Καφενείο των «Κλασικών»

4144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Μια 70αρα χμ με αρκετες ανηφορες με τη παρεα οχι την κλασικη,με μπιανκι,σερβελο,πιναρελο κτλπ ωραια ηταν

Τζό
Εικόνα Τζό
Απών/απούσα

Θα ήθελα να δηλώσω το παρόν μου και εγώ.
Δεν γράφω ιδιαίτερα στο καφενείο αλλά παρακολουθώ πολύ και εγώ και από τον Yellow. Δυστυχώς τελειώνω αργά από τη δουλειά και συνήθως είμαι κουρασμένη. Προσπαθώ να συμμετέχω σε ότι προκύπτει και επίσης προσπαθώ να είμαι παρούσα σε ότι χρειάζεται. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαι πολύ περήφανη που έχω γνωρίσει τέτοιους αξιόλογους ανθρώπους και θεωρώ το εαυτό μου πολύ τυχερό!!!!

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

Τζό wrote:
Δεν γράφω ιδιαίτερα στο καφενείο αλλά παρακολουθώ πολύ και εγώ και από τον Yellow. Δυστυχώς τελειώνω αργά από τη δουλειά και συνήθως είμαι κουρασμένη. Προσπαθώ να συμμετέχω σε ότι προκύπτει και επίσης προσπαθώ να είμαι παρούσα σε ότι χρειάζεται. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαι πολύ περήφανη που έχω γνωρίσει τέτοιους αξιόλογους ανθρώπους και θεωρώ το εαυτό μου πολύ τυχερό!!!!

Hey Joe where you going' with that championship in your hand ?

αυτό μας έλειπε να μην είναι μέσα η πρωταθλήτρια μας.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

tsouknemaniak wrote:
Τζό wrote:

Hey Joe where you going' with that championship in your hand ?

αυτό μας έλειπε να μην είναι μέσα η πρωταθλήτρια μας.

Τζό
Εικόνα Τζό
Απών/απούσα

@tsouknemaniak & @Sotos62

Τρέμετε ......θα επιστρέψω δριμύτερη του χρόνου με άλλα κόλπα!!!!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Τζό wrote:
@tsouknemaniak & @Sotos62

Τρέμετε ......θα επιστρέψω δριμύτερη του χρόνου με άλλα κόλπα!!!!

Ωχ... αφού δεν την σταμάτησες Γιάννη με το Hey Joe να δούμε μήπως φρενάρει με το Country Joe and the fish

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

boreios1924 wrote:
Μια 70αρα χμ με αρκετες ανηφορες με τη παρεα οχι την κλασικη,με μπιανκι,σερβελο,πιναρελο κτλπ ωραια ηταν

Αχά! αυτά δεν μας τα είχες πει!
Λοιπόν, μια και έβαζα τα δωράκια-σηματάκια στη λίστα, έβαλα και το δικο μου...εμ πως, τόσος κόπος να "συντονίσω" και να μην είμαι μέσα;; Άστε που με τις κακές παρέες που έχω μπλέξει με τσακώνω να σκέφτομαι: έχω έναν λόρδο και μια Mademoiselle....μήπως θα πρέπει να βρώ και κανέναν Conte ;;;

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
[μήπως θα πρέπει να βρώ και κανέναν Conte ;;;

Τι θες να πεις Λυδία?'μολόγα το!

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Χαίρετε,

Δεν κατέχω κλασικό ποδήλατο μόνο 1 σύγχρονο Ιdeal, επίσης δεν έχω διάθεση για πολλά λόγια, γενικά, μόνο για έργα κάτι το οποίο έχει αυτή η ομάδα αφού λερώνει τα χέρια της.

Παρακολουθώ μόνο τα υπολογιστικά θέματα αυτής της ομάδας ως υποφόρουμ μπας και μπορώ να κάνω κάτι για να διευκολύνω διότι το module του organic group δεν ανανεώνεται. OG Forum: https://www.drupal.org/project/og_forum Project not supported: This project is no longer supported, and is no longer available for download. Disabling everything included by this project is strongly recommended!

