Γειά και χαρά σε όλη την παρέα της βόλτας στην Αίγινα.
Εγώ είμαι ο Χάρης (πρόσεξε το "η" Carmen) και όχι ο υπογράφων ως "Koutsman" !!!
Φαίνεται πως όλοι είχαμε την ανάγκη της ανανέωσης της διάθεσης που ζήσαμε στην πρόσφατη βόλτα μας ... ενώ κάποιοι (μαζί τους κι εγώ τώρα) έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία επανάληψης κάποιας παρόμοιας "βόλτας+μπάνιο" εξόρμησης.
Μου αρέσει η ιδέα του Θέμη για Λαγονήσι ... ας την μελετήσουμε λίγο ως προοπτική για το Σαββατοκύριακο και ας επανέλθουμε.
Χαιρετισμούς σε όλους και καλό κουράγιο στα παιδιά που διαβάζουν για εξετάσεις.
Επιτρέψτε μου να έχω ενδοιασμούς για το Λαγονήσι.
* Είναι 40km από Φάληρο, δηλαδή περίπου το διπλάσιο από όσο κάναμε στην Αίγινα για να πάμε Αγία Μαρίνα και δεν έχει σκιά καθόλου στη διαδρομή,
* Θα φάμε πολύ κίνηση στην παραλιακή,
* Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο μετά το μπάνιο (ταβέρνα, παγωτό) παρά μόνο να πάμε προς Βάρκιζα (20km)
* Παραμένει Αθήνα!!!!
Εγώ ψίνομαι πάντως για άλλη μια Αίγινα και γι' αυτό το Σάββατο...
Μπορούμε να εξοπλιστούμε και καλύτερα... μια τρόμπα για βάρκα... μια μπάλα ή φρίσμπι... ειδικό λάδι μασάζ... ;-)
και εγώ δίνω αύριο μεθαύριο και μετά τέλος..Δύσκολη η ζωή αλλά πάντα με μικρές "κερκόπορτες" που μας βοηθούν να την απολαύσουμε :))
* Χάρη. πες με και συ Ξένηα να πατσίσουμε ...
Εγώ γι αυτό το ΣΚ δεν ψήνομαι (πέρα απ τη ζέστη που θα με ψήνει..) γιατι έχω κατι δουλίτσες..
Αλλά οργανώστε το,μπορεί να μαζευτεί καινούριος λαός που για χ-ψ λόγους δεν μπόρεσε να έρθει προχθές..
Παιδια όταν λέτε μεγάλο εύρος ηλικιών, πόσο μεγάλο δηλαδή;
( ...Το προς τα πάνω με ενδιαφέρει...)
Ρωτώ, για να δώ αν είμαι μέσα ( ...στο εύρος...) για την άλλη φορά, γιατί είδα τις φωτογραφίες σας και μου άρεσε η φάση.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Έμαθα περισσότερα από ότι ρώτησα και αυτό δεν είναι κακό.
Μου άρεσε η βόλτα σας και ήθελα να δω αν χωράω για την επόμενη φορά, μια και είμαι περασμένων 52 Μαίων. Στατιστικά όμως είμαι σαν δύο 26ρηδες χαχαχα.
Και η αλήθεια είναι ότι μια ερώτηση έκανα, δεν ζήτησα ανάλυση.
.....Μην πυροβολείτε τον ποδηλάτη αδέλφια.
Ξένια η επόμενη διοράνωση ποια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί????? ο Inferno & ο Webmonster θέλουν να γίνει κάτι προς Λαγονήσι...
Ο Βαγγέλης είναι στην φωτό 3282 που έβγαλες , πάνω στην βάρκα!! αν κάνεις ζουμ θα τον δεις. :)
Θέμης
Γειά και χαρά σε όλη την παρέα της βόλτας στην Αίγινα.
Εγώ είμαι ο Χάρης (πρόσεξε το "η" Carmen) και όχι ο υπογράφων ως "Koutsman" !!!
Φαίνεται πως όλοι είχαμε την ανάγκη της ανανέωσης της διάθεσης που ζήσαμε στην πρόσφατη βόλτα μας ... ενώ κάποιοι (μαζί τους κι εγώ τώρα) έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία επανάληψης κάποιας παρόμοιας "βόλτας+μπάνιο" εξόρμησης.
