BIKE AND RUN EXPO 2η 11-13/12/09

128 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

μαλλον δεν εχεις παει ποτε σε εκθεση στη ζωη σου ή εισαι πολυξερος (δε χρειαζεται να ενημερωθεις για ποδηλατα ή νεα προιοντα). Τουλαχιστον ασε το καθενα που μπαινει στο φορουμ να ή στο σαιτ της εκθεσης να αποφασισει.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

υπάρχει διαφορά του
είναι μια έκθεση ανοιχτή για το κοινό
και μια έκθεση έχει σκοπό τον καταναλωτή
πιστεύω το καταλαβαίνεις αυτό
:D
(στην συγκεκριμένη θα πάω πάντως )

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

ξερω περι "να πουλησουμε οτι μπορουμε" και να "ψαρεψουμε νεους πελατες" λογικες που θα κυριαρχησουν αλλα σου εξηγησα γιατι μπορει να παει καποιος απο εδω μεσα. Χωρια που εχει και ποδηλατα πολυ καλα και ακριβα που ειναι σπανιο να δεις απο κοντα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

να πας να τα δεις αν είναι
:D

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

αλλα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για την τοποθεσια

1)οκ δεν υπαρχουν πολλοι χωροι αλλα εδω ολοκληρες εκθεσεις αυτ/των χωρανε στη πολη (κηφισιας/μεταμορφωση κοκ) γιατι να πρεπει να πληρωσουμε προαστιακους ή διοδια?

kounoupis
Απών/απούσα

Το ελληνικο δηλαδη δεν τους εκανε για εκθεση?Τελοςπαντων αν δεν εχει σημα οτι απαγορευονται τα ποδηλατα το να ειναι καποιος στην λεα δεν νομιζω οτι ειναι παρανομο εννοωντας να βγει στην πρωτη εξοδο(αναχωρησεις/αφιξεις) και μεσα απο τους παραλληλους δρομους του δικτυου του αεροδρομιου να βρεθει πολυ κοντα στην εκθεση.Eννοω να παρει καποιος την σπυρου δαβαρη που ξεκινα απο τον προαστιακο του κορωπιου και να μπει απο κει στην αττικη οδο για 1 χλμ περιπου μεχρι την επομενη εξοδο και μεσω του δρομου για την πυλη 9 να ξαναβγει αττικη οδο και να συνεχισει παλι στην λεα για τα τελευταια 2-3 χλμ.Ας το οργανωσουμε το θεμα καπως ετσι με ενα τηλεφωνημα στην τροχαια της αττικης οδου

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

vamvakoolas wrote:
αλλα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για την τοποθεσια

1)οκ δεν υπαρχουν πολλοι χωροι αλλα εδω ολοκληρες εκθεσεις αυτ/των χωρανε στη πολη (κηφισιας/μεταμορφωση κοκ) γιατι να πρεπει να πληρωσουμε προαστιακους ή διοδια?

εγώ το λέω πιο πάνω γιατι δεν του ενόχλησε που το κάνουνε στο συγκεκρτιμένο σημείο
γιατί και πέρυσι εκεί δεν έγινε???
ή κάνω λάθος?

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

plannet wrote:
εγώ το λέω πιο πάνω γιατι δεν του ενόχλησε που το κάνουνε στο συγκεκρτιμένο σημείο
γιατί και πέρυσι εκεί δεν έγινε???
ή κάνω λάθος?

μαύρα μεσάνυχτα βαριά σκοτεινιασμέναααααα....

