Μου έκλεψαν χθες, Πέμπτη 12/6/2010 το IDEAL mountain από το Μετρό Νομισματοκοπείο.

29 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
n athanas
Απών/απούσα

Ρε παιδιά, είχα αφήσει το ποδήλατο χθες στο Νομισματοκοπείο να πάω να δώσω το μάθημά μου και όταν γύρισα μου το έκλεψαν...
Το ποδήλατο βρίσκοταν δίπλα στην είσοδο του Μετρό.
Υπαρχει τρόπος να ζητήσω να μου δείξουν το video από την κάμερα για να δω μήπως το πήρε κανένας γύφτος από αυτούς που έχουν συνοικία δίπλα από εκεί.
Και αν θα μπορούσα να πάρω το βίντεο εκτός μετρό.

Παρακαλώ πείτε μου τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση και πως μπορώ να βγάλω, ίσως κάποια άκρη.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tabakiera
Απών/απούσα

μιας και απ ότι φαίνεται, παρά τα σεκιούριτι και τις κάμερες, ότι κλειδώνεται στα μετρό κάνει φτερά, μήπως πρέπει να προκύψει ένα έντονο αίτημα για επιτηρούμενους χώρους στάθμευσης ποδηλάτων στα μετρό, με άμεση επέμβαση μόλις σκάσει μύτη κάποιος με κόφτη?
στην τελική, αν είναι εφικτό να μην έχει γκράφιττι στο μετρό, γιατί να μην είναι εφικτό να μην έχει ποδηλατοκλέφτες?
και είναι εντελώς βασικό να μπορούμε να συνδυάζουμε μετρό με ποδήλατα για την ανάπτυξη του μέσου.
φίλε, κλασσική ερώτηση, με τι το είχες κλειδώσει?

papingos
Απών/απούσα

Λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη.

Θα σου πρότεινα να μη το καθυστερησεις γιατι μπορεί να κρατάνε τα βίντεο μόνο 2-3 24ωρα και μετά να σβήνονται οπότε μη το αργήσεις πολύ.

Ενδέχεται να μη θελήσουν να σου τα δώσουνε αν απλα τους πεις οτι σου κλέψαν το ποδήλατο.
Υποθέτω οτι θα πρέπει να το έχεις ηδη δηλώσει στην αστυνομία. Αν το έχεις δηλώσει, ισως δείχνοντας τους το αντίγραφο της δήλωσης να σου το δώσουνε. Αν έχεις κανένα φίλο δικηγόρο πάρτον μαζί.

Ενημέρωσε μας για εξελίξεις... είναι δυστυχώς θέμα που αργα η γρήγορα αφορά πολύ κόσμο....

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

n athanas wrote:
Ρε παιδιά, είχα αφήσει το ποδήλατο χθες στο Νομισματοκοπείο να πάω να δώσω το μάθημά μου και όταν γύρισα μου το έκλεψαν...
Υπαρχει τρόπος να ζητήσω να μου δείξουν το video από την κάμερα για να δω μήπως το πήρε κανένας γύφτος από αυτούς που έχουν συνοικία δίπλα από εκεί.

Παρακαλώ πείτε μου τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση και πως μπορώ να βγάλω, ίσως κάποια άκρη.

Αυτό που σιγουρα παιζει ειναι ότι εχουμε γεμισει ρατσιστες.

n athanas
Απών/απούσα

Καταρχάς πήγα και ρώτησα τον υπεύθυνο σταθμού του Μετρό και μου είπε χαρακτηριστικά πως ο εξωτερικός χώρος του Μετρό δε καταγράφεται από τις κάμερες.
Δεν πήγα να το δηλώσω στην αστυνομία... Μου φαίνεται άσκοπο και δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να το βρουν και να μου το γυρίσουν.>Μόνο στην περίπτωση που έπαιζε βίντεο θα έκανα κάτι τέτοιο.
Ρώτησα Παρασκευή πρωί για το βίντεο. Αν υπήρχε υλικό θα είχα πάει αστυνομία ήδη.
Δεν το είχα κλειδώσει με τις "καλές"¨κλειδαριές που είναι για μηχανή, αλλά από τις τυλιχτές, αυτές που είναι για ποδήλατο. Προσωπικά θεωρούσα πως δεν είναι καθόλου χρήσιμη μια κλειδαριά η οποία δεν διπλώνει, αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.

