Κλοπή SCOTT Aspect 10, XL 2008

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
fotis411
Απών/απούσα

Αγαπητ-οί/ές ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ

Στις 05.08.2008 κλέψανε το ποδήλατο μου SCOTT, Aspect 10, XL του 2008 αξίας 1000 ευρώ. Είναι χρώματος ασημί (σχεδόν νίκελ) και ξεχωρίζει εύκολα από μακριά. Το ποδήλατο είναι ουσιαστικά καινούργιο και με αλλαγή στα λάστιχα, θεωρητικά μπορεί άνετα να πουληθεί και σε μαγαζί (δείτε τη φωτογραφία) . Αν γνωρίζετε άτομα που κυκλοφορούν πολύ και μπορεί να το δούνε, δώστε το τηλέφωνο 6945-752819 και το e-mail fotiskokkalidis@hotmail.com.

Επίσης αν κάποιος το δει σε XL σε κάποιο μαγαζί σας παρακαλώ να με ενημερώσει για να πάω να δω το serial number.

Έχω κάνει και δήλωση στην αστυνομία όπου μου είπαν ότι αν το βρω (και δεν θέλω ή δεν μπορώ να το αρπάξω μόνος μου), τους φωνάζω, έρχονται και το παίρνουν (εκτός περιοχής Μενάνδρου φαντάζομαι....)

Η κλοπή έγινε χωρίς η πόρτα της πολυκατοικίας να έχει παραβιαστεί και αφού έκοψαν την κλειδαριά (αρκετά καλό συρματόσχοινο), ενώ δεν πήραν το γυναικείο περίπου ίδιας αξίας που ήταν στην ίδια κλειδαριά (επίσης στην πιλοτή υπάρχουν 2 ποδήλατα των 50 ευρώ χωρίς κλειδαριά. Έγινε σίγουρα παρακολούθηση γιατί πρέπει να το πήρανε μεταξύ 17:00-19:00!!! Ο τρόπος που ανοίχτηκε η πόρτα δεν έχει βρεθεί. Οι πόρτες του κήπου και της πολυκατοικίας βρέθηκαν κλειστές. Νομίζαμε πως ήταν ασφαλή εκεί μέσα, αφού δεν φαίνονται από το δρόμο, η πολυκατοικία είναι στον Παπάγο και έχει μόνο 3 διαμερίσματα, σχεδόν οικογενειακή! Από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι ο κλέφτης έχει σχέση με ποδηλασία γιατί ήξερε τι ποδήλατο παίρνει και πιστεύω ότι πρόκειται να το κυκλοφορήσει αυτός ή κάποιος κλεπταποδόχος/φίλος του σε Αθήνα ή επαρχία.

Υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες (δείτε τη σχετική φωτογραφία) που ίσως να μην τις βγάλει ο κλέφτης:
- ένα στήριγμα για το παιδικό κάθισμα στον κατακόρυφο σωλήνα του σκελετού - αυτό το στήριγμα έχει ένα μακρόστενο κίτρινο κουμπί με το οποίο κουμπώνει-ξεκουμπώνει το παιδικό κάθισμα και
- ένα κόκκινο λαστιχάκι περασμένο στο ένα πιρούνι
- Τα δισκόφρενα τρίζανε πολύ δυνατά γιατί ήταν αρύθμιστα.

99.9% δεν κυκλοφορεί άλλο στην Ελλάδα σε XL, αφού είχα μάθει από τον εισαγωγέα το Φεβρουάριο που το αγόρασα ποιος έχει παραγγείλει σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να υπάρχουν και 1-2 medium ή/και small (ακόμα στα μαγαζιά νομίζω) αλλά κανένα large ή άλλο X-large.

Και για να σας κινητοποιήσω να έχετε «τα μάτια σας ακόμα πιο ανοιχτά» θα ήθελα να προσφέρω κάποια συμβολική αμοιβή, π.χ. 100 ευρώ. Επίσης, αν γνωρίζετε κάποιον που το έχει αγοράσει π.χ. από Μενάνδρου, είμαι διατεθειμένος να του δώσω τα χρήματα που πλήρωσε, αφού του δείξω τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι δικό μου, serial number, απόδειξη αγοράς κτλ. Σε τέτοια περίπτωση δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμία άλλη κίνηση με αστυνομία κτλ. - απλά θέλω το ποδήλατό μου και θα πληρώσω για το λάθος μου που δεν το είχα μέσα στο σαλόνι και με δυο-τρία D-locks.