Αν απενεργοποιηθεί θα διαγραφεί κι η ομάδα... οπότε πρέπει να είμαι εγγεγραμμένος για να βλέπω ενδεχόμενο πρόβλημα κι αν μπορώ να το λύσω παράπλευρα. Αν δεν είμαι, θα πρέπει να αυτοεγγραφώ και μετά να διαγραφτώ, βαρετό.
Οπότε ζητώ από τη Λυδία να με διαγράψει από την εμφανιζόμενη λίστα και να παραμείνω κρυφό μέλος, κάτι σαν μπαλαντέρ!

bill76
Απών/απούσα

και γω μεσα

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

lyhadj wrote:

Λοιπόν, μια και έβαζα τα δωράκια-σηματάκια στη λίστα, έβαλα και το δικο μου...εμ πως, τόσος κόπος να "συντονίσω" και να μην είμαι μέσα;; Άστε που με τις κακές παρέες που έχω μπλέξει με τσακώνω να σκέφτομαι: έχω έναν λόρδο και μια Mademoiselle....μήπως θα πρέπει να βρώ και κανέναν Conte ;;;

......να ξέρεις πως κάπως ετσι ξεκινάει, και εγω στην αρχή εναν κόμι είχα, και εκεί που ήμουν μια χαρα μου μπήκε στο μυαλό να βρω και έναν βαρόνο.

Zpower
Απών/απούσα

συγκεντρωσουυυυυ

lyhadj wrote:
μπορεί ο γραπτός λόγος να μη βοηθάει στο να γίνει κατανοητή η προθέση και το ύφος του σχολιου αλλά αν δεις καλύτερα δίπλα απο το "κάποια δήλωση φρονημάτων" υπάρχει ένα ":)" just in case κάποιος θα μπορούσε να παρεξηγήσει τον αυτοσαρκασμό της υπόθεσης.
Και άλλος μίλησε για τσεκούρια, για θρανία, για ανακρίσεις και γάτες που δεν έχουν θέση σε καφενείο των ΦΚΠ, κλπ...αλίμονο αν τα πέρναμε όλα τοις μετρητοίς!
Πλάκα κάνουμε και θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια που μας ξέρεις να το καταλάβαινες.. Αλλά νοου προμπλεμ προφανώς η δουλειά σε έχει παραδυναμιτίσει και επειδή σε αγαπάμε παραβλέπουμε το οτι προς στιγμη αμφέβαλες/παρεξήγησες τις προθέσεις μας... ;)

Τι να συγκεντρωθω μανδαμ ?

Ποσο πολυ ακομη να συγκεντρωθω ? ...απο την πολυ αυτο-συγκεντρωση
με βλεπω διαδηλωση με ενα ατομο στο συνταγμα

η διαφορετικα στο τελος θα αρχισω να ιπταμαι ως Σαολιν ...η νεος Δαλαι Λαμα ..προσεξτε παρακαλω μην αρχισω τιποτε μαγικα κολπα
και ξυπνησετε μια ωραια ημερα με τα διπλοσκελε-ττ-α σας απο σουπερ-ποζε
θα τα δειτε δικαννα οριτζιναλ

η μια καννη διπλα στην αλλη ..αυτο ειναι το ορθον και κλασσικον εικονογραφημενο

οι δε υπολοιποι θα βρειτε τα κολναγκο σας ... ανευ διαγωνιου
τα νεου τυπου κολναγκο . με την μεσαια τριβη να ιπταται
και να προσαρμοζεται αυτοματως αναλογα με τον σωματοτυπο του αναβατη

Ενα ποδηλατο ,Ενα σαιζ για ολους...απλο και επαναστατικο

Μαλλον και εσεις με παρεξηγησατε
Δηλωση μετανοιας δεν εχω υπογραψει ποτε και ουτε προκειται να το κανω

Συμβολαια πολλα ομως ..(τα περισσοτερα με μια χερονομια η ενα σκετο λογο )
και βλεπω την ομαδα ,να εχει βλεψεις να φορτσαρει πρωτη ,στο πρωταθλημα και εξω και απο το πρωταθλημα ..

θεωρειτε δλδ οτι σε αυτην την προσπαθεια ..και με τοσους καφεδες
θα ημουν στην απεξω ? (κατα την αργκο )

Αvanti popolo ...Lavazza rossa...LAVAZZA ROSSA ..QUALITAAAAA
tarata tzoym taratatzoym

δεν ξερω βεβαια απο τριπλες και προσποιησεις ..στην επιθεση αστο καλυτερα

Οπερ με βλεπω στα τσικο η στον μπαγκο , να συνεχιζω αυτο που γνωριζω καλα

καφεδες ...