Όσον αφορά τον φίλο chriRC που λέει πως έχουμε γεμίσει ρατσιστές, δεν είναι τυχαίο που το είπα αυτό πιο πάνω.
Αν έμενες Χαλάνδρι, και σου είχαν πάρει και σένα γύφτοι το ποδήλατο μέσα από το σπίτι σου 2-3 φορές το ίδιο ρατσιστής θα ήσουν. Και πάνω απ'όλα τρελαίνομαι με το θράσος τους, δεν λογαριάζουν ώρα και έχουν μπει και μεσημεριάτικα στην είσοδο του σπιτιού μου (όπως και άλλων) να πάρουν ποδήλατο. Όποτε τους έχω δει τους φωνάζω να βγουν έξω από το σπίτι γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Αν ήμουν όντως ρατσιστής θα τους είχα σαπίσει στο ξύλο από την πρώτη φορά. Και είναι και μέσα στον χώρο μου. Μιλάμε για την αυλή του σπιτιού μου στο ισόγειο από το οποίο πηδάνε τα κάγκελα για να μπουν. Και πάντα είναι παιδιά μέχρι 16 χρονών περίπου για να μην μπορείς να κάνεις και πολλά. Ενώ τους στέλνουν οι μεγαλύτεροι.
Και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ούτε στα 50 μέτρα από το Μετρό στο Νομισματοκοπείο έχει καταυλισμό από γύφτους εδώ και χρόνια.
Μπορεί να το πήρε και κάποιος Έλληνας δεν λέω, αλλά δεδομένων των περιστατικών που έχω ζήσει πιστεύω πως 90% ήτα αυτοί.

Τέλος πάντων δεν θα προσπαθήσω να αποδείξω το δίκιο μου γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει πως έχω άδικο. Όσοι είναι από Χαλάνδρι με νιώθουνε, έχουν χάσει αρκετοί πολλά ποδηλατάκια γιατί αυτό το πράγμα το κάνουν από επάγγελμα και όχι γιατί θέλουν να τα καβαλήσουν.

George77
Εικόνα George77
Απών/απούσα

Κακως δεν το δηλωσες στην αστυνομια. Πρεπει να το κανεις. Ο λογος ειναι πως εαν κανουν καποια στιγμη μια "σκουπα" και μαζεψουν κλεμμενα, στην περιπτωση που το εχεις δηλωσει θα το παρεις πισω, ενω εαν δεν το χεις κανει θα μεινει στα αζητητα.
Ελαχιστες οι πιθανοτητες, το ξερω, αλλα γιατι να μην το κανεις? 10 λεπτα υποθεση στο τοπικο ΑΤ ειναι.

SteliosEf
Εικόνα SteliosEf
Απών/απούσα

chrisRC wrote:
n athanas wrote:

Σίγουρα, ο κλέφτης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αλλά οι περισσότεροι γύφτοι έχουν ταλέντο και έφεση στην κλοπή και στην απάτη (και όχι μόνο).
Εσύ φίλε μου ίσως να μην έχεις προσωπική εμπειρία και σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ γιατί σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη τότε.
Πιστεύω λοιπόν πως γράφεις εκ΄του ασφαλούς.
Άν νομίζεις ότι μπορείς να τους πιάσεις φίλους λοιπόν σε προκαλώ να δοκιμάσεις
έστω να πλησιάσεις στις περιοχές τους μέρα ή νύχτα και μετά τα λέμε.

Και ΝΑΙ...απέναντι στο γενικό συνολό τους, εγώ προσωπικά είμαι ρατσιστής.

Alexlink
Απών/απούσα

Δυστυχώς εκτός από τις κλειδαριές κτλ. στις περιοχες με μαζικές διλεύσεις είναι ότι οι άνθρωποι κινούνται μηχανικά όλοι για τις δουλειές τους και αδιαφορώντας για τους γύρω τους.Εδώ έχουμε ακούσει τόσες και τόσες περιπτώσεις από τραυματίες που έμεναν για αρκετό διάστημα μόνοι τους χωρίς να τους προσέξει κανεις..πόσο μάλλον για ένα σίδερο με δυο ρόδες και μια σέλα!Δεν μιλάω για όλους να μην παρεξηγηθώ.

Ναι,οπωσδήποτε να κάνεις την δήλωση όπως στο είπαν παραπάνω.Τωρα δεν ξερω τι παίζει με τα καταστήματα που μαζεύουν και πουλάνε τα κλεμμένα όπως το έχω ακούσει από φιλο ποδηλατη,αλλα ρωτησε και ψάξε μηπως βρεις καποια ακρη!

kounoupis
Απών/απούσα

Eνα πεταλο παρε και μακαρι να βρεις καποτε το ποδηλατο σου

n athanas
Απών/απούσα

Τα πέταλα έβλεπα στο internet, πως ανοίγουν απλώς με ένα στυλό BIC

vec
Απών/απούσα

n athanas wrote:
Τα πέταλα έβλεπα στο internet, πως ανοίγουν απλώς με ένα στυλό BIC

Μόνο αυτά που έχουν κυλινδρικό κλειδί. Νομίζω ότι έχουν σταματήσει πλέον να βγαίνουν αυτές οι κλειδαριές. Απλά απέφυγε να πάρεις κάτι τέτοιο.

Bbbyron
Απών/απούσα

Και εμενα μου εκλεψαν ποδηλατο σημερα στο ιδιο ακιβως σημειο με εσενα φιλε. Ο αστυνομος που του ειπα για τους γυφτους μου λεει μαλλον δεν ειναι αυτοι , συνηθως ειναι γεωργιανοι μου λεει.

kounoupis
Απών/απούσα

Υπαρχουν και οι folding locks της abus .ειναι η bordo οι σκετες η 6000 και η 6100 και η bordo χ granit plus.Ακριβες βεβαια αλλα αξιοπιστες
η x granit plus κοβεται μονο με τροχο.
η 6000
http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/abus-bordo-6100-combo-folding-lock...
η 6100
http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/abus-bordo-6100-combo-folding-lock...

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

βαθμονομημένο από την ίδια την abus 15 (η abus κατασκευάζει μέχρι και 25 αλλά το προτείνει μόνο για μηχανές κλπ) και ίσως να είναι αξιόπιστη.
Για τις υπόλοιπες αν θυμάμαι καλά είναι 8άρες, μην κάνεις τον κόπο... δεν αξίζει.
Ήδη έχουμε μια καταγεγραμένη κλοπή με bordo, διαλύσαν κάποια σύνδεση.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Steliosef wrote:
chrisRC wrote:
n athanas wrote:

Σίγουρα, ο κλέφτης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αλλά οι περισσότεροι γύφτοι έχουν ταλέντο και έφεση στην κλοπή και στην απάτη (και όχι μόνο).
Εσύ φίλε μου ίσως να μην έχεις προσωπική εμπειρία και σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ γιατί σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη τότε.