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Μέσα στον πανζουρλισμό των όσων γράψαμε κάπου ακούγεται και η αλήθεια.
α)Ναι,στο αεροδρόμιο μπορείς να φθάσεις και χωρίς να πας απο την Αττική οδό,γιατί οφείλουν να υπάρχει πρόσβαση και για όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώνουν δίοδια.Είναι η Λεωφόρος Σπάτων και ξεκινάει λίγο μετά τον Σταυρό Αγ.Παρασκεύης(περνάς μέσα απο τα Σπάτα).
β)Ναι,υπάρχει είσοδος(υπηρεσία φύλαξης)με μπάρες,αλλά με το χέρι στην καρδιά ποιός απο εδώ έφθασε μέχρι εκεί για να παεί στο αεροδρόμιο και του απαγορέψανε την είσοδο.Έχω περάσει απο εκεί δεκάδες φορές ως υπάλληλος αεροδρομίου χωρίς ουδέποτε να επιδείξω την ταυτότητα.Αλλά αφού θα υπάρξει αντίλογος,παραπάνω σας υποδείξανε πως με την επισήμανση πως πάτε για την έκθεση και ανήκετε στην ομάδα ποδηλάτες κανείς δεν θα σας σταματήσει.
Τολμώ για το δευτερό να στοιχηματίσω,όποιος αμφιβάλει να πάμε μία βόλτα.

kounoupis
Απών/απούσα

Η λεωφορος σπατων ειναι ο δρομος που θα ακολουθησουμε εμεις για να παμε στην εκθεση (μετα γινεται βασιλεως παυλου).Η λεωφορος λαυριου ειναι για τα αυτοκινητα πιο συντομοτερος δρομος.Το καταλληλο σημειο συναντησης για μενα ειναι ο προαστιακος της παλληνης.

cookies
Απών/απούσα

Θα δούμε τίποτα προσφορές για εμάς τους καταναλωτές η θα έχουν σκοπό μόνο να διαφημιστούν και να κάνουν χονδρικό εμπόριο?

Γιατί στην προηγούμενη έκθεση η πλειοψηφία των εκθετών δεν έδινε σημασία σε όσους ενδιαφερόντουσαν για κάποια αγορά ποδηλάτου, ελάστικού ή οτιδήποτε άλλου...κι ήταν κρίμα.

Να ξέρουμε αν θα έχει και νόημα η παρουσία μας.

vang
Απών/απούσα

cookies wrote:
Θα δούμε τίποτα προσφορές για εμάς τους καταναλωτές η θα έχουν σκοπό μόνο να διαφημιστούν και να κάνουν χονδρικό εμπόριο?

Γιατί στην προηγούμενη έκθεση η πλειοψηφία των εκθετών δεν έδινε σημασία σε όσους ενδιαφερόντουσαν για κάποια αγορά ποδηλάτου, ελαστικού ή οτιδήποτε άλλου...κι ήταν κρίμα.

Να ξέρουμε αν θα έχει και νόημα η παρουσία μας.

Η έκθεση δεν έχει σκοπό να πουληθούν τα εκθέματα επιτόπου...

Εξάλλου αυτό δεν υποστηρίζεται και φορολογικά, καθώς θα έπρεπε να έχει ο καθένας αποθήκη , ταμειακή μηχανή, συνεργείο να κάνει τον τελικό έλεγχο και την προσαρμογή τού ποδηλάτου και άλλα πολλά...

Οι παρουσία όμως, όλων όσων κάνουν ποδήλατο, έχει νόημα, καθώς θα ενημερωθούν για ότι καινούργιο έχει έρθει στην Ελλάδα, θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα ποδήλατα και τα υπόλοιπα προϊόντα. Να δουν από κοντά, να πιάσουν, να σηκώσουν, να καβαλήσουν, να διπλώσουν, να ξεδιπλώσουν και ότι άλλο δεν μπορεί να κάνει κανείς μέσω διαδικτύου.

Πολλές φορές σε μιά έκθεση, βλέποντας κάτι πού δεν ήξερες ότι υπάρχει, βρίσκεις λύσεις σε καθημερινά θέματα πού κάνουν την ποδηλατική σου ζωή πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Από κει και πέρα μπορεί ο καθένας να ολοκληρώσει την αγορά και την παραγγελία στο κατάστημα ή και μέσω διαδικτύου/τηλεφώνου σε πολλές περιπτώσεις.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Aκόμα και αν δεν πουλάνε, εμένα οι εκθέσεις μου αρέσουν γιατί σου κάνουν δώρα διάφορα γκατζετάκια και στο τέλος φεύγεις με την προίκα σου από εκεί!!! :D

Για παράδειγμα από την περσινή DTE έφυγα με σετ κούπες και σετ από mouse pads και με ένα οπτικό ποντικάκι δώρο..!

Theadora
Απών/απούσα

Φέτος προσκλήσεις θα δωθούν, όπως είχε γίνει πέρσι;;;
όποιος ξέρει, ας μας απαντήσει!

petros77
Εικόνα petros77
Απών/απούσα

να που θα παει το δωρο Χριστουγέννων....!!!

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

theadora wrote:

freeday έρχεσαι;

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

αχ, αυτη η εκθεση με αφορα κ για τα 2 μερη της και για το bike και για το run.
αλλα κ περσι οπως κ φετος τυγχανει να λειπω απο Αθηνα. κριμα! το μονο καλο ειναι οτι δεν θα φρικαρω με αυτα που θα δω γιατι οταν τα βλεπω ολα τα καλουδια εκει μαζεμενα θελω να τα αγορασω ολα! χαχαχαχα!

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

theadora wrote:

Προσκλήσεις δίνονται μέσα στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού Mbike.. ( για όσους ενδιαφέρονται). Επικοινώνησα χθες με κάποιον υπεύθυνο για την έκθεση και μου είπε αυτό.
Τώρα έξω από την έκθεση θα υπάρχει χώρος για να δεθούν τα ποδήλατα, ( για όσους προτίθενται να πάνε με αυτά), ο οποίος θα είναι και φυλασσόμενος.

Ο δρόμος τον οποίο προτείνουν να χρησιμοποιήσουν όσοι πάνε με τα ποδήλατα τους είναι η λεωφόρος Σπάτων -Λούτσας η οποία βγάζει στην βόρεια είσοδο του εκθεσιακού κέντρου και οδηγεί και στο πάρκινγκ των ποδηλάτων.

Εμένα πάντως αυτός ο δρόμος δεν με εξυπηρετεί καθόλου και με ζοχαδιάζει αφάνταστα το γεγονός ότι ενώ μένω πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο θα πρέπει να κάνω 25 για να πάω εκεί με το ποδήλατο. Είτε δηλαδή να πάω από Σπάτα, είτε από Λούτσα για να πιάσω αυτόν τον συγκεκριμένο δρόμο που προτείνεται αφού ο άλλος δεν είναι προσβάσιμος για τα ποδήλατα.

Ακόμα και στο Κορωπί να πάω με το ποδήλατο και να το φορτώσω στο τρένο μέχρι το Αεροδρόμιο, πάλι δεν με συμφέρει από άποψη απόστασης αφού η διασταύρωση από όπου ξεκινάει ο δρόμος για το αεροδρόμιο είναι πριν από το Κορωπί, λίγο μετά το Μαρκόπουλο.. :( Δηλαδή είναι: 14 χιλιόμετρα ο σταθμός του Κορωπίου από το Πόρτο Ράφτη και ένα δεκάρι περίπου μέχρι την διασταύρωση που πάει αεροδρόμιο από το Πόρτο Ράφτη και από εκεί άλλα 4-5 μέχρι το εκθεσιακό κέντρο ( από τον γνωστό δρόμο φυσικά ).

Αν φυσικά υπήρχε έστω και ένας δρομάκος για να φτάσω στο αεροδρόμιο από εδώ σε ευθεία θα ήταν σκάρτα 5 χιλιόμετρα.. ( γιατί έχω την αίσθηση ότι μου στερούν την ελευθερία μου οι δρόμοι;; )
Έχουμε μπλέξει στην χώρα όπου οι δρόμοι είναι μόοοονο για αυτοκίνητα και άμα είσαι ποδηλάτης πρέπει να σου κάνουν την ζωή σου πιο δύσκολη έτσι ώστε να παρατήσεις το ποδήλατο και να πάρεις το αυτοκίνητο. Αυτό ισχύει ακόμα και για τις εκθέσεις ποδηλάτου!

I like my bike
Απών/απούσα

Το τελευταίο κομμάτι του δρόμου, η ευθεία του αεροδρομίου δηλαδή, δεν θεωρείτε Αττική οδός από όσο ξέρω. Οπότε μπορεί να πάει κανείς από Κορωπί χωρίς να πιάσει την Αττική οδό. Ωστόσο υπάρχει κόσμος που τρέχει με τα αυτοκίνητα του εκεί γιατί βιάζεται για να μην χάσει την πτήση του ή το ρουχαλάκι στο factory outlet ή την ντουλάπα billi στο ikea. Πάντως είναι παράλογο να βάζουν μια έκθεση που απευθύνεται και σε ποδηλάτες, σε σημείο όπου δεν έχουν εύκολη πρόσβαση. Κάποια εκθεσιακά χτίστηκαν εκεί όπου υπήρχε ακόμα χώρος, όχι τόσο για το ίδιο το εκθεσιακό κέντρο αλλά για το πάρκινγκ (όλα για αυτό το ρημάδι το αυτοκίνητο πια) που καλύπτει σαφώς μεγαλύτερη επιφάνεια από την ίδια την έκθεση. Όσοι σκέφτονται να πάνε στην έκθεση το Σάββατο το πρωί, υπάρχει και η εκδήλωση στην Νέα Ερυθραία εκείνη την ημέρα. οπού επίσης θα υπάρχουν είδη για την προίκα σας :0) ενώ η B&R θα είναι και την Παρασκευή και το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή.

Theadora
Απών/απούσα

spyrosv wrote:
theadora wrote:

freeday έρχεσαι;

ΩΩΩ ναι ναι!!

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

theadora wrote:
ΩΩΩ ναι ναι!!

οκ την Παρασκευή, 1 πρ. η theadora

Theadora
Απών/απούσα

spyrosv wrote:
theadora wrote:
ΩΩΩ ναι ναι!!

οκ την Παρασκευή, 1 πρ. η theadora

Σε ευχαριστώ πολύ spyrosv

orck
Απών/απούσα

Εχει εισοδο η εκθεση; Ποσο ειναι;

Podilatis-sa
Απών/απούσα

Υπολόγιζε 9 Ευρουλάκια για αρχή.

6 εχει ο Προαστιακός αν πας με τραίνο. και 3 η είσοδος στο εκθεσιακό.

Λες και δεν τα πέρνουν οι διοργανωτές απο τους εκθέτες θέλουν να τα αρπάξουν και απο τις τσεπούλες μας.

Κανονικά θα ήθελαν Μποικοτάζ μιας και υπάρχει το internet και το οτι καθε εκθέτης εχει την προσωπική του έκθεση όλλλλλλλλλοοοο το χρόνο.

θα μου πείς 3 ευρουλάκια δεν είναι σημαντικό.

αλλά αν πανε 12.000 επισκέπτες οπως περυσι ειναι αμεσως 36.000 ευρω!!.

για φαντάσου.

orck wrote:
Εχει εισοδο η εκθεση; Ποσο ειναι;

kounoupis
Απών/απούσα

Mε λεωφορειο το εισητηριο ειναι 3.20.Εχει λεωφορεια απο συνταγμα,εθνικη αμυνα,κηφισια,δαφνη και πειραια.Μετα πας προς τον σταθμο του προαστιακου του αεροδρομιου που εχει λεωφορειο
Τα λεωφορεια ειναι τα εξης
http://www.oasa.gr/index.asp?tml=1&pageid=103&menu=2&pg=1

kounoupis
Απών/απούσα

Εστειλα e-mail στην εκθεση και θα ειναι ανοιχτη η βορεια πυλη δηλαδη στον δρομο σπατων-λουτσας(βασιλεως παυλου).Αναλυτικα το e-mail
Καλή σας μέρα.
Τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης, η είσοδος θα είναι ανοιχτεί για τους ποδηλάτες από τη βόρεια πύλη.
Επομένως μπορείτε να φτάσετε ελεύθερα από τη Σπάτων - Λούτσας.

Θα υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης ποδηλάτων μπροστά στο κτίριο.

στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση,

φιλικά,

σπύρος παπαγεωργίου.

Απο παλληνη,καντζα και κορωπι το εισητηριο κανει 4 ευρω με προαστιακο.
Εχει και μετ'επιστροφης εισητηρια απο αθηνα-πλακεντιας για αεροδρομιο στοιχιζουν 10 ευρω και απο παλληνη,καντζα,κορωπι 7
Το μειωμενο στοιχιζει 3 ευρω(για κατω των 18,φοιτητες,ανω των 65

Αρα εχουμε πηγαινε ελα με λεωφορειο στοιχιζει 6.40
με προαστιακο βγαζεις εισητηριο μετ επιστροφης και το ακυρωνεις και στο γυρισμο στοιχιζει 10 ευρω.

Δηλαδη η 13 ευρω με προαστιακο(εισητηριο τραινου+εκθεση) και 9.40 με λεωφορειο

apsom
Απών/απούσα

Διαβάζω καποια πραγματα που με κανουν και απορώ. Αναφέρομαι σε αποψεις του στυλ μας τα παιρνουν οι διοργανωτές, 36.000 ευρώ κλπ. Μου φαίνεται τουλαχιστον παράλογο να ακουγονται τετοιες αποψεις. Μια έκθεση δεν ειναι φιλανθρωπική εκδήλωση για τους ρομαντικούς του ποδηλάτου. Έχει κανόνες όπως οποιαδήποτε άλλη επιχειριματική δραστηριότητα και φυσικά φορολογείται. Η έκθεση πουλάει ένα προιόν: την προβολή της αγοράς, τη δυνατότητα για επικοινωνία πελατών, προμηθευτών και πολλά άλλα. Όποιος νομίζει ότι 3 ευρώ ειναι πολλα δεν έχει εμπειρία απο εκθέσεις. Επίσης ας υπολογίσει κανείς πόσο χρονο και χρήμα θα χρειαζόταν για να κάνει μονος του μια ερευνα αγοράς αντιστοιχου μεγέθους τριγυρνώντας σε όλα τα καταστηματα για να δει στο τέλος λιγότερα πραγματα. Αυτό ακριβώς αγοράζεις σε μια έκθεση.

Όσον αφορά το χώρο, νομίζω ότι ειναι ο καλυτερος εκθεσιακός χώρος της Ελλάδας, σε βαθμό που μου έκανε εντύπωση ότι μια τετοια έκθεση γίνεται εκεί (δεν την υποτιμώ αλλά η αγορά του ποδηλάτου δεν ειναι καμια τεράστια αγορά). Η λογική ότι η εκθεση απευθύνεται μόνο σε ποδηλατες ειναι λανθασμένη και δεν εξυπηρετεί την κοινότητα των ποδηλατών. Η έκθεση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους υποψήφιους ποδηλάτες που έχουν στο νου τους να αγοράσουν ποδήλατο αλλά τους φαίνεται χάος η απόφαση, να δουν με μια ματιά όλη την αγορά. Κατά την άποψή μου ο συγκεκριμένος χώρος ειναι ο πιο άνετος και ευκολα προσβάσιμος από όλους, Αθηναίους και μή. Έχει προσβαση από όλα τα μέσα και εύκολο πάρκινγκ. Έτσι ειναι πιο δελεαστική για μια "βόλτα" από τους ψιλοαδιάφορους ή λιγότερο υποψιασμένους προς την ποδηλασία, γεγονός που βοηθά στην ευκολότερη επαφή περισσότερου κόσμου με τον κόσμο του ποδηλάτου. Άλλωστε κανείς δεν περιμενει μια έκθεση για σκάφη να έχει προσβαση και απο τη θάλασσα, για αεροπλάνα απο αέρα και για σκί με τα χιονοπέδιλα μας.