και ενιοτε σε χαρες και πανηγυρους ... δεκαλεπτο αυστηρως σπαγγετι με καρμπον

εαν συμφωνει η ενδεκας του πρωταθληματος

ετοιμαστε συμβολαια για το τυπικον της υπογραφης ...

η υπογραφη εχει πεσει προ πολλου

μαλλον το εχετε ξεχασει

αντε μια υπενθυμιση-ς

Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 14/11/2011 - 15:31 από gpiter

......................

Είναι καιρός πια... να μαζευτούμε όλοι εμείς που αγαπάμε αυτά τα ποδήλατα, άσχετα εάν έχουμε ένα ή πενήντα... πανάκριβο ή καθημερινό, κούρσα ή παιδικό... γιατί όλοι μας έχουμε το ίδιο πάθος και αγάπη για αυτά τα ποδήλατα και πρέπει να μάθουμε και στους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται, πως ήταν, πως τα αναπαλαιώνουμε και πως τα συντηρούμε.
Όλοι πρέπει να μάθουμε για την ιστορία τους αλλά και τη λαογραφία του ποδηλάτου στην Ελλάδα.
Επομένως εάν έχετε και εσείς την ίδια αγάπη για το κλασικό ποδήλατο ελάτε να μας βοηθήσετε...

...........................................

υπογραφη για ουλα τα επανου
δικαννα η μονοκαννα η πολυβολα

Μετα εκτιμησεως
ζε...

Zpower
Απών/απούσα

αααα να χαθεις ..ρε τεντυ-μπου πρωι πρωι με κολασες να ψαχνω στα παταρια

Ωχ... αφού δεν την σταμάτησες Γιάννη με το Hey Joe να δούμε μήπως φρενάρει με το Country Joe and the fish

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

SpyrosV wrote:
Χαίρετε,

Δεν κατέχω κλασικό ποδήλατο μόνο 1 σύγχρονο Ιdeal, επίσης δεν έχω διάθεση για πολλά λόγια, γενικά, μόνο για έργα κάτι το οποίο έχει αυτή η ομάδα αφού λερώνει τα χέρια της.

Παρακολουθώ μόνο τα υπολογιστικά θέματα αυτής της ομάδας ως υποφόρουμ μπας και μπορώ να κάνω κάτι για να διευκολύνω διότι το module του organic group δεν ανανεώνεται. OG Forum: https://www.drupal.org/project/og_forum Project not supported: This project is no longer supported, and is no longer available for download. Disabling everything included by this project is strongly recommended!

Αν απενεργοποιηθεί θα διαγραφεί κι η ομάδα... οπότε πρέπει να είμαι εγγεγραμμένος για να βλέπω ενδεχόμενο πρόβλημα κι αν μπορώ να το λύσω παράπλευρα. Αν δεν είμαι, θα πρέπει να αυτοεγγραφώ και μετά να διαγραφτώ, βαρετό.
Οπότε ζητώ από τη Λυδία να με διαγράψει από την εμφανιζόμενη λίστα και να παραμείνω κρυφό μέλος, κάτι σαν μπαλαντέρ!

Δεν ήξερα,σε είδα ξαφνικά να μιλάς για διαγραφές και σε κάκιωσα.
Περσσότερο κατάλαβα το λάθος μου όταν δεν είδα απ τους άλλους ανάλογο φέρσιμο με το δικό μου. Απαράδεκτος είμαι που δεν βγήκα αμέσως να σου ζητήσω συγνώμη.Συγνώμη,θα πρσπαθήσω νάμαι πιο συγκρατημένος.

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

SpyrosV wrote:
...μόνο 1 σύγχρονο Ιdeal...

Ναι αλλά βγάζε το όμως για καμιά τσάρκα γιατί ακούω πολλά παράπονα. Θα βρεί καναν άλλον στο τέλος και θα στην κάνει... Ξέρεις κάτι σαν τα θηλυκά όταν τα παραμελείς, για έχε το νού σου Σπύρο!!!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

SpyrosV wrote:
Χαίρετε,

.
.
.
Γιατί απο ότι διαβάζω αν δεν ήσουν και εσεί εμείς δεν θα είμασταν τώρα εδώ να γράφουμε και να τα λέμε πολύ συμαντικό το έργο που προφέρεις πρός σε εμάς το σημαντικότερο απο όλα !! και αν.. δεν .εχεις καλασσικό ποδήλατο εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου γιατί είσαι για συγκεκριμένη δουλειά μόνο αλλά..η θέληση και η πράξεις που κάνεις για εμάς αυτό τα λέει όλα !! και η μεγαλή συμπαράσταση είναι κάτι περισότερο απο πολλά μέλη που έχουν και κλασσικά ποδήλατα και παρόλο που τα έχουν το μόνο που έχουν προσφέρει.. ένα μεγάλο ''ΤΙΠΟΤΑ'' !!!!