Και εμένα το ποδήλατο μου το έφαγε μάλλον λαχαναγορίτης, άρα όλοι οι λαχαναγορίτες έχουν την κλεψιά μέσα τους, δεν έχετε δεί τι τιμές εχουν στα λαχανικα;;;

SteliosEf
Εικόνα SteliosEf
Απών/απούσα

Ka0s wrote:
Steliosef wrote:
chrisRC wrote:
n athanas wrote:

Και εμένα το ποδήλατο μου το έφαγε μάλλον λαχαναγορίτης, άρα όλοι οι λαχαναγορίτες έχουν την κλεψιά μέσα τους, δεν έχετε δεί τι τιμές εχουν στα λαχανικα;;;

Κάνε τους λοιπόν παρέα, εμπιστεύσου τους, άνοιξέ τους και το σπίτι σου
και όταν την πατήσεις και εσύ θα έρθεις στα λόγια μου...
Μέχρι τότε μπορείς να γράφεις ότι θέλεις απ΄το σαλόνι σου πίσω από μια οθόνη και πάντα μακρυά και εξ΄αποστάσεως από τα άτομα αυτά (όπως όλοι άλλωστε).

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

anti racism

mambaa
Απών/απούσα

Eχω καλύτερο.. :-)

SteliosEf
Εικόνα SteliosEf
Απών/απούσα

Και άν σου κάτσει;

polar
Απών/απούσα

Δεν ξερω τι επαγγελμα εξασκεις αλλα για δικη σου ενημερωση οι λαχαναγοριτες δεν χρειαζονται να κλεψουν ποδηλατα αφου εχουν πελατες _θυματα_ σαν και σενα, αφου εχεις παντα την επιλογη να μην φας τοματα εκτος εποχης της και να φας λαχανο. Εκτος κι αν εννοεις τους υπαλληλους που δουλευουν εκει, οι οποιοι ως επι το πλειστον αγοραζουν ποδηλατα απο ομονοια με 50 ευρω. Τα δικα μας ποδηλατα

Tsag-Ataq
Εικόνα Tsag-Ataq
Απών/απούσα

mambaa wrote:
Eχω καλύτερο.. :-)

edit: φίλε μου λυπάμαι για το ποδήλατο, θα συμφωνήσω όμως με τους υπόλοιπους όσον αφορά το θέμα του ρατσισμού (chrisRC κλπ), καθώς και με αυτούς που φωνάζουν για τη χρήση σοβαρής κλειδαριάς/πετάλου. Και, ναι, πρέπει να το δηλώσεις στην αστυνομία. Ένα φιλαράκι κατάφερε και το πήρε πίσω το δικό του (μετά βέβαια του το ξανακλέψανε...).

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Γιατί ενώ δηλώνει ότι είναι ένα ποδηλατικό φόρουμ που στόχο του έχει να προωθήσει την αστική κυρίως ποδηλασία και ενώ οι κλοπές ποδηλάτων είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να εμποδίσουν τον κόσμο να χρησιμοποιεί ποδήλατα, φιλοξενεί άτομα που κατηγορούν τους πάντες για ρατσισμό, γιατί απλά λένε τα πράγματα με το όνομα τους.

Είναι το τρίτο νήμα στο οποίο βλέπω τον CrisRC να μας πλασάρει τις απόψεις του για τον ρατσισμό, ( δεν είμαι και βέβαιη σε ποιον κόσμο πιστεύει ότι ζει αυτό το παιδί), έτσι θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι αφού θεωρεί ότι έχει μπει σε ένα φόρουμ που βρίθει από ρατσιστές ποδηλάτες, ( όλοι είμαστε ρατσιστές κατά την γνώμη του) καλά θα έκανε να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού.

Σε κάποιο φόρουμ ίσως όπου θα επικροτούνται οι κλοπές ποδηλάτων, και σε κάποιο φόρουμ που οι χρήστες του, δεν θα έχουν εξακριβώσει ακόμα ότι υπάρχει εγκληματικότητα και κλοπές, κυρίως από μετανάστες και έτσι θα του λένε αυτά που θέλει να διαβάσει.

Χμ.. δεν είναι κακό να πάσχουν ορισμένοι από έλλειψη ρεαλισμού, το πρόβλημα είναι όταν αμολάνε αυτές τις εκτός τόπου και χρόνου απόψεις τους, σε άτομα που έχει ήδη καεί η γούνα τους από τις κλοπές.