Μου αρέσει η ιδέα του Θέμη για Λαγονήσι ... ας την μελετήσουμε λίγο ως προοπτική για το Σαββατοκύριακο και ας επανέλθουμε.
Χαιρετισμούς σε όλους και καλό κουράγιο στα παιδιά που διαβάζουν για εξετάσεις.
Φιλικά, Χάρης
Επιτρέψτε μου να έχω ενδοιασμούς για το Λαγονήσι.
* Είναι 40km από Φάληρο, δηλαδή περίπου το διπλάσιο από όσο κάναμε στην Αίγινα για να πάμε Αγία Μαρίνα και δεν έχει σκιά καθόλου στη διαδρομή,
* Θα φάμε πολύ κίνηση στην παραλιακή,
* Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο μετά το μπάνιο (ταβέρνα, παγωτό) παρά μόνο να πάμε προς Βάρκιζα (20km)
* Παραμένει Αθήνα!!!!
Εγώ ψίνομαι πάντως για άλλη μια Αίγινα και γι' αυτό το Σάββατο...
Μπορούμε να εξοπλιστούμε και καλύτερα... μια τρόμπα για βάρκα... μια μπάλα ή φρίσμπι... ειδικό λάδι μασάζ... ;-)
Ναι δεν μπορέσαμε... Εγώ δίνω αύριο μεθαύριο και την παρασκευή από ένα μαθήματα... Δύσκολη η ζωή...
Α ναι.. Από ότι είδα.. Τα ΣΚ μέσα στην Αθήνα τώρα θα είναι πολύ πήξιμο να πας μέχρι οπουδήποτε.
Απολαύστε... υπεύθυνα:
http://download.yousendit.com/FDE9387D38D67643
Σε 7 ημέρες προλαβαίνετε.
ΥΓ: Κώστας εδώ.
και εγώ δίνω αύριο μεθαύριο και μετά τέλος..Δύσκολη η ζωή αλλά πάντα με μικρές "κερκόπορτες" που μας βοηθούν να την απολαύσουμε :))
* Χάρη. πες με και συ Ξένηα να πατσίσουμε ...
Εγώ γι αυτό το ΣΚ δεν ψήνομαι (πέρα απ τη ζέστη που θα με ψήνει..) γιατι έχω κατι δουλίτσες..
Αλλά οργανώστε το,μπορεί να μαζευτεί καινούριος λαός που για χ-ψ λόγους δεν μπόρεσε να έρθει προχθές..
Παιδια όταν λέτε μεγάλο εύρος ηλικιών, πόσο μεγάλο δηλαδή;
( ...Το προς τα πάνω με ενδιαφέρει...)
Ρωτώ, για να δώ αν είμαι μέσα ( ...στο εύρος...) για την άλλη φορά, γιατί είδα τις φωτογραφίες σας και μου άρεσε η φάση.
τελικά αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Κοutsman..
Κώστα οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές :) Να σε καλά τις κατέβασα ήδη.
Θέμης
Αδέλφια.
Θα μου πει κάποιος για το εύρος των ηλικιών που αναφέρθηκε πιο πάνω;
το εύρος των ηλικιών που αναφέρθηκε ήταν 35 έτη
ο μέσος όρος ήταν 29 έτη και η τυπική απόκλιση 6 έτη
η έρευνα έγινε σε δείγμα 10 ποδηλατών.
ελπίζω να τα υπολόγισα σωστά.
γιατί η ανάγκη τόσης στατιστική ανάλυσης;
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Έμαθα περισσότερα από ότι ρώτησα και αυτό δεν είναι κακό.
Μου άρεσε η βόλτα σας και ήθελα να δω αν χωράω για την επόμενη φορά, μια και είμαι περασμένων 52 Μαίων. Στατιστικά όμως είμαι σαν δύο 26ρηδες χαχαχα.
Και η αλήθεια είναι ότι μια ερώτηση έκανα, δεν ζήτησα ανάλυση.
.....Μην πυροβολείτε τον ποδηλάτη αδέλφια.
Πο πο... Ζηλεύω και γω... