Uploaded with ImageShack.us
Η Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών του ΣΕΡ μαζί με την Πρωτοβουλία Πολιτών Χαλκηδόνας στη Νίκαια, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας [ΕΟΠ], τον Ποδηλατικό Σύλλογο "Κρόνος", τους FREEDAY Ποδηλάτες, τον Σύλλογο Εργαζομένων Νίκαιας και τον Δήμο Αγ. Ι. Ρέντη, συνδιοργανώνουν την Πρώτη Ποδηλατική Βόλτα Πολιτισμού στον Δήμο Νίκαιας.
Η Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών θα καλύψει όλη τη διαδρομή επιβλέποντας τους συμμετέχοντες για την ασφάλεια τους.
Στην βόλτα μας θα λάβουν μέρος αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας και του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου "Κρόνος".
Καλούμε όλους όσους θέλουν να μας βοηθήσουν να το κάνουν είτε ως ποδηλάτες, είτε με την παρουσία τους στην γιορτή που θα ακολουθήσει μετά τον τερματισμό.
---
Η Νίκαια είναι η πόλη μας, σε αυτήν ζούμε και προσπαθούμε. Δυστυχώς όμως πολλά από τα σημεία τα οποία βλέπουμε καθημερινά, βρίσκονται σε κακή κατάσταση και θεωρούμε πως αξίζουν κάτι καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε εμείς, μια ανεξάρτητη ομάδα παιδιών κυρίως, να κάνουμε κάτι. Αποφασίσαμε να αναδείξουμε επτά από αυτά, μέσα από μια ποδηλατική βόλτα που θέλουμε να κάνουμε ανάμεσά τους δείχνοντας έτσι και τον τρόπο, αναδεικνύοντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς και αναψυχής και ζητώντας, από όλους όσους μπορούν να μας βοηθήσουν, να το κάνουν άμεσα!
Ευχαριστούμε
Γιώργος Βεράνης - halkidona.gr
Τηλ.: 6978 691 657
eMail: info@halkidona.gr
---
Καλούμε όλα τα μέλη της ΟΕΑ του ΣΕΡ να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση. Επίσης στέλνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους σας από οποιοδήποτε μέρος της Αττικής και αν είστε, είτε είσαστε Ραδιοερασιτέχνες είτε όχι, να έρθετε να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία των πολιτών. Θέλω να ξέρετε ότι κάθε βοήθειά σας θα είναι σημαντική. Ακόμα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι είμαστε υπέρ της διασυλλογικότητας και καλούμε κοντά μας οποιονδήποτε σύλλογο σε οποιονδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιήτε.
Ευχαριστώ
Τάκης Ναυπλιώτης - Εφορος Ο.Ε.Α. Σ.Ε.Ρ. - SW1MQJ
Τηλ.: 6987 722 707
---
Σας περιμένουμε, ακόμα και αν δεν έχετε ποδήλατο, να μας δώσετε δύναμη και να διασκεδάσετε μαζί μας!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Το VIDEO της δράσης: http://www.youtube.com/watch?v=bfCJLsRYhZs
Ο σκοπός: http://www.halkidona.gr/wp-content/uploads/2010/10/ride.pdf
Ημέρα ΠοδηλατοΒόλτας: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου
Ώρα: 10 π.μ.
Εκκίνηση: Κατράκειο Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας
Τερματισμός: Village Park
Λειτουργία γραμματείας εγγραφής 08:30 - 10:00
Διαδρομή:
Κατράκειο - Κυρά της Ρω - Παντειχίου - 28ης Οκτωμβρίου - Ανωγείων - Γέμελου - Ηλιουπόλεως - Αμυραδάκη - Εφέσσου - 7ης Μαρτη 1944 - Μυλλασών - Ν. Μπελογιάννη - Θηβών - Village Park
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=1131285697628814...
Το RaodBook των FREEDAY ποδηλατοβραδιών: http://www.halkidona.gr/wp-content/uploads/2010/10/freeday_roadbook.gif [οι γενικές πληροφορίες είναι πολύ χρήσιμες]
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΝΙΚΑΙΑ
ΘΗΣΕΙΟ 09:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ
(χωρος συγκετρωσης freeday).
Πολύ πιθανό να έρθω.
πολύ καλή κίνηση παιδιά...
θα είμαι εκεί..