SteliosEf
Εικόνα SteliosEf
Απών/απούσα

...Marlene.
Το παιδί δεν έχει ψηθεί ακόμη φαίνεται. Άστον να ονειρεύεται όσο μπορεί...

einzel
Απών/απούσα

marlene wrote:
έτσι θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι αφού θεωρεί ότι έχει μπει σε ένα φόρουμ που βρίθει από ρατσιστές ποδηλάτες, ( όλοι είμαστε ρατσιστές κατά την γνώμη του) καλά θα έκανε να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού.

Το πρόβλημα δεν το έχει το forum!Το πρόβλημα το έχουν οι αυτόκλητοι μπάτσοι του διαδυκτίου!Δεν πας να γράψείς τίποτα στο δικό σου forum καλύτερα ,που μπορείς να κάνεις και κουμάντο ;Άντε που θα μας πεις και τι θα γράφουμε ,τρολλάρα ε τρολλάρα!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

einzel wrote:
marlene wrote:
έτσι θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι αφού θεωρεί ότι έχει μπει σε ένα φόρουμ που βρίθει από ρατσιστές ποδηλάτες, ( όλοι είμαστε ρατσιστές κατά την γνώμη του) καλά θα έκανε να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού.

Το πρόβλημα δεν το έχει το forum!Το πρόβλημα το έχουν οι αυτόκλητοι μπάτσοι του διαδυκτίου!Δεν πας να γράψείς τίποτα στο δικό σου forum καλύτερα ,που μπορείς να κάνεις και κουμάντο ;Άντε που θα μας πεις και τι θα γράφουμε ,τρολλάρα ε τρολλάρα!

Σου είπα εγώ ποτέ τι να γράψεις;
Δεν νομίζω. Αντίθετα άτομα σαν και σένα την πέφτουν με χαρακτηρισμούς σε άλλους που δεν τους γνωρίζουν καν.
Επίσης καταχώρησε στην μνήμη σου, ότι γράφω όπου γουστάρω και δεν πρόκειται να πάρω την άδεια κανενός, πόσο μάλλον την δική σου.

einzel
Απών/απούσα

Εσύ μοιράζεις εντολές και άδειες,αν δε το κατάλαβες!!!!!!!τρολλάρα!!!!!!!!!!!ε τρολλάρα!!!!!!!!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

einzel wrote:
Εσύ μοιράζεις εντολές και άδειες,αν δε το κατάλαβες!!!!!!!τρολλάρα!!!!!!!!!!!ε τρολλάρα!!!!!!!!

Το ποιοι είναι τα τρολς φαίνεται.. Αυτοί που μας έχουν γανώσει τόσες μέρες σε εκατό διαφορετικά threads με τις δήθεν αντιρατσιστικές κορώνες τους.

einzel
Απών/απούσα

Δε χορταίνεις να το ακούς ε ;;;Σου αρέσει!!!!Τρολλάρα!!!!!!Γράφε γράφε όσο μπορείς ,σε όλα τα forum ,σε όλα τα post !!!!!!Εσύ τα ξέρεις όλα!!!!!Φώτισε και εμάς!!!!!Πες μας και τι να γράφουμε ,τι να σκεφτόμαστε!!!!!!Τρολλάρα ε τρολλάρα!!!!!!!!!!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

einzel wrote:
Δε χορταίνεις να το ακούς ε ;;;Σου αρέσει!!!!Τρολλάρα!!!!!!Γράφε γράφε όσο μπορείς ,σε όλα τα forum ,σε όλα τα post !!!!!!Εσύ τα ξέρεις όλα!!!!!Φώτισε και εμάς!!!!!Πες μας και τι να γράφουμε ,τι να σκεφτόμαστε!!!!!!Τρολλάρα ε τρολλάρα!!!!!!!!!!

Άλλαξε δίσκο!

contact