Είναι ένα Khalkoff γυναικείο σε χρώμα καφέ και άσπρο. Έχει ενσωματομένα φώτα (δυναμό), ένα κόκκινο κουδούνι, σχάρα και παιδικό καρεκλάκι μπλέ με κίτρινο "μαξιλαράκι". Έχει λασπωτήρες, και αναρτήσεις μπροστά και στην σέλλα. Η σέλλα είναι Wittkopp, το θυμάμαι γιατί ο γιός μου προσπαθεί να το διαβάζει κάθε φορά που ανεβαίνει πίσω.
Είχε και αγκυστράκι για να μπαίνει και η κλειδαριά (τρομάρα μου).
Ψάχνω τα χαρτιά και βρίσκω μόνο το καταλογάκι που είναι στα Γερμανικά και άρα δεν μπορώ να βρω ούτε το μοντέλο και δεν έχω serial number.
Μου το κλέψαν σήμερα 2 Μαϊου στην οδό Πολυβίου στα Εξάρχεια. Το είχα δεμένο με κλειδαριά, για 1,30 ώρα και όταν βγήκα είχε εξαφανιστεί όλο μαζί (και η κλειδαριά).
Αν τυχόν το δει κανείς (δεν έχω δει πολλά Khalkoff να κυκλοφορούν) παρακαλώ να επικοινωνήσει. Είναι το μοναδικό μεταφορικό μου μέσο.
Ανεβασε μια φωτογραφια,για να ειναι καπως πιο ευκολη η αναγνωριση του ποδηλατου απο καποιον.Με τι το ειχες κλεδωσει και που?
Εύχομαι πραγματικά να το βρεις.
Ειλικρινά το εύχομαι, είναι αδιανόητο να κλέβουν ποδήλατο με παιδικό κάθισμα επάνω, αδιανόητο.
γαμωτο χωρις αποδεικτικα χαρτια φωτο και ολα αυτα πως θα το διεκδικισεις, ρε παιδια ελεος τοσα περιστατικα και ακομα με κλειδαριες της πλακας ακομα βλεπω καθε μερα στο δρομο τα κλειδωνουνε.... πρεπει να γινει μεγαλη καμπανια γιατι καθε μερα εχουμε νεα περιστατικα. :(
με τι το είχε κλειδώσει αφού τα πήραν όλα μαζί;!
Κρίμα φίλη! Με το καλό το καινούργιο και μην βασιστείς αυτή τη φορά σε κλειδαριές της φτήνιας. Πάρε μια πολύ καλή. Για καλό και για κακό όμως να είσαι πάντα σε απόσταση αναπνοής απ᾽το ποδήλατο. Μιάμιση ώρα μακριά του είναι δωράκι στον κλέφτη. Δυστυχώς όσοι κάνουν τα πάντα με το ποδήλατο, θα πρέπει να ανασκευάσουν τη χρήση του, σκεφτόμενοι ότι ο κλέφτης είναι πάντα παρών, για να μπορούν να την χαίρονται όσο την χαίρονται.
Κάθε μέρα νέα περιστατικά ίδιου χαρακτήρα. Μα παντελώς ίδιου. Το υπόλοιπο το είπες κι εσύ. Ενημέρωση στο στημείο Α. Εκεί που αγοράζει κανείς το ποδήλατο. Σε σταθμούς και όπου ῾στέκονται᾽ποδήλατα. Με σαφές μήνυμα. Όχι παιχνιδάκια κι ασαφείς φιοριτούρες! Έχουμε ευθύνη γι᾽αυτό που γίνεται.