μιλήσεις!
στο λιμανακι ειδα 3 αντρες και σκεφτηκα οτι αφου δεν υπαρχει καποια καπελα μαζι τους, δεν θα ειναι αυτοι (πρεπει να ηταν γυρω στις 14.00?-περνουσα με τα ποδια απο κει)...
στο λιμανι που ειδα καποιους ναι, ηταν γυρω στις 12...
αρα καπου σας κοζαρα :-)
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ? KAI ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ???
ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ INTERSPORT ?
λογικα εχει, απλα ισως ειναι πιο πολυ γυμναστικης, αλλα δεν υπαρχει κ τεραστια διαφορα. φθηνα ειναι απο 5 ευρω τα πολυ φθηνα εως 20 κατι πιο καλο.
βρισκεις παντου ομως, ακομη κ στον πορο κ στα μαρκετ.
apla :5,7,10euro
enisxymena: 13,15,20,25
fouskwta: 30 kai panw
mporw na sou pw
dimitriadi nea filadelfeia
monastiraki stin yfaistou exei ena swro magazia
praktiker
carfur
an einai na doseis lefta pare ena pou na fouskonei. kanei giro sta 30 eu alla den to petas k kanei douleia mehri mesees petres . thelo k go na paro ena tetoio k eho dei sto Alpamayo mia mikri pikilia pou ehei i meta stin Polo stin patision.
εμενα παντως, ποτε μα ποτε δεν με βολεψανε τα υποστρωματα. βαζω κατω τον υπνοσακο κ ονειρα γλυκα...
και γελαω πολυ με αυτους που ανοιγουν τα διπλα στρωματα μεσα στην σκηνη...αμα δεν μπορεις, πας σε ξενοδοχειο..χαχχα. μου φαινεται πολυ αντιφατικο με το πνευμα της σκηνης και του camp γενικα...
τεσπα, οπως βολευεται κανεις!
βγηκαμε και off topic.
me aplo mono diplo xwris me fouskwto
tha itan kalytero na dokimasei kapoios opws nomizei pws tha ton bolepsei alla na min xasei ayti tin monadiki empeiria toy na koimasai eksw
09.30 στην πυλη Ε8 στις αναχωρήσεις για Αργοσαρωνικό για να βγάλουμε εισιτήρια
το καραβάκι φεύγει 10.10
με προσβαλεις. ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ? αυτο που ειπες ειναι σαν να σε ειπα ασχημη.
ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΩ.
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ POLO ?
ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ?
θα σου δωσω το δικο μου αν δεν εχεις παρει μεχρι τωρα που γραφω . εχω και sleeping bag και δεν νομιζω να εχω προβλημα .πιστευω να ειμαστε καμια δεκαρια .το μονο που πρεπει να φοβομαστε το βραδυ στην παραλια ειναι να μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας !!!! θα ειμαστε δυο απο ηλιουπλη και ενας απο καλλιθεα .
τι μου ειπαν τα πουλακια παιδες?
απουσιες??
μας κουρασε η χτεσινη βολτουλα και εχουμε hangover απο τα πολλα νερα?
για να μαζευεστε οι δεδηλωμενοι με τον ακρατο ενθουσιαΖμο και τα μεγαλα λογια!!
εχει απογευματινα πλοιαρια
εχει και αυριανα.
η του λογου μου θα παρει το αυριανο των 8 καλως εχοντων των πραγματων.
οποιος ποιεί κεφι (και ουχί την νησσαν) ας το δηλωσει.
Ηθελα Καβουρι ε!?
ηθελα και να παω και Πορο ε!?
Ε φιλε ,δεν χωρανε 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη
Εβαλα 2 ξυπνητηρια
ενα στις 7 και 40 και ενα στις 8
τελικα ξυπνισα στις 10
γα.. της ατυχια μου
ας προσεχα!!
γερναμε και μιωνοντε οι αντοχες
τι να πω!!
ομως οπως λεει και ενα τραγουδι
1000 μερες 1000 χρονια
δεν ειναι αρκετα
και αν δεν ειδες χελιδονια μην πεις πως ειναι αργα
αργει ο χειμονας
θα γινουν και αλλες βολτες εντος και εκτος αθηνων
ετσι λοιπον αυριο 8 το πρωι το πλοιο θα σαλπαρει
αν ολα πανε καλα
θα ακολουθησω αγαπητη του λογου σου , καλως αποντων και εχοντων τον πραγματων!! :)
Τελικα δεν ακολουθησα αγαπητη του λογου σου , καλως αποντων και εχοντων τον πραγματων!! :)
Ζηταω συγνωμη που δεν καταφερα να σας ακολουθησω!!!
Ελπιζω να περασατε 10 φορες καλητερα απο οτι στο Αγκιστρι!!
περιμενω εικονες ειτε περιγραφικες , ειτε εικονες u know φωτογραφιες
Καλη επιστροφη!!!
καλο καλοκαιρι σε ολους
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑ
Περασαμε φα-ντα-στικα !!!! ακους Μαγδαλενα !! η Ρια ηρθε . Εσυ που ησουν; Ειχαμε γ.. τα γελια .Tα video του inferno δεν παιρνουν μονταζ !!!! orck την
πατησες χα χα .Eγω την παρασκευη εμεινα σπιτι μου γιατι υπηρχε η αυριανη μερα. Ποδηλατοβολτες εχουμε 3 φορες την εβδομαδα . Αλλα πορος μονο μια την season .