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Ο Σπύρος είναι πολύ εντάξει παιδί. Απλά μάλλον μυρίστηκε μαλλιοτραβήγματα και έσπευσε να "καθαρίσει", μάλλον έτσι πρέπει να έχει η κατάσταση.

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Yellow1850 wrote:
Ο Σπύρος είναι πολύ εντάξει παιδί. Απλά μάλλον μυρίστηκε μαλλιοτραβήγματα και έσπευσε να "καθαρίσει", μάλλον έτσι πρέπει να έχει η κατάσταση.

.
.
.
Αν...και ακατάλληλη και περασμένη ώρα θέλω να σου πώ μόνο τούτο.. ότι έχεις πολύ ΜΕΓΑΛΗ καρδιά !! και άς είναι ευαίσθητη...αλλά δεν γίνετε αλλιώς όταν έχεις μεγάλη καρδια αυτο δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτά τα δύο πάνε πακέτο !! είσαι πραγματικό
ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

...χαιρετίζω την ομαδα ,μετα από τριμηνη απουσια αισθανομαι σα να ξεκιναω φτου κι απ την αρχη ,εχασα δυστυχως μεχρι και την εκθεση ,παντως δηλωνω ΜΕΣΑ στην ομαδα ...

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Αδερφέ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ομως δεν παύει αυτή να είναι και η πραγματικότητα για τον SpyrosV!! Νάσαι καλά!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Ελευσίνα '51. Πήχτρα στο μέταλλο και στο κοντομάνικο.

Χαιρετώ τους καφενοθαμώνες!

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

πόσα διπλοσκέλετα υπάρχουν στην φώτο?

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

Γιαννη κοψ την τηλεοραση
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 σιτες 9.90

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

Sotos62 wrote:
...

Αυτα ειναι ομορφιες

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

kougioum77 wrote:
Γιαννη κοψ την τηλεοραση
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 σιτες 9.90

Στελάρα,

δεν σ'έχω ρωτήσει τόσο καιρό: εσείς οι ντόπιοι τι λέτε για τον τύμβο της Αμφίπολης? ποιός πιστεύετε ότι είναι ο ένοικος?

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

Τι να πω ρε Σωτηρη;ολοι λενε για κσποι επισημο πρωσωπο στρατηγο,η οικογενειακο περιβαλλον του μεγαλου αλεξαντρου,για τον ιδιο δυσκολα

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Sotos62 wrote:

.
.
.
Καλλά...ρε σει Σώτο τι φώτο είναι αυτή ? δεν έχω λόγια !! μου άνοιξες την όρεξη γιαυτό και εγώ άυριο που θα είμαι στα πάτρια εδάφη θα κάνω απο μιά βόλτα την ραλλού μου την κόκκινη και την χουμπεριά μου να βγάλω το άχτι μου !!

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

Δημητρη πανε το αλλο σκ που θα μαι κ γω,να πιουμε καμια ρετσινα

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Sotos62 wrote:

...τι πηγες κι εφτιαξες παλι!
Που την ξετρυπωσες αυτην;
Ουτε Ελληνικη ταινια...
"...και τ'αγορια με τ'ασπρα..."
Έ ρέ δόξες ο καφενές!

Και για να απαντησω στον tsoukne:
Στη φωτογραφια φαινονται 12 διπλοσκελετα ποδηλατα, δηλαδη τιγκα διπλοσκελετα.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

O παιδικός μου φίλος και συμμαθητής, ο Κώστας, έχει πλούσιο αρχείο απο φωτό,εφημερίδες και περιοδικά που αφορούν στη πόλη μας.Τούχω ζητήσει και όποτε μπορεί, μου στέλνει κάποια φωτό που εμφανίζεται έστω ένα ποδήλατο.
Αυτή τη φορά το παράκανε.Μούστειλε δώδεκα σε μια!