και οι παπαριές που λες στο ότι δεν σου έβγαλε πρόβλημα
τι περίμενες να βγάλει 1000 ευρό ποδήλατο πήρες δεν πήρες ποδήλατο με 100 ευρό
Οπότε ποιος ο λόγος να αλλάξω από την αρχή τις ρόδες; Με κάλυψε το ποδήλατο ως σύνολο, δε με κάλυψε; Για μένα έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Από κει και πέρα, όσο θες τραγούδα...
και οι παπαριές που λες στο ότι δεν σου έβγαλε πρόβλημα
τι περίμενες να βγάλει 1000 ευρό ποδήλατο πήρες δεν πήρες ποδήλατο με 100 ευρό
Οπότε ποιος ο λόγος να αλλάξω από την αρχή τις ρόδες; Με κάλυψε το ποδήλατο ως σύνολο, δε με κάλυψε; Για μένα έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Από κει και πέρα, όσο θες τραγούδα...
για εσένα είναι το μόνο σίγουρο ότι έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή
γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι θα πει να έχεις επιλογές
θα σου εξειγούσα και τα υπόλοιπα αλλά θα πιάσουμε πάλι τις 6-7 σελίδες γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις
λες και θέλει μυαλό να καταλάβεις πως άλλο να μου πλασάρει η εταιρία έναν τροχό γιατί αυτόν είχε αυτόν έβαλε
και άλλο να διαλέξω στεφάνι ακτίνα και κέντρο για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες μου
και μην πεις πάλι σε καλύπτει ο συγκεκριμένος τροχός
δεν θα το αντέξω
α και πριν απαντήσεις πάρε φόρα και χτύπα το κεφάλι σου δυνατά στον τοίχο και μετά γράψε
να κ μια εμπεριστατωμενη αποψη κ με χρησιμη παραθεση
δελτίο τύπου κλασικά
δλδ τόσο δύσκολο είναι για εσένα να μπεις σε ένα site εταιρίας και να κατεβάζεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά???
σε είχα για πιο έξυπνο
:D
Αν ημουν πιο εξυπνος θα το ειχα κανει,αρκει να προκειται για μενα
αλλα επειδη προκειται για αλλον, μαλλον θα βαρεθηκα να το κανω
εδω που τα λεμε κ αυτο που του κανω πολυ ειναι
ωρα να ενεργησει κ αυτος
νομιζω σειρα του ειναι..
δεν ειμαι κ σε πολυ καλη φαση αλτρουισμου
αντε κ περιμενω συμβουλες να κανω τον χαμελεοντα κουρσι..χεχε
να κ μια εμπεριστατωμενη αποψη κ με χρησιμη παραθεση
δελτίο τύπου κλασικά
δλδ τόσο δύσκολο είναι για εσένα να μπεις σε ένα site εταιρίας και να κατεβάζεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά???
σε είχα για πιο έξυπνο
ωρα να ενεργησει κ αυτος
νομιζω σειρα του ειναι..