Την επομενη φορα κανονιστε να ερθετε για να μην ζηλευετε .
και ζηηηλεια στους αποντες! μαγδα ---> :-PPPPP
ναι ηταν τε-λει-α!
ηλιος, καυσωνας, ιδρωμενα κορμια στη αμμο, και απειρος χαβαλες!
αναμενουμε φωτος boy Tanassis!
Χαμός!
KOSTAAAAAAAASSSSSSSSSS!!!!!!!!!!
OOOEEEEEEEE OEOEOEEEEEEE OOOOEEEEEEEE OOOOEEEEEEE!!!!!
Το πορονήσι ήταν πιστό στις υποσχέσεις του από πέρυσι. Ο Ρώσσικος Ναύσταθμος αν και με αναψυκτήριο, άνοιξε μετά τις 9 και ούτε που μας ενόχλησε κανείς. Το νερό; Κρυστάλλινο! Ύπνος με ταβάνι τον ουρανό με τ' άστρα = Μαγευτικό!! Ξύπνημα το πρωί = PRICELESS!!!!
Γερό πετάλι, καλή βόλτα, tour του νησιού μέσα στην ντάλα ανάμεσα από πεύκα, ΠΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΥΥΥΥΥ νερό, πολύ κέφι! Κάποιοι κλάταραν, ντοκουμέντα υπάρχουν και θα χρησιμοποιηθούν καταλλήλως!
Εντάξει, δεν θα πω ότι έχασε όποιος δεν ήρθε... γιατί μπορεί και να πήγε σε κανένα άλλο ωραίο νησί με το ποδήλατο και να πέρασε καλύτερα... ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ; :P:p:P:p
Πάω να δω τι υλικό έχω και σιγά σιγά θα ανεβάσω λίγα πραματάκια... τα πολλά από κοντά μάλλον σε cd... εδώ μόνο όσα χρειάζονται για να ζηλέψουν οι απόντες...
Ευχαριστώ την παρέα ολόκληρη για το καταπληκτικό σου-κου!!
φτανοντας στο λιμανι
σταση για ανεφοδιασμο μαρουλιου
εχω και κοτερο. παμε μια βολτα ? (που το παρακαρα γαμωτο)?
ολιγολεπτη σκεψη για να επιχειρισουμε καθοδο για ελεγχο παραλιας.
ομορφο σημειο αλλα δυστυχως αρκετο σκουπιδι απο περαστικους "νοικοκυρηδες".
coming soon with more photos .....
KANEIS DEN KLATARE ! ALITIES ! SIKOFANTIES ! KOSTAA A A AAAS AXAXA
Ωραιες εικονες αλλα θελουμε ΚΙΑΛΛΟ ΚΙΑΛΛΟ!!!
Χαιρομαι που περασατε καλα , ετσι με αλλον αερα θα κανονισουμε επομενη εκδρομη οποτε ειναι αυτο μεσα στον Αυγουστο!!!
Μπορει να ζουλευω ναι το παραδεχωμε
αλλα τα εκανα μανταρα!!! αυτο ΣΚ
γινικαν ολα λεχματσου!!
οποτε καλα μου να παθω!!
Ισως εκανα και συμπαρασταση στον κινεζο!!
Κινεζο μην στεναχωριεσε ειναι ενας Αυγουστος γεματος ΣΚ
θελω φωτο απο διαδρομη και video :P OEO!!!
KOSTTTAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!

Ko st a a a s . . oe OE oEEEE
orck,
την Παρασκευή βράδυ στις 21.30 θα είμαι στο Θησείο για την βόλτα, αν είσαι κι εσύ φέρε το υπόστρωμα να το πάρω και να στο πληρώσω
Thanks!
παιδια, για βραδυ, που τη βγαλατε? την κυριακη, τι ωρα φυγατε απο το νησι?
ημουν εκει απο την κυριακη εως σημερα (χωρις ποδηλατο) και την κυριακη το πρωι, πηρε καποιους το ματι μου, μια στο λιμανι κ μια στο λιμανακι της αγαπης, αλλα δεν ηξερα αν ησασταν εσεις.
Αχ βρε Μαρία!!!
Ρώσικο τη βγάλαμε το βράδυ (δες φωτο), πήγαμε λιμάνι για πρωινό να διώξουμε δύο που έφευγαν με των 12, και να παραλάβουμε τη Ρία, και μετά αράξαμε λιμανάκι της αγάπης. Φύγαμε με το τελευταίο στις 17.50.
Έπρεπε να έρθεις να μας μιλήσεις!
στο λιμανακι ειδα 3 αντρες και σκεφτηκα οτι αφου δεν υπαρχει καποια καπελα μαζι τους, δεν θα ειναι αυτοι (πρεπει να ηταν γυρω στις 14.00?-περνουσα με τα ποδια απο κει)...
στο λιμανι που ειδα καποιους ναι, ηταν γυρω στις 12...
αρα καπου σας κοζαρα :-)
O opoios oreos antras poios itan ? ego ego