Αυτά τα λέω με κάθε φιλική διάθεση, χωρίς καμία διαθεση να πυροδοτήσω διαμάχες. Δεν έχω καμία επαφή ή σχέση με τους διοργανωτές απλά θεωρώ ότι ειναι μια πολύ καλη προσπάθεια.

Αντώνης

Podilatis-sa
Απών/απούσα

Ρώτα τότε τους εκθέτες πόσα πληρώσανε για την ενοικίαση του χώρου,για διαφήμιση στον κατάλογο της εκθεσης, για τις αφισες στους δρόμους, και αλλα πολλα. Εχουμε δει πολλές εκθεσεις με δωρεάν είσοδο και σε ποιο εξειδικευμένο αντικείμενο. Η εκθεση πουλάει ενα προιόν, οι εταιρίες εχουν απαλλαγή φπα, γιατί λοιπόν δεν υπάρχει σεβασμός προς τον επισκέπτή ή θεωρούν οτι είμαστε ολοι πλούσιοι και δεν μας νιάζουν τα 3 ευρώ; Δλδ 36.000 ευρώ δεν ειναι τιποτα; Οι διοργανωτές λογικά τα εχουν υπολογίσει να βγάζουν κέρδος (αλλα και απο τον απλό επισκέπτη; ο οποιος ως τελικός αγοραστής πληρώνει κανονικά ολοκληρο το ΦΠΑ.) και δεν μιλάει κανείς. Στην τελική ο διοργανωτής και οι εκθέτες πρέπει να ενδιαφέρονται για τον πελάτη-επισκέπτη αλλά μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι και για αυτό κατα καιρούς γίνονται μαζικές παραγγελίες απο το Chain-αντιδραση-cycle αντί να πανε στην τοπική ελληνική αγορά. Ζήτω η δυναμη του Internet λένε. Μήπως είναι μια αντίδραση που θα έπρεπε αν λάβουν υπόψην;

apsom wrote:
Διαβάζω καποια πραγματα που με κανουν και απορώ. Αναφέρομαι σε αποψεις του στυλ μας τα παιρνουν οι διοργανωτές, 36.000 ευρώ κλπ. Μου φαίνεται τουλαχιστον παράλογο να ακουγονται τετοιες αποψεις. Μια έκθεση δεν ειναι φιλανθρωπική εκδήλωση για τους ρομαντικούς του ποδηλάτου. Έχει κανόνες όπως οποιαδήποτε άλλη επιχειριματική δραστηριότητα και φυσικά φορολογείται. Η έκθεση πουλάει ένα προιόν: την προβολή της αγοράς, τη δυνατότητα για επικοινωνία πελατών, προμηθευτών και πολλά άλλα. Όποιος νομίζει ότι 3 ευρώ ειναι πολλα δεν έχει εμπειρία απο εκθέσεις. Επίσης ας υπολογίσει κανείς πόσο χρονο και χρήμα θα χρειαζόταν για να κάνει μονος του μια ερευνα αγοράς αντιστοιχου μεγέθους τριγυρνώντας σε όλα τα καταστηματα για να δει στο τέλος λιγότερα πραγματα. Αυτό ακριβώς αγοράζεις σε μια έκθεση.

Όσον αφορά το χώρο, νομίζω ότι ειναι ο καλυτερος εκθεσιακός χώρος της Ελλάδας, σε βαθμό που μου έκανε εντύπωση ότι μια τετοια έκθεση γίνεται εκεί (δεν την υποτιμώ αλλά η αγορά του ποδηλάτου δεν ειναι καμια τεράστια αγορά). Η λογική ότι η εκθεση απευθύνεται μόνο σε ποδηλατες ειναι λανθασμένη και δεν εξυπηρετεί την κοινότητα των ποδηλατών. Η έκθεση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους υποψήφιους ποδηλάτες που έχουν στο νου τους να αγοράσουν ποδήλατο αλλά τους φαίνεται χάος η απόφαση, να δουν με μια ματιά όλη την αγορά. Κατά την άποψή μου ο συγκεκριμένος χώρος ειναι ο πιο άνετος και ευκολα προσβάσιμος από όλους, Αθηναίους και μή. Έχει προσβαση από όλα τα μέσα και εύκολο πάρκινγκ. Έτσι ειναι πιο δελεαστική για μια "βόλτα" από τους ψιλοαδιάφορους ή λιγότερο υποψιασμένους προς την ποδηλασία, γεγονός που βοηθά στην ευκολότερη επαφή περισσότερου κόσμου με τον κόσμο του ποδηλάτου. Άλλωστε κανείς δεν περιμενει μια έκθεση για σκάφη να έχει προσβαση και απο τη θάλασσα, για αεροπλάνα απο αέρα και για σκί με τα χιονοπέδιλα μας.

Αυτά τα λέω με κάθε φιλική διάθεση, χωρίς καμία διαθεση να πυροδοτήσω διαμάχες. Δεν έχω καμία επαφή ή σχέση με τους διοργανωτές απλά θεωρώ ότι ειναι μια πολύ καλη προσπάθεια.

Αντώνης

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

apsom wrote:
Μια έκθεση δεν ειναι φιλανθρωπική εκδήλωση για τους ρομαντικούς του ποδηλάτου...

Αντώνης

Τα συστατικά μιας επιτυχημένης έκθεσης είναι
1) ευκολοπροσβάσιμη για τον καθένα
π.χ. το κτίριο της Ηelexpo όπου και το επισκέπτομαι συχνά
1α) να πηγαίνεις με αστικά ΜΜΜ
π.χ. γιατί να πληρώσω διόδια Αττικής Οδού ή όσα έγραψε ο kounoupis σε λεωφορεία κ.λπ.
2) να μην σπαταλάς επιπλέον χρόνο από μια κοινή μετακίνηση
π.χ. δεν έχω μοτο/ιχ και τα λεωφορεία κάνουν 20+70min από εκεί που μένω για να πάω
3) ως σοβαρή έκθεση να μην έχει είσοδο
π.χ. multimachinery, dte με εγγραφή στο site κ.λπ.
4) να μην γίνεται αντικείμενο αρνητικής συζήτησης...

Η έκθεση έχει ενημερωτικό σκοπό κι απευθύνεται στους αγοραστές-εμάς, εκτός κι αν η πίτα στην αγορά δεν είναι ακόμη μοιρασμένη... ή οι χονδρέμποροι-εισαγωγείς και τα καταστήματα δεν γνωρίζονται...

Η Β&R όπως βλέπεις έχει και εισπρακτικό στόχο.

Θα ρωτήσω πόσα πλήρωσε ένα κατάστημα-εκθέτης πέρυσι και θα σου πω νούμερα...

Υ.Γ. και δεν θα πάω αφού ήδη έχω κάνει μεγάλη παραγγελία από Γερμανία :-)

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Επειδή έχω κάνει άπειρες φορές διαδρομές προς τα εκεί μέρη (Λούτσα, Κορωπί, Πορτο Ράφτη, Αυλάκι κλπ) θα έλεγα να πάτε με συγκοινωνία ή με κοινό αμάξι. Οι δρόμοι είναι κάκιστοι, ο φωτισμός ανύπαρκτος και οι οδηγοί φονιάδες των λαών.

contact