γενικότερα η βοηθάς η δεν βοηθάς
το πρόβλημα στα forums είναι ότι οι περισσότεροι απλά αντιγράφουν ή ότι μας δίνει η σελίδα του κατασκευαστή χωρία καν να αντιλαμβάνονται τι γράφει ή ότι μαλακία βρούνε σε διάφορες σελίδες
επειδή έχω φτιάξει ποδήλατο για αντίστοιχη περίτπωση
1) ένας μέτριος σκελετός δεν έχει πρόβλημα βάρους
2) σημαντικό κομμάτι είναι ο τροχός
αν είναι για αστική μετακίνηση ένας καλός τροχός όχι κάτι ιδιαίτερο μας κάνει
π.χ. deore κέντρα mach 1 στεφάνια και καλή ακτίνα (sapim strong) Μαζί με πλέξιμο δεν θα πάει πάνω από 150 ευρό
3) ανάρτηση εκεί είναι τα δύσκολα
η πρόταση που σου έκανα για την used mz είναι η καλύτερη
για καινούργια δεν ξέρω τι θα αντέξει τα 150 κιλά
4) ανταλλακτικά
allivio είναι μια χαρά
το μόνο σημαντικό κομμάτι είναι δισκοβραχίονας
κάποιος fsa ή deore
Hollowtech κατά προτίμηση
αλλίως allivio της shimano Με κάποια καλή μεσαία τριβή
λες και θέλει μυαλό να καταλάβεις πως άλλο να μου πλασάρει η εταιρία έναν τροχό γιατί αυτόν είχε αυτόν έβαλε
και άλλο να διαλέξω στεφάνι ακτίνα και κέντρο για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες μου
δεν θα το αντέξω
Εδώ έγκειται η διαφωνία μας. Γιατί δεν με καλύπτει ο συγκεκριμένος τροχός; Τσουλάει, είναι ανθεκτικός και δεν χρειάστηκε ακτινολόγιση μέχρι στιγμής. Επειδή είναι 2 κιλά το ζευγάρι; Ε και; Training ρόδα είναι. Ο σκοπός της είναι να φάει όγκο προπονήσεων απροβλημάτιστα και όχι να είναι super ελαφριά και γρήγορη. Όταν έρθει η ώρα να τρέξω σε αγώνες θα βάλω Mavic Ksyrium. Αλλά προς το παρόν για τις προπονήσεις μου οι τροχοί καλύπτουν και δεν έχω παράπονο.
thnx
αν δεν βαριεσαι γραψε 2 λογια γιατι δεν θα το εκανες
κοστος?
γεωμετρια ?
η εμφανιση?
δεν τεριάζουν τα φρένα
αν και τώρα τελευταία είχαμε συζητήσει ergopower της tektro για v-brake
αλλά δεν ξέρω να σου πω σχετικά
αν είσαι για κουρσί πάντως καλό είναι να πάρεις κούρσα κανονική με μια σειρά της προκοπής και το chameleonte να το έχεις για μέσα στην πόλη
δεν θα το αντέξω
Εδώ έγκειται η διαφωνία μας. Γιατί δεν με καλύπτει ο συγκεκριμένος τροχός; Τσουλάει, είναι ανθεκτικός και δεν χρειάστηκε ακτινολόγιση μέχρι στιγμής. Επειδή είναι 2 κιλά το ζευγάρι; Ε και; Training ρόδα είναι. Ο σκοπός της είναι να φάει όγκο προπονήσεων απροβλημάτιστα και όχι να είναι super ελαφριά και γρήγορη. Όταν έρθει η ώρα να τρέξω σε αγώνες θα βάλω Mavic Ksyrium. Αλλά προς το παρόν για τις προπονήσεις μου οι τροχοί καλύπτουν και δεν έχω παράπονο.
Your point?
δλδ για εσένα η θα είναι ρόδα προπονήσεων η super ελαφριά
ή άσπρο η μαύρο
???
γενικότερα δεν θα προτιμούσες με 50 ευρό παραπάνω να βάλεις μια ρόδα που θα γλίτονες κάνα κιλό στο ποδήλατο??
και να έχεις σωστά ρουλεμάν που δεν γραντζουνάνε????
που θα είχε μια ακτίνα που θα άντεχε τα 4πλάσια χλμ από αυτήν που έχεις τώρα???
το ότι σε καλύπτει δεν λέει τπτ
έχεις δει κανέναν να μην τον καλύτπει ο οποιοσδήποτε τροχός???
απλά θέλουμε πάντα κάτι παραπάνω
γιατί αυτό το κάτι παραπάνω να μην το έχεις από την αρχή???
σου είπα να χτυπήσεις το κεφάλι σου αλλά δεν το κάνεις και θα κουράσεις πάλι
δεν τεριάζουν τα φρένα
αν είσαι για κουρσί πάντως καλό είναι να πάρεις κούρσα κανονική με μια σειρά της προκοπής και το chameleonte να το έχεις για μέσα στην πόλη
δηλ εννοεις οτι δεν ταιριαζουν κουρσαδικα φρενα στις υποδοχες που εχει?
μαλιστα..