παιδια σας εχω μια προταση
τι θα λεγατε μετα την ποδηλατοβολτα αυτη να ξεκινησουμε απο κει και να πιασουμε την παλαια αθηνων-κορινθου και οπου σταματησουμε
LATHAN - KAOS kairos gia MEGAAAAAAAALI VOLTA
υπαρχει και η εναλλακτικη του προαστιακου για οποιον κουραστει βεβαια
καλου κακου παρτε χρηματα για κιατο
Κόλπο είναι αυτό για να έρθουμε στη Νίκαια!
Ψήνομαι απλά τη Δευτέρα δουλεύω και θα είμαι λίγο νεκρός (δεδομένου ότι θα έχω επιστρέψει μέχρι τις 16:00 στο κέντρο), αλλά δε θα είναι η πρώτη φορά.
αφου θα ερχοσουν ετσι και αλλιως τι σε νοιαζει
δεν ειναι κολπο ειναι ευκαιρια
εχουμε μια ολοκληρη μερα μπροστα
εχουμε και ενα brevet τελος του μηνα
κυριακη ειναι
παμε και οπου μας βγαλει
αρκει την δευτερα να μαστε πισω
αλλωστε για ποδηλατες σαν και εσας στην νικαια δεν θα κανουμε ουτε ζεσταμα
χωρις KAOS - LATHAN δεν παω πουθενα
φερτε και οποιον φιλο πιστευετε πως θα ειναι οκ
Απλά υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να έχω εκτάκτως δουλειά τη Κυριακή και δε νομίζω να ξέρω μέχρι τελευταία στιγμή (Παρασκευή δηλαδή) και νευριάζω...
Για αυτό λέω ότι είναι "πιθανό" να παρευρεθώ.
Αλλά αν παρευρεθώ εννοείται ότι ψήνομαι.
ok opws kai na xei egw tin kiatiada kata 99.99% tha tin kanw
kiatiada?
οταν πας σουνιο λεγεται σουνιαδα
οταν πας κιατο λεγεται κιαταδα
Ψήθηκα!
Εννοείτε συνεχίζουμε αθηνών-κορίνθου και όσο μας βγάλει!
kala se mia synantisi pou eixame gia ta diadikastika tis voltas
imoun egw o ksemparkos se ena trapezi me ta pio simantika atoma tis ellinikis podilasias
apenanti o proedros omospondias podilasias
proedros kai paragontes tou podilatikou syllogou KRONOS
proedros tou podilatikou syllogoy PIGASOS
paragontes pepa
kai i plaka einai oti thelane kai tin apospi mou
xaxaxaxaxaxax
oxi re den sas lew tin krataw gia mena
paidia osoi to paroun apofasi na erthoun den tha perasoun asxima
meta tha odeysoume pros kiato apo salamina
ta leme thiseio loipon stis 9 gia tous mi dytikous (9:20 ksekiname)
Γιάννη θα είμαστε εκεί.
Να νιώθεις περήφανος, άλλωστε αντιπροσωπεύεις μια πολύ δυναμική παρέα και ένα μεγάλο κομμάτι της Αθηναϊκής αστικής ποδηλασίας όπως ισχύει σήμερα.
Βάλε κάτω και τι έχετε διοργανώσει και υλοποιήσει μέχρι σήμερα... Θα σου έλεγα ότι μάλλον εσύ θα έπρεπε να ζητούσες τις δικές τους γνώμες και να έπαιρνες τις κρίσιμες αποφάσεις επάνω σου...
...χεχε.
ΕΥΓΕ από εμένα.
[παράκληση να μην αργήσουμε να ξεκινήσουμε... Κάποιοι έχουν χλμ μπροστά τους μετά, αν φάμε πολλές καθυστερήσεις θα "κρυώσει το πράμμα". Ας βάλετε και μια σύντομη περιγραφή της διαδρομής Θησείο - Νίκαια, αν κάποιος καθυστερήσει να μπορεί να μας πιάσει...]
διαδρομη απο θησειο
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ
ΛΑΟΔΙΚΙΑΣ και απο κει δεξια για κατρακειο
αν δεν ξερουμε που ειναι ρωταμε και θα σας πουν ειναι γνωστο σε ολους τους νικαιοτες
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%98%CE%B7%CF%83%CE%B...
Επιβεβαιώνω την μέχρι τώρα όχι σίγουρη συμμετοχή μου.
Τη κάνω για θησείο!
ok lathan
o kairos einai mia xara me liga synefa
kai pithanotita vroxis arga to brady
mexri tote tha xoume gyrisei sigoura
den ksexname to prwino
an prolabete ena kalo prwino tha sas kratisei mexri to mesimeri