Είναι ο Παναγιώτης,ποδήλατα του οποίου είχα ανεβάσει πριν δυό χρόνια περίπου στο καφενέ. Η κόρη του είναι συμμαθήτρια της μικρής μου κόρης.
Όλη η οικογένεια συμμετείχε και στο περσινό tweed.
Για του χρόνου,πιστεύω να συμμετάσχει και η δική μου οικογένεια.
εκ μέρους του Chris66 δημοσιεύω κάποιες φωτογραφίες του
Τις δικές μου φωτογραφίες δεν τις έχω δει ακόμα, αν υπάρχει κάποια καλή, θα την αναρτήσω..
Η εντύπωσή μου από την εκδήλωση είναι οτι ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη, με γεμάτο πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες και πολλές παρουσίες κλασικών απο το ίδιο το νησί - που φάνηκαν μάλιστα να το διασκεδάζουν πολύ.
Καταγοητευμένος από τα βαρελάκια-τσαντάκια,προσπάθησα να φτιάξω και εγώ το δικό μου βαρελάκι.
Με δεδομένο ότι είμαι περισσότερο άνθρωπος του πνεύματος(!) και όχι της χειροτεχνίας,μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο επιδέχεται πλήθος βελτιώσεων).
Οι όποιες ατέλειες (και είναι πολλές,πανάθεμά τις) έγιναν σκόπιμα,προς αποφυγή...ματιάσματος.
Καλημερίζω τους καφενοθαμώνες!
Και το απαραίτητο logo της ματαιοδοξίας ( αλλά και του...πνεύματος).
Καλημερα στο καφενε ...Τελειο εγινε ρε Σωτηρη πλακα μας κανεις....Να σου κανω μια παραγγελια τωρα που εισαι ζεστος....1000 μπραβο για το αποτελεσμα τυφλα να χει ο μπρουκς..................
Έχοντας την τύχη να το δώ από κοντά μπορώ να πω ότι είναι άκομα ποιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο στην πραγματικότητα από ότι αποτυπωνεται στις φωτο.
Όπως και να έχει, πολλά μπράβο σε εσένα και στους Zorzilia για το αποτέλεσμα.
Καλές βόλτες!!!
Το πεσμένο σκ βρέθηκα στις Σπέτσες για το tweed run.Περασαμε πολύ ωραία και προς μεγάλη μας έκπληξη κερδίσαμε ΔΥΟ !!! βραβεία. Ένα η γυναίκα μου στον κρυμμένο θυσαυρο 3η και εγώ για το hercules μου το 2ο βραβείο ποδηλάτου πόλης. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και μεταφερθηκαμε για λίγο σε μία άλλη εποχή.
Εκεί συνάντησα έστω και για λίγο τους Γιώργο Λία και Λυδία και τον Κυριακίδη με το τέλειο gorick του, που
πήρε φυσικά πάλι την πρώτη θέση. Ελπίζω και το πιστεύω πως την επόμενη φορά θα πάμε σαν ομάδα και θα περάσουμε υπέροχα . Εκτός εάν οργανώσουμε κάτι εδώ στην Αθήνα!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς δεν τα καταφέρνω να ανεβάσω φωτογραφίες, ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.
Χρήστο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, συγχαρητήρια και διαδικτυακώς για το πολύ καλά διατηρημένο ποδήλατο σου!
Θα ανεβάσω μερικές φωτό σύντομα.
Milaneti πολυ ωραιο μπραβο στους ζορζιλια κ στο ευτυχη κατοχο του.
Γεια σου χρησταρα με τα βραβεια σου σου ευχομαι να τα παρεις ολα την επομενη φορα.
Αντε κ καμια φωτο γιωργο για το οφθαλμολουτρο.
Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι, κι επιτελους να ερθει και η Ανοιξη, να μας δει και λιγο ο Ηλιος, γιατι ο χειμωνας-το-παρατραβηξε.
Πολλες ευχες σε ολους, για Υγεια κι Ευτυχια, και πολλα και απροβληματιστα Κλασικα χιλιομετρα.
Με την ευκαιρια, συγχαρητηρια στον Chris66 για τα βραβεια στο Tweed Run, και στο Sotos62 για τα δερματινα βαρελακια-τσαντακια. Λογικα, σειρα πρεπει να εχουν τωρα τα δερματινα τσαντακια/θηκες που μεταφερουν ενα καλο κοκκινο κρασι για τις αναγκες ενος Κλασικου Πικ-Νικ.
Οσο για το Milanetti, νομιζω οι φωτογραφιες ειναι πολυ λιγες, και δεν αποδιδουν την πραγματικοτητα ουτε κατα διανοια.
Αυτινου του παιδιου (PavlosK), καποιος πρεπει να του μιλησει για close-up φωτογραφηση.
Μονο ετσι κατι γινεται.
Και παλι ευχες, σε Βορειους, Νοτιους, Ανατολικους και Δυτικους, και Χρονια Πολλα και Καλα!!
Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη !!
Συγχαρητήρια και απο εμενα σε όσους πήγαν Σπέτσες.... καθως και στον Σωτο για το βαρελακι.
Τα συνχαρητηρια για το milaneti απο κοντά Παύλε.
Τώρα που ( μαλλον ) ήρθε η άνοιξη μήπως θα ηταν καλο να γεμίζαμε τα τσαντάκια μας και τα φλασκια μας και να κάναμε καμια βόλτα στη φύση
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους !! με πολύ υγεία σε όλους ..
και καλές πεταλιές στις εξορμήσεις μιας και ο καιρός άρχιζει να ανοίγει
πλέον απο εδώ και πέρα !
Με αφορμή το σημερινό trophy μ'εκκίνηση και τερματισμό την Ελευσίνα, ρώτησα το Δήμαρχο (ποδηλάτης ων) αν θα υποστήριζε κάτι ανάλογο και για το κλασικό ποδήλατο.
Μου απάντησε και βέβαια θα υποστηρίξει τέτοια κίνηση που μπορεί να λειτουργήσει ως έκθεση-ποδηλατοβόλτα.
Θα μπορούσαμε να το δούμε για μετά το καλοκαίρι και να το "χώσουμε" στη πιο γνωστή εκδήλωση,τα Αισχύλεια ( Αύγουστος-Σεπτέμβριος).
Αν υπάρχει ενδιαφέρον και από σας, συζητάμε τι ακριβώς θα θέλαμε και πως θα το παρουσιάσουμε.
Καλησπερίζω τους χαμενο-καφενοθαμώνες!
Και μια φωτό απ την εκκίνηση με την πρώτη μοτοσυκλέττα, λόγω παλαιότητας:
Zundapp k 500 του '36.
Είναι ο Παναγιώτης,ποδήλατα του οποίου είχα ανεβάσει πριν δυό χρόνια περίπου στο καφενέ. Η κόρη του είναι συμμαθήτρια της μικρής μου κόρης.
Όλη η οικογένεια συμμετείχε και στο περσινό tweed.
Για του χρόνου,πιστεύω να συμμετάσχει και η δική μου οικογένεια.
Μπραβο παιδια,περιμενουμε φωτο
εκ μέρους του Chris66 δημοσιεύω κάποιες φωτογραφίες του
Τις δικές μου φωτογραφίες δεν τις έχω δει ακόμα, αν υπάρχει κάποια καλή, θα την αναρτήσω..
Η εντύπωσή μου από την εκδήλωση είναι οτι ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη, με γεμάτο πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες και πολλές παρουσίες κλασικών απο το ίδιο το νησί - που φάνηκαν μάλιστα να το διασκεδάζουν πολύ.
Μπραβο ρε χρηστο
Καταγοητευμένος από τα βαρελάκια-τσαντάκια,προσπάθησα να φτιάξω και εγώ το δικό μου βαρελάκι.
Με δεδομένο ότι είμαι περισσότερο άνθρωπος του πνεύματος(!) και όχι της χειροτεχνίας,μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο επιδέχεται πλήθος βελτιώσεων).
Οι όποιες ατέλειες (και είναι πολλές,πανάθεμά τις) έγιναν σκόπιμα,προς αποφυγή...ματιάσματος.
Καλημερίζω τους καφενοθαμώνες!
Και το απαραίτητο logo της ματαιοδοξίας ( αλλά και του...πνεύματος).
Καλημερα στο καφενε ...Τελειο εγινε ρε Σωτηρη πλακα μας κανεις....Να σου κανω μια παραγγελια τωρα που εισαι ζεστος....1000 μπραβο για το αποτελεσμα τυφλα να χει ο μπρουκς..................
μετά τα χειροποίητα καφάσια πέρασες στα χειροποίητα τσαντάκια τι έχει στη συνέχεια Σώτο?
υ.γ. τι υλικό έχεις βάλει αριστερά και δεξιά στο τσαντάκι?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Τα πλαϊνά καπάκια είναι από κόντρα πλακέ θαλάσσης,πάχους 9mm.
Τα καφάσια είναι πρότζεκτ που...τρέχει ακόμα!
Θα παρουσιασθούν πάνω στον καθεδρικό ναό του Dino...
Σωτο ετοιμασου για ομαδικη με το σημα των ΦΚΠ
Πάντα...
Μια μικρή πρόγευση...
Zorzilia on bronze fire!!
Μπράβο Παυλάρα.
'Αντε,και με το χρυσό!
Φαινεται σβελτο το εργαλειο νατο χαιρεσαι Παυλο πολυ ωραιο............
Έχοντας την τύχη να το δώ από κοντά μπορώ να πω ότι είναι άκομα ποιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο στην πραγματικότητα από ότι αποτυπωνεται στις φωτο.
Όπως και να έχει, πολλά μπράβο σε εσένα και στους Zorzilia για το αποτέλεσμα.
Καλές βόλτες!!!
Χρήστο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, συγχαρητήρια και διαδικτυακώς για το πολύ καλά διατηρημένο ποδήλατο σου!
Θα ανεβάσω μερικές φωτό σύντομα.
Milaneti πολυ ωραιο μπραβο στους ζορζιλια κ στο ευτυχη κατοχο του.
Γεια σου χρησταρα με τα βραβεια σου σου ευχομαι να τα παρεις ολα την επομενη φορα.
Αντε κ καμια φωτο γιωργο για το οφθαλμολουτρο.
Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι, κι επιτελους να ερθει και η Ανοιξη, να μας δει και λιγο ο Ηλιος, γιατι ο χειμωνας-το-παρατραβηξε.
Πολλες ευχες σε ολους, για Υγεια κι Ευτυχια, και πολλα και απροβληματιστα Κλασικα χιλιομετρα.
Με την ευκαιρια, συγχαρητηρια στον Chris66 για τα βραβεια στο Tweed Run, και στο Sotos62 για τα δερματινα βαρελακια-τσαντακια. Λογικα, σειρα πρεπει να εχουν τωρα τα δερματινα τσαντακια/θηκες που μεταφερουν ενα καλο κοκκινο κρασι για τις αναγκες ενος Κλασικου Πικ-Νικ.
Οσο για το Milanetti, νομιζω οι φωτογραφιες ειναι πολυ λιγες, και δεν αποδιδουν την πραγματικοτητα ουτε κατα διανοια.
Αυτινου του παιδιου (PavlosK), καποιος πρεπει να του μιλησει για close-up φωτογραφηση.
Μονο ετσι κατι γινεται.
Και παλι ευχες, σε Βορειους, Νοτιους, Ανατολικους και Δυτικους, και Χρονια Πολλα και Καλα!!
Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη !!
Συγχαρητήρια και απο εμενα σε όσους πήγαν Σπέτσες.... καθως και στον Σωτο για το βαρελακι.
Τα συνχαρητηρια για το milaneti απο κοντά Παύλε.
Τώρα που ( μαλλον ) ήρθε η άνοιξη μήπως θα ηταν καλο να γεμίζαμε τα τσαντάκια μας και τα φλασκια μας και να κάναμε καμια βόλτα στη φύση
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!
Χρονια Πολλα σε ολους εσας και στις οικογενειες σας.
Ευχόμαστε σε όλους εσάς που επισκέπτεστε τούτο τον καφενέ και στις οικογένειές σας, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
Χρόνια πολλά στους κεφενοθαμώνες ,υγεία σε όλους.
χρονια πολλα και απο εμενα και καλες βολτες τωρα που ανοιγει και ο καιρος οσο για τα εικονιζομενα ποδηλατα ειναι καταπληκτικα
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους !! με πολύ υγεία σε όλους ..
και καλές πεταλιές στις εξορμήσεις μιας και ο καιρός άρχιζει να ανοίγει
πλέον απο εδώ και πέρα !
Γιώργηδες , Γιωρίκες , Γεωργίες ,Γιώργαινες
χρόνια σας πολλά .
...ολους τους κλασικους Γιωργους και Γεωργιες, με υγεια κι ευτυχια σ'αυτους και στους δικους τους.
Πολλα και ασφαλη Κλασσικα χιλιομετρα σε ολους!!
...στους Γιώργηδές μας αλλά και στη Γιωργίτσα μας: Τζό!!!
Να σας χαιρόμαστε και να χαίρεστε ότι αγαπάτε.
Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους Γεώργηδες και τη μια Γεωργία που έχουμε - με τις καλύτερες διαδικτυακές μου ευχές!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Γεώργηδες και την Γεωργία !!
Με αφορμή το σημερινό trophy μ'εκκίνηση και τερματισμό την Ελευσίνα, ρώτησα το Δήμαρχο (ποδηλάτης ων) αν θα υποστήριζε κάτι ανάλογο και για το κλασικό ποδήλατο.
Μου απάντησε και βέβαια θα υποστηρίξει τέτοια κίνηση που μπορεί να λειτουργήσει ως έκθεση-ποδηλατοβόλτα.
Θα μπορούσαμε να το δούμε για μετά το καλοκαίρι και να το "χώσουμε" στη πιο γνωστή εκδήλωση,τα Αισχύλεια ( Αύγουστος-Σεπτέμβριος).
Αν υπάρχει ενδιαφέρον και από σας, συζητάμε τι ακριβώς θα θέλαμε και πως θα το παρουσιάσουμε.
Καλησπερίζω τους χαμενο-καφενοθαμώνες!
Και μια φωτό απ την εκκίνηση με την πρώτη μοτοσυκλέττα, λόγω παλαιότητας:
Zundapp k 500 του '36.