Παιδιά βοήθεια !!!!
Φώτης

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon P4190014.JPG0 bytes
Image icon scott_aspect_10_08.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Hercha
Απών/απούσα

ποτέ serial number στο φόρουμ ή σε οποιόδηποτε άλλο site. Ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικα πλασμένος...Μια φωτό αρκεί....
Φιλικά, Hercha

Royaloak
Απών/απούσα

εύχομαι να βρείς το ποδήλατό σου. Σου απευθύνεται θύμα κλοπής μέσα σ' αυτό το καλοκαίρι, που έχει συν τω χρόνω διαμορφώσει σαφή άποψη για την στάση μας στις κλοπές και την έχει εκφράσει σε παλιότερη συζήτηση. Επειδή έχω ακόμα τις κεραίες μου ανοιχτές σ' αυτό το θέμα και είμαι και ανοιχτή σε οιαδήποτε ανταλαγή απόψεων, θα μ' ενδιέφερε πολύ, να μάθω την έκβαση της προσπάθειάς σου. Φαντάζομαι οτι θα ενδιαφέρει και άλλους σ' αυτό το φόρουμ.
Με κάθε σεβασμό στα αισθήματα και την προσπάθειά σου.
Βαγγελιώ.

LetoNoS
Απών/απούσα

kalogrammeno post, tha boithiso oso mporo

-respect-

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Πάντος μη πεί κανείς οτι φταίει ο κλέφτης............................

fotis411
Απών/απούσα

Ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας.
Σίγουρα φταίει και ο κλέφτης, γιατί χωρίς αυτόν θα είχα το ποδήλατό μου.
Όμως αν είχα διαβάσει τις μαρτυρίες από το site πριν μου το κλέψουν, θα είχα βάλει τουλάχιστον ένα μέτριο D-lock σε κάθε ποδήλατο και το συρματόσχοινο στις μπροστινές.
Τώρα βέβαια, αν δεν το βρώ και πάρω καινούργιο θα πάει στο σαλόνι ασυζητητί, όπως το άλλο που τη γλίτωσε.
Πάντως, ανεξάρτητα από το σημείο παρκαρίσματος, η ποιότητα (ίσως και ο αριθμός) των κλειδαριών πρέπει να αυξάνεται με την αξία του ποδηλάτου, ώστε να μην αξίζει να ασχοληθεί και να ρισκάρει ο κλέφτης.
Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω να βρεθούν κλεμμένα άλλων, όμως είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίζει κανείς όλες τις μάρκες και μοντέλα, π.χ. IDEAL βλέπω δεκάδες κάθε μέρα αλλά ακόμα και με τη λίστα των κλεμμένων στην τσέπη είναι δύσκολο να τσεκάρεις κάθε ποδήλατο που περνάει μπροστά σου. Πιο εύκολο ίσως σε σταθμούς μετρό και σημεία που υπάρχουν κλειδωμένα (λέμε τώρα....).

Z3RatuL
Απών/απούσα

Ποτέ μα ποτέ μην αφήνεις ποδήλατο σε πιλωτή, ή στην είσοδο που κάνουν μερικοί! Το πολύ πολύ ΑΝ έχεις αποθήκη να τα βάζεις εκεί μέσα με κλειδαριά αν είναι δυνατόν...

af
Απών/απούσα

το κλεψιμο του ποδηλάτου είναι πάντα από τους εφιάλτες μου αν και το δικό μου κοστίζει λιγότερο από το δικό σου. Και εγώ σαν εσένα παίρνω το μικρό μου σε παιδικό καθισματάκι οπότε μπορώ να καταλάβω τις αναμνήσεις που έχεις. Θα κοιτάω και εγώ σε περιοχές όπως αμπελόκηποι, ν.σμύρνη, δάφνη, βάρκιζα-γλυφάδα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι με τα κλεψίματα πχ στην ιταλία η περιβαλλοντική οργάνωση legambiente σε όσους θέλουν, βάζουν νούμερο μεσα στο παλουκόσελο και κανένας δεν αγοράζει αν πρώτα δεν βεβαιωθεί ότι δεν είναι κλεμένο. Άλλη ιδέα μήπως κάνουμε καμία ασφάλεια, ίσως και για πολλά ποδήλατα μαζί. Για το θέμα της ασφάλισης ποδηλάτου μιλούσα πριν λίγες μέρες με κάποιον που εργάζεται σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και μου είπε όταν άκουσε ότι θέλω να ασφαλίσω ποδήλατο ότι η εταιρεία τους ήδη έχει στο πρόγραμμα να κάνει κάτι τέτοιο (στην αρχή νόμιζα ότι θα με κοροϊδέψει με αυτή την ερώτηση). εγώ πάντως σκέφτομαι να πάρω και ένα σπαστό για να μην το αφήνω δεμένο στο δρόμο όταν είμαι έξω και φυσικά να το κρατάω στο σπίτι.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Βάλτω το βράδυ στο σπίτι,πάρε και ενα πέταλο πάνω απο 60 ευρώ και δε χρειάζεσαι ούτε ασφάλειες ούτε τίποτα άλλο.......

contact