Μου εκλεψαν ποδηλατο στο σταθμο του μετρο νομισματοκοπειο, στις 29-7-2010

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Bbbyron
Απών/απούσα

Μου εκλεψαν ποδηλατο στο σταθμο του μετρο νομισματοκοπειο, στις 29-7-2010. Ειναι μπλε, και γραφει Field στο μεσαιο σιδερο, Zoom στο σιδερο που ενωνει την μπροστα ροδα και revoshift διπλα απο τις ταχυτητες. Αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
philip
Απών/απούσα

δεν πας μια Μενάνδρου,μπας και......

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Πριν απο οτιδηποτε αλλο, πηγαινε στο αντιστοιχο σημειο του Site, και διαβασε πως πρεπει να κλειδωνει κανεις σωστα το ποδηλατο του.
Αυτο, για να μην ξαναχασεις το καινουριο (αν δεν ξαναβρεις το παλιο..).
Θερμα συλλυπητηρια, κατα τα αλλα.

Bbbyron
Απών/απούσα

Το εκανα ηδη αυτο...

Μενανδρου? θα παω

Ποια Μενανδρου στο κεντρο?

philip
Απών/απούσα

ναι,στην γνωστη ινδοπακιστανικη παροικια κατω απ την αθηνάς.κοιτα αποψε και αυριο το πρωι...

Bbbyron
Απών/απούσα

Το δηλωσα στην αστυνομια και ο αστυνομικος μου λεει ειναι συνηθως Γεωργιανοι που τα παιρνουν. Και αναρωτιεμαι τωρα εγω δεν μπορει να μπει απο ενας αστυνομος περιπολια σε κθε σταθμο, εφοσον εχουν ειδικες θεσεις για ποδηλατα γιατι δεν τις φυλανε καθολου. Επισης δεν θα μπορουσαν να τη στησουν σε αυτους που τα παιρνουν διοτι ειναι οργανωμενο. Οταν ρωτησα του security του parking λιγο πιο περα μου λεει ειναι μακρια λεει για να δω αλλα και χθες εκλεψαν ενα ποδηλατο απο εκει. ΕΛΕΟΣ τοσο δυσκολο ειναι να τους πιασουν και να προστατευσουν τα ποδηλατα. Προτεινουν τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας και τα ποδηλατα ως μεσα μετακινησης αλλα δεν κανουν τιποτα για την ασφαλεια. Τι και αν κανουν ποδηλατοδρομους που να ενωνουν τις περιοχες με τους σταθμους, απλα θα βοηθησουν ους κλεφτες γιατι θα αφηνουμε περισσοτερα ποδηλατα στις θεσεις των σταθμων.
Αξιζει να αντιδρασω και να διαμαρτυρηθω στα υπουργεια και τις αρχες η θα χασω το χρονο μου, ουτε που θα διαβασουν τα e-mail?

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Καλά ντάξει, οι μπάτσοι δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. Οι περισσότερες δουλείες γίνονται από πρεζάκιδες(δηλαδή όσα πάνε Μενάνδρου, τα πηγαίνουν και τα κλέβουν πρεζάκιδες) για αυτό και αυτές οι εξεφτελιστικές τιμές. Πάνε το ποδήλατο και δεν τους ενδιαφέρει αν αξίζει και 1,000 ευρώ αυτοί τα δίνουν στους μεταπωλητές για όσο τους λείπει για την δόση τους...Όταν μου είχαν κλέψει το ποδήλατο οι τύποι εκεί μου πουλούσαν ένα Σκοττ Aσπεκτ για 50 ευρώ και μου είπαν ότι ο πρεζάκιας που τους το φερε τους το άφησε 10 ευρώ...
Αλλά δύσκολα να στο έκλεψε πρεζάκιας από εκεί πάνω, αν το άφηνες καιρό εκεί κάποιος που δούλευε/έμενε εκεί μόνιμα ή χρησιμοποιούσε την στάση συχνά την έκανε μάλλον την δουλειά.

kounoupis
Απών/απούσα

Με ενα συρματοσχοινο που εν ριπη οφθαλμου σου κλεβουν το ποδηλατο μηπως και εσυ να κατηγορησεις τον εαυτο σου;
Εγω λεω να στειλω/στειλουμε σε ολα τα ποδηλαταδικα να αποσυρουν απο τα ραφια η να μην προτεινουν συρματοσχοινα γιατι ετσι ενθαρυνουν την κλεψια και δευτερον την αγορα νεου ποδηλατου(γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που λενε γιατι να παρω καινουργιο ποδηλατο αφου θα μου το κλεψουν).
Εγω να φανταστειτε εκοβα επι 1 ωρα και παραπανω το συρματοσχοινο με μαχαιρι κουζινα που του ειχε χαλασει η κλειδαρια στην αλεξανδρουπολη που ημουνα δοκιμος εφεδρος αξιωματικος στο στρατο(θητειας και αναγκαστικα μενεις εκτος στρατοπεδου) και δεν μου ειπε κανεις τιποτα πριν 2 χρονια περιπου

Bbbyron
Απών/απούσα

Πρωτη φορα που το αφηνω εκει και μου το πηραν, δεν με εβλεπε κανεις καθημερινα, απλα φανταζομαι περιμενουν εκει σε βλεπουν που το αφηνεις , σε περιμενουν να μπεις στο μετρο και μετα κανουν οτι θελουν, καμια ασφαλεια

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Τι να πεις σε έναν φαντάρο με κουζινομάχαιρο στο χέρι;

Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
Τι να πεις σε έναν φαντάρο με κουζινομάχαιρο στο χέρι;

oti 8elei na akousei kai oti exei dikio ?
:D plaka plaka mou erxete na kanoume tous mpatsous apo monoi mas... lipon 8a exoume ton fantaro me to kouzinomaxairo... para pera na fulaei tsilies.. enas apo emas me ena panakribo kai fantaxtero podilato 8a paei na to klidwsei apo tin sela se kanena metro... 8a mpei mesa kai 2 apo emas 8a eimaste poio konta na epiblepoume to podilato.. :D xexe.. kai me to pou doume enan na to plisiazei ton tsimpame :P e ? ti lete ??
sto nomismatokopio exei meros na to blepoume kai apo to soupermarket pou einai apenanti :) e |?? e??? e??? simfonoume ?? e? e? alla 8eloume kai enan me mixanaki na mporei na ton piasei giati ama se kinigane pas pio grigora kai apo podilato sigoura :D
xaxaxaxaxa

contact