χμμ. δεν ξερω αν με παιρνει να το κρατησω αν παρω κουρσα
μαλλον θα το πουλαγα
κ θα παιρνα κατι γυρω στο 1000ρικο
που χω βρει σε merida κ canyon κ τα 2 με full 105
εχω κ μαουνταιν για πολη!
ή άσπρο η μαύρο
???
γενικότερα δεν θα προτιμούσες με 50 ευρό παραπάνω να βάλεις μια ρόδα που θα γλίτονες κάνα κιλό στο ποδήλατο??
Here we go again... Δε δέχεσαι ότι καθένας είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ως εκ τούτου τον καλύπτουν διαφορετικά πράγματα.
1) Για μένα είναι άσπρο-μαύρο. Υπάρχουν ρόδες training και ρόδες racing. Για training δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, δε με ενδιαφέρει το βάρος, με ενδιαφέρει η αντοχή στο χρόνο και τις καταπονήσεις.
2) Δε θα προτιμούσα να σκάσω 50 ευρώ παραπάνω για να πάρω εισαγωγικές training ρόδες, όχι. Με τα 50 ευρώ πήρα το CamelBak.
3) Οι ρόδες παίζουν από 1.5 κιλό μέχρι 2 κιλά. Και για να γλυτώσω 500 γραμμάρια δε θέλω μόνο 50 ευρώ, αλλά 500.
4) Μια χαρά είναι τα ρουλεμάν.
5) Όταν τα φτύσουν οι ακτίνες θα έρθω να σε ρωτήσω -- ή και όχι. 4 μήνες τώρα, καλά κρατούν.
6) Μάθε να χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα. Όταν λέμε κάτι με καλύπτει σημαίνει ότι δεν ψάχνουμε κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για κάτι άλλο τότε δε μας καλύπτει αυτό που έχουμε. Εμένα οι ρόδες με καλύπτουν, δε θέλω κάτι άλλο σ'αυτή τη φάση και χαίρομαι που δεν προέβηκα σε αλλαγές πριν πάρω το ποδήλατο. Είμαι της άποψης του να λιώνεις αυτό που ήδη έχεις και έπειτα να πηγαίνεις σε αναβαθμίσεις. Αλλιώς παρασύρεσαι από την καταναλωτική μανία και κάνεις ανούσιες αγορές.
7) Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, αλλά για την ξεροκεφαλιά που σε δέρνει τόσα χρόνια τώρα. Anyway δε σε παρεξηγώ. Εσύ να πουλήσεις θέλεις. Εγώ ένας απλός ποδηλάτης-πελάτης είμαι που είπα την εμπειρία μου.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ντροπή να χαλάμε το θέμα. Ό,τι θέλεις, πριβέ.
Here we go again... Δε δέχεσαι ότι καθένας είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ως εκ τούτου τον καλύπτουν διαφορετικά πράγματα.
γενικότερα είσαι πολύ βλάκας αλλά δεν πειράζει καιρό είχα να ασχοληθώ με την βλακεία σου
και
όλλοι μας έχουμε διαφορετικές ανάγκες
αυτό δεν σημαίνει ότι αγοράζουμε ότι μας πασάρουν απλά γιατί δεν έχουμε απετήσεις
δεν είπα να πας σε high end τροχούς σαν αυτούς που έδειξες αλλά πάντα όταν ΞΈΡΕΙΣ βρίσκεις καλές λύσεις
εσύ που δεν ξέρεις δυστηχώς προτείνεις ότι προτείνει ο καθένας
και αυτή είναι η διαφορά μας
1) σωστά σε ενδιαφέρει η αντοχή στον χρόνο
οπότε αντι να πάρεις τα σαβούρια που έχεις πάνω στο ποδήλατο σου
θα μπορούσες να βάλεις τροχούς με 32 ακτίνες με καλά mavic στεφάνια sapim strong ακτίνες και καλά κέντρα εδώ έχουμε πολλές επιλογές σε καλό κέντρο
λογικά Novatec με κλειστά ρουλεμανάκια
συνολικό κόστος 200 ευρό
αν αφερέσεις το κόστος των σαβούριον που έχεις 50-80 ευρό διαφορά θα έχεις
2) ποιος σου μίλησε για training ρόδες ?????
