Εκλαπη KTM Knoxville 2008 στη Θεσσαλονικη

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
andcrews
Απών/απούσα

Στις 24 Νοεμβρίου 2010 μου κλέψαν το ποδήλατο το οποιο είχα δεμένο στα κάγκελα της οικοδομής με απλό λουκέτο (το λέω για να μην κάνει άλλος το ίδιο λάθος). Η ώρα τρείς και μισή το μεσημέρι ακουσαμε θορυβο απο τα κάγκελα περισσότερο απο αυτό που συνήθως κάνει η καθαρίστρια. Αφού βγήκα να δω τί συμβαίνει είδα οτι το ποδήλατο έλειπε και ο κλέφτης ήταν ήδη στον δεύτερο όροφο (απο τον 6ο)! Παρακαλω αν καποιος δει οτιδήποτε ας επικοινωνήσει μαζι μου στο 6947264141. Φυσικά θα υπάρξει αμοιβή και θα καλυφθούν όλα τα τυχών ''έξοδα αγοράς''. Δεν αξιώθηκα να γραψω σε ενα χαρτάκι τον αριθμό πλαισίου με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που πήγα να κάνω τη δήλωση κλοπής να μην ασχοληθεί καν. Το μαγαζί απο το οποίο το αγόρασα μου είπε οτι δεν κρατάει βιβλία με τα ποδήλατα που έχουν περάσει απο τα χέρια του και δε μπορούσε να με βοηθήσει. Το ποδήλατο ειναι στην παρακάτω διεύθυνση και αν καποιος το δει στο δρόμο,κατα πάσα πιθανότητα θα είναι το δικό μου καθώς δεν εχω δεί άλλο ίδιο εδώ και 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά:

1) δεν εχει στηριχτήρι

2) αναστηση marzocchi bomber mx pro lo 2008

3) το πισω λάστιχο είναι specialized captain και το μπροστα continental mountain king

4) κοντερ γκρι με κοκκινο specialized

Παρακαλω επικοινωνήστε μαζί μου οποιαδήποτε ώρα ακομα και αργά το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανδρέας

http://blog.chiemgauer-radhaus.de/__oneclick_uploads/2007/11/076knoxvill...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact