Να βάλουμε όλοι από ένα χεράκι...γιατί έφτασε η ώρα

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vassia
Απών/απούσα

Η συνέλευση της Τετάρτης ήταν ελαφρώς αποδεκατισμένη, ίσως και λόγω εορτών και πανηγυριών , Κων/νου και Ελένης και Champions’ League γαρ. Ωστόσο μια εκδήλωση σαν το 24ωρο έχει πολλά θέματα που πρέπει να φροντιστούν. Τις μέρες εκείνες σίγουρα πολλοί και πολλές θα είναι πρόθυμοι/ες να βοηθήσουν. Όμως τα ζητήματα, πρακτικά, τεχνικά, θέματα διαδρομών κλπ πρέπει να οργανωθούν. Κοινώς παιδιά να βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να βγει η δουλειά και να περάσουμε όλοι καλά. Έφτασε η ώρα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rodakino
Απών/απούσα

Απλά να βρούμε ένα τρόπο επικοινωνίας απο τη στιγμη που κάποιοι αφενος δεν μπορούν να έρχονται στις συνελευσεις και αφετέρου δεν γνωρίζουν προσωπικά τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την οργάνωση του 24ωρου.

skywalker
Απών/απούσα

Εεεε, συγγνώμη που θα το πω, αλλά αν δεν μπορούν να έρθουν ούτε σε μία συνέλευση και δεν έχουν και επικοινωνία με κάποιον που συμμετέχει στα οργανωτικά...τότε μάλλον δεν μπορούν να βοηθήσουν και πάρα πολύ, εκτός από το να κολλήσουν ίσως καμιά αφίσα στη γειτονιά τους. Επίσης δε μπορών να φανταστώ αυτή τη στιγμή πώς μπορεί κάποιος εν τη απουσία του να βοηθήσει στη διοργάνωση μιας οποιασδήποτε εκδήλωσης. Αυτά επειδή πριν από κάθε εκδήλωση που κάνουμε υπάρχει αναβρασμός και όλοι θέλουν να βοηθήσουν (αυτά τις πρώτες μέρες) και όταν πλησιάζει η εκδήλωση όλα γίνονται σχεδόν μαγικά και αυτόματα από 5-10 άτομα. Δεν θέλω να γίνομαι κακός, απλά αυτό το σκηνικό το έχω δει να επαναλαμβάνεται στις ποδηλατικές εκδηλώσεις τουλάχιστον 5-6 φορές τα τελευταία χρόνια που συμμετέχω.

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Θυμάστε εκείνη την αφίσα με τα αυτοκίνητα μέσα στη λεκάνη;;;; Ε τώρα θέλω να με βοηθήσετε να το κάνω πραγματικό. Θέλω μια χέστρα, ξέρετε από αυτές που αφήνουν στις γωνίες, και όσο για τα αυτοκίνητα λέω να βρούμε πλαστικά μεσαίου-μεγάλου μεγέθους (σαν αυτά του μόντελινγκ). Θα πάρω και από το Τζάμπο με 3€ ή 5€. Για ντεκόρ στο διήμερο θα έχει πολύ πλάκα. Ετοίμασα και την φωτό γκαλερί με τίτλο "Μια βόλτα με ποδήλατο στην Ελλάδα και τον κόσμο".

Nikolai
Απών/απούσα

πάλι έγραψες!!
Θα έχω το νου μου γιατι στην γειτονιά μου μπορείς να βρεις οτιδήποτε...

contact