ανάμεσα στα δέντρα ακολουθείς το μονοπάτι
τα φύλλα δεν αφήνουν τον ήλιο να φτάσει σε σένα
ποδηλατείς ξεκούραστα και δεν φοβάσαι να σπάσεις το ποδηλατό σου
περνάς το ποταμάκι (αν θες. αλλιώς, από το γεφυράκι)
το τραγούδι των πουλιών σε συντροφεύει
με λίγα λόγια θησείο προς βόρεια (όχι μακριά από το κέντρο) για εξερεύνηση στο ρέμα του χαλανδρίου και μέσα και απ' έξω.
(όσοι ξέρουν την περιοχή ας βοηθήσουν με τις προτάσεις τους και συμβουλές τους. η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη)
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
δηλώνω από τώρα παρόν+++++++++++
Δυστυχως δε θα καταφερω να ακολουθησω αυτη τη βολτα. Θα ποδηλατήσω ομως στις υπεροχες παραλιες της Ναξου απο αυριο και καθε μερα:D:D Καλα να περασετε :D
κι εγώ για νάξο θα την κάνω το σάββατο ! Είσαι από εκεί? Για πες καμιά διαδρομή καλή
...Αλλα την κυριακη εχει γηπεδο...
...αλλά κρίμα για δύο λόγους: 1ον) γιατί μένω δίπλα σχεδόν στο ρέμα και είναι από τις προσφιλείς εξορμήσεις, μονάχα που δεν θα βρίσκομαι Αθήνα και 2ον) γιατί επεξεργάζομαι εδώ και καιρό μια διαδρομή καθ'όλο το μήκος του Ρέματος (από το κέντρο Χαλανδρίου μέχρι ψηλά Πεντέλης για στροφή Μελισσίων - δυστυχώς δεν την έχω ολοκληρώσει ακόμα) οπότε θα μπορούσα και πρακτικά από κοντά να βοηθήσω. θα αναμένω όμως μετά χαράς εντυπώσεις!
Απο κει ειμαι :D παραλιακα μαρεσει παντα απο χωρα ξεκινωντας προς προκοπη, αγια αννα, πλακα οσο πιο κατω εχω ορεξη και πισω απο το αεροδρομιο για χωρα. Ωραια διαδρομη διπλα στη θαλασσα! Αλλα και απο την αλλη προς εγγαρες οσο πανω αντεχεις και πισω παλι αλλα εχει μεγαλουτσικες ανηφοριες απο κει και χρειαζεται αντοχες.και συ απο ναξο?
Μάλλον θα συναντηθούμε με τα παιδιά απ'το Χαλάνδρι την Κυριακή όλοι μαζί (κατά τις 12 το κόβω). Όταν μάθω νεότερα, θα ενημερώσω και το blog.
Η μητέρα μου είναι από την Απείρανθο και κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι (και κάνα πάσχα). Και με ψήνει η ιδέα να κάνω το χώρα-απείρανθος, αλλά δεν ξέρω μήπως είναι αρκετά ανηφόρα. Αλλά ποδηλατικά στη νάξο, μόνο από κανάκη μεριά μέχρι πάνερμο έχω κάνει, παραλιάδα κι εκεί.
το σκεπτικό για να πάμε στο ρέμα είναι ότι τώρα που καλοκαιριάζει είναι μια πολύ ωραία διαδρομμή.
μετα την βόλτα κάποιας παρασκευής (που είχαν κανονίσει την διαδρομμή οι βόρειοι) και την βόλτα που κάναμε την περασμένη κυριακή (για κάποιο μήκος μέσα στο ρέμα)μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και θέλουμε να μάθουμε την περιοχή γύρω και μέσα στο ρέμα.
θα ερθουμε αν μας ευνοησει και ο καιρος (κατι λενε για κακοκαιρια)
για οσους δεν εχουν παει να πω οτι ειναι τελεια διαδρομη,νομιζεις οτι βρισκεσαι οπουδηποτε αλλου εκτος απο την αθηνα.αξιζει
και εγω μεσα ειμαι, αλλα γινετε πιο συνκεκριμενοι...
