Όλα τα είχε το σημερινό cmr....Πολύ καινούργιο κόσμο,καλό καιρό,ζητάδες(κλασσικά),κλειστή η Aττικου (τόσο πολύ ενοχλούμε το "χοντρούλη"????) και μιά κλούβα πάνω στη πλατεία Συντάγματος...Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης της........??????
Οπως και να έχει η αλλαγή της πορείας πρός παραλία ήταν πολύ καλή κίνηση!!!! Αν και πήγαμε να το "χάσουμε"για λίγο όλα πήγαν μια χαρά! Μας δόθηκε και η ευκαιρία να βολτάρουμε και στη παραλιακή!!
Εμείς σταματήσαμε Φλοίσβο για παγωτάκι και μετά ντουγρού για Νέο Φάληρο γιά να πάρουμε τον ηλεκτρικό για βόρεια.
Μπήκαμε 4 ποδήλατα,μετά απο 4 στάσεις μπήκε αλλο ένα,και στο μοναστηράκι άλλο 1. Φτάσαμε σε σημείο να είμαστε σε 1 βαγόνι 6 ποδήλατα και κανείς δεν μας είπε τίποτα,εδώ πρέπει να ομολογήσω οτι ο ΗΣΑΠ δείνει κατανόηση...
Αν καταφέρω θα ανεβάσω και φωτό που βγάλαμε και τα 6 ποδήλατα μέσα στο βαγόνι!!!
Αυτά.......Ραντεβού στο επόμενο cmr τη Δευτέρα 2 Ιουνίου!!!!!!
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Πάντως το νόημα είναι να μάθει ο κόσμος να σέβεται τους ποδηλάτες, και όχι να κλείνει η αστυνομία το δρόμο για να περνάμε εμείς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. Πρώτη φορά συμμετείχα σε CMR και μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είχα διαβάσει ότι τα CMR είναι βόλτες που πραγματοποιούνε οι ποδηλάτες με σκοπό τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης. Τώρα άμα βλέπει ο άλλος που είναι μέσα στο αμάξι του ότι θες αστυνομία για να κυκλοφορήσεις με το ποδήλατο σου δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο.
Με τον skyclad, και σε 'μένα κακοφαίνεται το ίδιο. Έχω να πω πως η παρουσία της ασυνομίας δεν είναι κάθε φορά το ίδιο έντονη, εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες! Προεκλογικά ήταν περισσότερη, καθώς και τον Φεβρουάριο, όταν προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με αστυφύλακα πρίν να ξεκινήσουμε.
Γι αυτό πιστεύω πως πρέπει η παρουσία μας στην πορεία να είναι αισθητή φυσικά, όμως "φρόνιμη". Αναπόφευκτα θα καταλάβουν το μάταιο της παρουσίας τους και θα ασχοληθούν με άλλα πράγματα!
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου,απο το Νοέμβριο του 07 μέχρι και εχθές,σε 1 μόνο cmr δεν είχαμε συνοδεία.Δύο πράγματα δεν τα είχαμε στα προηγούμενα
1ον Κλούβα στη πλατεία
2ον Κλείσιμο της Ηρώδου Αττικού
Να αναφέρω επίσης οτι σε κάποια φάση που σταματήσαμε με ενα φίλο γιατι μας "καλούσε" η φύση,όπος είναι φυσικό μείναμε πίσω,όταν φτάσαμε πισω απο τους ζητάδες,παρατήρησα και ένα μπλέ σκούρο citroen xara,το οποίο φυσικά και ήταν ασφαλίτικο (αυτά τα παιδιά..........μπάμ κάνουν)
Θέλω να ξέρω δεν μπορούν να καταλάβουν τα στενά μυαλά τους οτι το cmr δεν έχει ΟΥΤΕ "αρχηγούς",ΟΥΤΕ συγκεκριμένη διαδρομή,καλά τοσο καιρό μας "προστατεύουν",ακόμα να το καταλάβουν............???????? ΕΛΕΟΣ!!!
Η ηρώδου αττικού, επειδή τυχαίνει και περνάω από εκεί αρκετά συχνά, μάλλον πως δεν έκλεισε λόγω critical mass. Συγκεκριμένα τα βράδια βάζουν κορδέλα και κλούβες και 2-3 αστυνομικοί είναι στις άκρες. Αυτό γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Πρέπει να είναι κοντά στο δίμηνο που γίνεται αυτό. Στην αρχή μάλιστα η κορδέλα έλεγε "κλειστή λόγω έργων" και μετά έγινε η κλασσική πορτοκαλή.
Μάριε τη λεπτομέρεια που αναφέρεις δε τη γνωρίζω,αν ήσουν στα cmr Μαρτίου κ Απριλίου που περάσαμε απο την Αττικού θα θυμάσε οτι όταν μας πήραν χαμπάρι οτι περνάμε απο εκεί πηδάγανε απο τη κλούβα σα τα κατσίκια χα χα χα!!!!.
Απο οτι λες μάλλον εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα που κάνουν και στους δρόμους εξω απο τα αστυνομικά τμηματα κάθε βράδυ....