ε????
σου είπα χτήπα το κεφάλι σου στον τοίχο !!!! γιατί δεν το κάνεις???
3) http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=13969;page=1;...
πάρε ένα γαμάτο έτοιμο τροχό με 180 ευρό
1800 γραμμ
4) τόσο ξέρεις τόσο λες
για εσένα όλα είναι μια χαρά :D
5) μπα
δεν θα με ρωτήσεις θα πας σαν πρόβατο και θα πάρεις τροχούς με 500 ευρό γιατί τόσο ξέρεις
κανείς δεν είπε ότι οι τροχοί που έχεις θα βγάλουνε κέρατα η θα σπάσουν σε 2 μέρες
6)ουυυυ με τρόμαξες τώρα διάβασε τις βλακείς που γράφεις μια φορά και μετά έλα πες για εμένα
7) στο έχω ξαναπεί
όταν βγάλεις την προκατάληψη που σε δέρνει ίσως ανοίξεις τα ματάκια σου και δεις την μύτη σου :D
δεν τεριάζουν τα φρένα
μαλιστα..
μαλλον θα το πουλαγα
αφού είχες Mountain γιατί πήρες και chameleonta ???
τέσπα
merida δεν θα έπερνα σε κούρσα ούτε canyon αλλά αν είναι να πας σε κάτι από τα δύο πας στο canyon
δες αν βγάζουν με veloce
τέσπα
merida δεν θα έπερνα σε κούρσα ούτε canyon αλλά αν είναι να πας σε κάτι από τα δύο πας στο canyon
δες αν βγάζουν με veloce
στο μπιανκι μπηκαν κουρσαδικα λαστιχα οποτε....
μετα πηρα το mountain..
Η κανυον εχει 2 επιλογες
105 φουλ, με κομπακτ κ 11-28ελευθερο
κ με σραμ 34-48 κ 11-32ελευθερο
869!μονο
γενικότερα είσαι πολύ βλάκας αλλά δεν πειράζει καιρό είχα να ασχοληθώ με την βλακεία σου
και
αυτό δεν σημαίνει ότι αγοράζουμε ότι μας πασάρουν απλά γιατί δεν έχουμε απετήσεις
δεν είπα να πας σε high end τροχούς σαν αυτούς που έδειξες αλλά πάντα όταν ΞΈΡΕΙΣ βρίσκεις καλές λύσεις
θα μπορούσες να βάλεις τροχούς με 32 ακτίνες με καλά mavic στεφάνια sapim strong ακτίνες και καλά κέντρα εδώ έχουμε πολλές επιλογές σε καλό κέντρο
συνολικό κόστος 200 ευρό
ε????
1800 γραμμ
4) τόσο ξέρεις τόσο λες
5) μπα
δεν θα με ρωτήσεις θα πας σαν πρόβατο και θα πάρεις τροχούς με 500 ευρό γιατί τόσο ξέρεις
κανείς δεν είπε ότι οι τροχοί που έχεις θα βγάλουνε κέρατα η θα σπάσουν σε 2 μέρες
6)ουυυυ με τρόμαξες τώρα διάβασε τις βλακείς που γράφεις μια φορά και μετά έλα πες για εμένα
7) στο έχω ξαναπεί
όταν βγάλεις την προκατάληψη που σε δέρνει ίσως ανοίξεις τα ματάκια σου και δεις την μύτη σου :D
για να γράψεις την μαλακία σου έπρεπε να κάνεις quote όλο το θέμα???
τελικά απέδειξες πως είσαι άσχετος με τροχούς
αυτοί που ξέρουν όταν αγοράζουν διαλέγουν μέχρι και την φακαρόλα που θα βάλουν μέσα
για να γράψεις την μαλακία σου έπρεπε να κάνεις quote όλο το θέμα???
αυτοί που ξέρουν όταν αγοράζουν διαλέγουν μέχρι και την φακαρόλα που θα βάλουν μέσα
Σητώ ταπεινά συγγνώμη που θα χαλάσω αυτή την τιτανομαχία, αλλά ας γράψουμε και κάτι εντός θέματος.
Σχετικά με τα πολλά κιλά σε ποδήλατο, η προσωπική μου εμπειρία είναι δικάβαλο στο Scott Scale 80 μου με τον κολλητό μου. 70 κιλά (1,70) εγώ + 80 κιλά αυτός (187 ύψος) σε small σκελετό. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές και ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό θέμα, ούτε μου παρατηρήθηκε κάτι σε μετέπειτα service που έχω κάνει. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι 2 τυπάδες 28 χρονών αποτελούμε τουλάχιστον αστείο θέαμα, κατά τ'άλλα όλα καλά. Αποφεύγαμε τις πολλές λακούβες, ρύθμισα την ανάρτηση τέρμα σκληρή και οκ...
FYI: Ανάρτηση suntour xcr ελατηριού, στεφάνια alex rims xc 44, κέντρο μπροστά scott, πίσω κέντρο shimano non-series, ακτίνες alex rims νομίζω. Μιλάμε δηλαδή για πολύ απλά περιφερειακά που όμως με έβγαλαν ασπροπρόσωπο...
Κρατάω μόνο μια πισινή σχετικά με το ότι το βάρος δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένο όσο αν τα 150+ κιλά ήταν μόνο σε ένα αναβάτη.
Σητώ ταπεινά συγγνώμη που θα χαλάσω αυτή την τιτανομαχία, αλλά ας γράψουμε και κάτι εντός θέματος.
Σχετικά με τα πολλά κιλά σε ποδήλατο, η προσωπική μου εμπειρία είναι δικάβαλο στο Scott Scale 80 μου με τον κολλητό μου. 70 κιλά (1,70) εγώ + 80 κιλά αυτός (187 ύψος) σε small σκελετό. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές και ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό θέμα, ούτε μου παρατηρήθηκε κάτι σε μετέπειτα service που έχω κάνει. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι 2 τυπάδες 28 χρονών αποτελούμε τουλάχιστον αστείο θέαμα, κατά τ'άλλα όλα καλά. Αποφεύγαμε τις πολλές λακούβες, ρύθμισα την ανάρτηση τέρμα σκληρή και οκ...
FYI: Ανάρτηση suntour xcr ελατηριού, στεφάνια alex rims xc 44, κέντρο μπροστά scott, πίσω κέντρο shimano non-series, ακτίνες alex rims νομίζω. Μιλάμε δηλαδή για πολύ απλά περιφερειακά που όμως με έβγαλαν ασπροπρόσωπο...
Κρατάω μόνο μια πισινή σχετικά με το ότι το βάρος δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένο όσο αν τα 150+ κιλά ήταν μόνο σε ένα αναβάτη.
αυτό που κάνεται εσείς είναι χειρότερο
το θέμα είναι τι θα κάνεις με το ποδήλατο
δλδ τι χρήση
για αστική μετακίνηση τα κιλά δεν παίζουν ρόλο
βέβαια
μιας και θα ζορίσουμε που θα ζορίσουμε ένα ποδήλατο ας βάλουμε τα πιο αντοχής πράγματα για να μας βγάλει περισσότερα χρόνακια
δεν συμφωνείς??
Άρα ας κρατήσει το παιδί, ότι για απλή αστική μετακίνηση του φτάνει ένα νορμάλ επώνυμο ποδήλατο αρκεί να φυλάγεται λίγο μέχρι να χάσει κάποια κιλά...
φαντάσου όταν εγώ ήμουν 120 κιλά είχα ένα απλό ποδήλατο των 120 ευρό
Βέβαια δεν είμαι υπέρ της άποψης να πάρεις κάτι φτηνό απλά και μόνο γιατί δεν θα διαλύσει τον πρώτο μήνα
Ε προφανώς και δε λέει να πάρει ποδήλατο από το Carrefour, μιας και το budget ειναι μια χαρά στα 6-7 κατοστάρικα. Εγώ από αυτές τις μετακινήσεις δικάβαλο αυτό που λυπήθηκα περισσότερο ήταν η ανάρτηση. Η καημένη σε ορισμένες λακούβες "τερμάτισε" και το ένιωσα πολύ άσχημα στο σίδερο που καθόμουνα...
