Οταν φρεναρω το πιρουνι με το λαιμο ειναι σαν να εχει κενο

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
DimitrisGt
Απών/απούσα

Παιδια οταν φρεναρω με μπροστινο φρενο το πιρουνι με το λαιμο (εκει που ενωνονται μεσα στον σκελετο) ειναι σαν να εχει κενο και φευγει πισω μονο το πιρουνι και ναι κανω σουζες αυτο φταιει?

ευχαριστω

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

1) Η τα ποτηρια του λαιμου του τιμονιου εχουν απορρυθμιστει (κι εχουν αποκτησει τους τζογους που παρατηρεις), και χρειαζονται ρυθμιση για να λυθει το προβλημα.
2) Η ο λαιμος του σκελετου στο σημειο που πατανε τα ποτηρια εχει ξεχειλωσει απο την κακομεταχειριση (σουζες, κοπανηματα, αλματα κλπ), και η "θεραπεια" ειναι πιο δυσκολη και ισως οχι τοσο αξιοπιστη, και εννοειται μετα την επισκευη, κομμενες οι ταρζανιες.

Υπαρχει και μια τριτη εκδοχη, τα ποτηρια (των ρουλεμαν) του λαιμου να εχουν σημαντικη φθορα, και να δημιουργειται ο τζογος που παρατηρεις, αλλα αυτη ειναι η λιγοτερο πιθανη αιτια, η οποια ομως δεν μπορει να αποκλειστει.

DimitrisGt
Απών/απούσα

λοιπον σουζα κανω 4 χρονια...δυσκολα κοβεται (δεν εχω πεσει ποτε, ουτε κοπανισει κτλ)! δεν υπαρχει λυση που να το διορθωσει εντελως? εννοω να συνεχιζω τις ταρζανιες μου αλλα να μην εχω αυτο το προβλημα?

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

αλλο ποδηλατο

DimitrisGt
Απών/απούσα

και για τι τιμη μιλαμε?(το λιγοτερο)

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

DimitrisGt wrote:
λοιπον σουζα κανω 4 χρονια...δυσκολα κοβεται (δεν εχω πεσει ποτε, ουτε κοπανισει κτλ)! δεν υπαρχει λυση που να το διορθωσει εντελως? εννοω να συνεχιζω τις ταρζανιες μου αλλα να μην εχω αυτο το προβλημα?

...εντοπιζεται ΜΟΝΟ στα κατεστραμμενα η αρρυθμιστα ποτηρια και οχι στο ξεχειλωμα του λαιμου του σκελετου (εκει δηλαδη που "πατανε" τα ποτηρια), τοτε το προβλημα θα λυθει με ρυθμιση η αλλαγη ποτηριων.
Αν αντιθετως το προβλημα εντοπιζεται στο σκελετο, τοτε...κακα μαντατα!
Στην τελευταια αυτη περιπτωση (και αναλογα με το ξεχειλωμα), ισως μπορει να επισκευασθει, αλλα κανεις δεν μπορει να σου υποσχεθει οτι θα ειναι εγγυημενα αξιοπιστη λυση κι οτι θα αντεχει σε ενδεχομενη κακομεταχειριση.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

Για να ρωτάς και να μην δίνεις και λεπτομέρειες μάλλον δεν έχεις εμπειρία με τέτοια προβλήματα .

Καλύτερα λοιπόν να το πας σε ενα μαγαζί που θα έχει κάποιο μάστορα με εμπειρία , δε υπάρχει λόγος να το συζητάμε

alexbike777
Εικόνα alexbike777
Απών/απούσα

μαλλον θελει:

ξεσφιξιμο λαιμου( με αλλενακι)
και μετα σφηξιμο του τοπ καπ (μια ταπα, στην οποια καταληγει το πηρουνι σου)
ξανασφιξιμο λαιμου.

αυτα αμα δεν εχουν χαλασει οι μπιλιες στο steerer

επισης αυτα αμα δεν εχει παρει μποσικα η αναρτηση σου (με τη σουζα φαντασου οτι την forcαρεις να παει μπρος πισω η αναρτηση)
για αυτο δε κανει καλο η σουζα- μεταξυ μας και εγω το εχω ξεκωλ*** στις σουζες ,και πολλες φορες σε προσγειωσεις με στραβο τιμονι

---edit:---
μολις διαβασα ολα τα σχολια..
α)μην αγχωνεσαι ,βρες ενα καλο ποδηλατα (εχει εδω στο φορουμ διαφορες Threads που λενε ατομα τη γνωμη τους)
β) συνεχισε να το ξεμουν*** στις σουζες, κοβεται πολυ δυσκολα..
για να καταλαβεις ,τωρα που εστησα πια κουρσα τρωει κατι bunny hooop επειδη ειναι ελαφρυ το μαραφετι..(65kg και οχι ατσαλα bunny hop σε λακουβες) - ξεκινησα απο bmx δε ξεχνω το παρελθον μου

contact