ωρα... ειπαμε 15:30
ραντεβου που?
το σημειο συναντησης ειναι στο θησειο απεναντι απο το στεθμο (εξω απο το παρκακι)
δηλαδη για να καταλαβω, η βολτα ειναι απο το θησειο στο χαλανδρι ???
εγω μενω παπαγου δεν υπαρχει τροπος να βρεθουμε καπου στην μεση ???
θα μας περιμενεις καπου για να συναντηθουμε,αν και ειναι πολλοι που μενουν κοντα σου και ερχονται στο θησειο.αυτο γιατι δεν γνωριζουμε απο τωρα ακριβως τη διαδρομη που θα ακολουθησουμε
χαχαχαχα
θειε δημητρη, την παρασκευη βολτα δεν θα μας πας???? εμεις τα πιτσιρικια την κυριακη κοιμομαστε για να αναπληρωσουμε το σαβατοβραδο. Γι'αυτο κανε κατι και για εμας...!
Μ.Φ.Χ.
Βασιλης
πως φαινεται οτι δεν παρακολουθεις τις δημοσιευσεις στο site.....
την παρασκευη η βολτα θα γινει αγαπητο skathari,το εχουμε γραψει εξαλλου.
τη γνωστη ωρα στο γνωστο μερος
ok αγαπιτη Ρουλα! Σορυ....
RE SKATHARI DEN TO PERIMENA APO SENA AFTO!!!!
NA MIN KSERIS AN THA GINI I VOLTA TIS PARASKEVIS.
PIOS ESI?
POU MAS PROTODIDAKSATE ESIS (ALITOGATOI)GIA TIS PODILATOVOLTES.
FILAKIA O ALLOS VASILIS
θα είναι και εκπαιδευτικού χαρακτήρα η βόλτα. λεπτομέρειες στην βόλτα της παρασκευής.
...με σελα για πικ νικ με τοστακια και πορτοκαλαδες?
αντε φερνω και τραπεζομαντιλο.
ΦΕΡΕ ΕΣΥ ΦΑΙ Κ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
κάποια παιδάκια που δεν είδαμε στην βόλτα της παρασκευής πιστεύω να τα δούμε αύριο.
αύριο ο καιρός μόνο κάποια συννεφάκια στον ουρανό.
tha fero kai gps gia na mhn xasoume ton dromo ok
....να ξέρεις όμως ότι θα πρέπει να καλύψουμε τα χλμετρα που
χάσαμε εχθές...
XD XD XD.
παιδια, θελω να ερθω κι εγω αυριο...το ποδηλατακι που προοριζα να με συνοδευσει ομως χρειαζετε ακτινολογηση...υπαρχει κι ενα αλλο, αλλα αυτο ειναι φιτνες με λαστιχα 700Χ23...επειδη δε ξερω τη διαδρομη νομιζετε θα ειμαι οκ αν παρω το φιτνες?
ελπιζω να τα καταφερω, επειδη ακουγεται σουπερ η βολτα!
την προηγούμενη κυριακή ο podilatix είχε έρθει με κούρσα.
μέσα στο ρέμα η διαδρομή που είναι,ας πούμε, σκληροτράχηλη είναι για περίπου 150 μ. που αν φοβηθεί κάποιος μπορεί να κατέβει απο το ποδήλατο και να πάει με τα πόδια.
vagkar κανονίστε να τραβιόμαστε και προς νότια, μετά από τα βόρεια και να ξαναπάθω ότι έπαθα την παρασκευή από τον gelάκια.
στο Θησείο !!!
Είναι ωραία διαδρομή εάν τελικά πάμε.Το ρέμα διχοτομείτε σε κάποιο σημείο!
Ο δρομος δεν συνεχίζει παντου αλλα είναι ωραια διαδρομή..
Ελπίζω ΚαστέλλοΠαουερ να πας γιατι αν αργησω να ξερω που θα σας βρω..