Ε προφανώς και δε λέει να πάρει ποδήλατο από το Carrefour, μιας και το budget ειναι μια χαρά στα 6-7 κατοστάρικα. Εγώ από αυτές τις μετακινήσεις δικάβαλο αυτό που λυπήθηκα περισσότερο ήταν η ανάρτηση. Η καημένη σε ορισμένες λακούβες "τερμάτισε" και το ένιωσα πολύ άσχημα στο σίδερο που καθόμουνα...
ακριβώς επειδή θα δώσει 600+ ευρό να μην πάρει κάτι καλό και σωστό???
να μην διαλέξει τροχούς/ανάρτηση έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα ποτέ??
τέσπα
δες αν βγάζουν με veloce
Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά.
Που να δεις τον Vale να κατακτά τους δρόμους,είμαι meridakias και είναι ωραία και με sorakia για παρέα.
για εσένα είναι το μόνο σίγουρο ότι έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή
γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι θα πει να έχεις επιλογές
θα σου εξειγούσα και τα υπόλοιπα αλλά θα πιάσουμε πάλι τις 6-7 σελίδες γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις
δεν θα το αντέξω
α και πριν απαντήσεις πάρε φόρα και χτύπα το κεφάλι σου δυνατά στον τοίχο και μετά γράψε
εισαι γιγαντας!
πολυ ωραιο
ωρα να ενεργησει κ αυτος
νομιζω σειρα του ειναι..
γενικότερα η βοηθάς η δεν βοηθάς
το πρόβλημα στα forums είναι ότι οι περισσότεροι απλά αντιγράφουν ή ότι μας δίνει η σελίδα του κατασκευαστή χωρία καν να αντιλαμβάνονται τι γράφει ή ότι μαλακία βρούνε σε διάφορες σελίδες
επειδή έχω φτιάξει ποδήλατο για αντίστοιχη περίτπωση
1) ένας μέτριος σκελετός δεν έχει πρόβλημα βάρους
2) σημαντικό κομμάτι είναι ο τροχός
αν είναι για αστική μετακίνηση ένας καλός τροχός όχι κάτι ιδιαίτερο μας κάνει
π.χ. deore κέντρα mach 1 στεφάνια και καλή ακτίνα (sapim strong) Μαζί με πλέξιμο δεν θα πάει πάνω από 150 ευρό
3) ανάρτηση εκεί είναι τα δύσκολα
η πρόταση που σου έκανα για την used mz είναι η καλύτερη
για καινούργια δεν ξέρω τι θα αντέξει τα 150 κιλά
4) ανταλλακτικά
allivio είναι μια χαρά
το μόνο σημαντικό κομμάτι είναι δισκοβραχίονας
κάποιος fsa ή deore
Hollowtech κατά προτίμηση
αλλίως allivio της shimano Με κάποια καλή μεσαία τριβή
αυτά σαν ολοκληρομένη πρόταση
ο χαμελέοντας δεν γίνεται κουρσί
thnx
αν δεν βαριεσαι γραψε 2 λογια γιατι δεν θα το εκανες
κοστος?
γεωμετρια ?
η εμφανιση?
Your point?
δεν τεριάζουν τα φρένα
ή άσπρο η μαύρο
???
μαλιστα..
μαλλον θα το πουλαγα
1) Για μένα είναι άσπρο-μαύρο. Υπάρχουν ρόδες training και ρόδες racing. Για training δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, δε με ενδιαφέρει το βάρος, με ενδιαφέρει η αντοχή στο χρόνο και τις καταπονήσεις.
2) Δε θα προτιμούσα να σκάσω 50 ευρώ παραπάνω για να πάρω εισαγωγικές training ρόδες, όχι. Με τα 50 ευρώ πήρα το CamelBak.
3) Οι ρόδες παίζουν από 1.5 κιλό μέχρι 2 κιλά. Και για να γλυτώσω 500 γραμμάρια δε θέλω μόνο 50 ευρώ, αλλά 500.
4) Μια χαρά είναι τα ρουλεμάν.
5) Όταν τα φτύσουν οι ακτίνες θα έρθω να σε ρωτήσω -- ή και όχι. 4 μήνες τώρα, καλά κρατούν.
6) Μάθε να χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα. Όταν λέμε κάτι με καλύπτει σημαίνει ότι δεν ψάχνουμε κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για κάτι άλλο τότε δε μας καλύπτει αυτό που έχουμε. Εμένα οι ρόδες με καλύπτουν, δε θέλω κάτι άλλο σ'αυτή τη φάση και χαίρομαι που δεν προέβηκα σε αλλαγές πριν πάρω το ποδήλατο. Είμαι της άποψης του να λιώνεις αυτό που ήδη έχεις και έπειτα να πηγαίνεις σε αναβαθμίσεις. Αλλιώς παρασύρεσαι από την καταναλωτική μανία και κάνεις ανούσιες αγορές.
7) Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, αλλά για την ξεροκεφαλιά που σε δέρνει τόσα χρόνια τώρα. Anyway δε σε παρεξηγώ. Εσύ να πουλήσεις θέλεις. Εγώ ένας απλός ποδηλάτης-πελάτης είμαι που είπα την εμπειρία μου.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ντροπή να χαλάμε το θέμα. Ό,τι θέλεις, πριβέ.
και
συνολικό κόστος 200 ευρό
ε????
1800 γραμμ
4) τόσο ξέρεις τόσο λες
5) μπα
7) στο έχω ξαναπεί
[/quote]
τέσπα
δες αν βγάζουν με veloce
στο μπιανκι μπηκαν κουρσαδικα λαστιχα οποτε....
μετα πηρα το mountain..
Η κανυον εχει 2 επιλογες
105 φουλ, με κομπακτ κ 11-28ελευθερο
κ με σραμ 34-48 κ 11-32ελευθερο
869!μονο
δεν ξέρω από sram
αν κρίνω από mtb σειρές θα προτιμούσα shimano
tl;dr
Συνέχισε και θα με πείσεις... NOT.
αυτό που κάνεται εσείς είναι χειρότερο
το θέμα είναι τι θα κάνεις με το ποδήλατο
δλδ τι χρήση
για αστική μετακίνηση τα κιλά δεν παίζουν ρόλο
βέβαια
μιας και θα ζορίσουμε που θα ζορίσουμε ένα ποδήλατο ας βάλουμε τα πιο αντοχής πράγματα για να μας βγάλει περισσότερα χρόνακια
δεν συμφωνείς??
Άρα ας κρατήσει το παιδί, ότι για απλή αστική μετακίνηση του φτάνει ένα νορμάλ επώνυμο ποδήλατο αρκεί να φυλάγεται λίγο μέχρι να χάσει κάποια κιλά...
φαντάσου όταν εγώ ήμουν 120 κιλά είχα ένα απλό ποδήλατο των 120 ευρό
Βέβαια δεν είμαι υπέρ της άποψης να πάρεις κάτι φτηνό απλά και μόνο γιατί δεν θα διαλύσει τον πρώτο μήνα
ακριβώς επειδή θα δώσει 600+ ευρό να μην πάρει κάτι καλό και σωστό???
να μην διαλέξει τροχούς/ανάρτηση έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα ποτέ??
Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά.
Που να δεις τον Vale να κατακτά τους δρόμους,είμαι meridakias και είναι ωραία και με sorakia για παρέα.
Σημ. Δηλ. γαλαρία ο Vale;...χτύπα ρε θείο,αντέχω.
@vale
το δικό σου είναι η εξέρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα
Να δεις τι πετάλι τραβά ο Vale και τότε ένα δάκρυ θα κυλήσει από τα μάτια σου.
μπορείς να κάνεις πολλά πολλά πολλά χλμ για να με διαψεύσεις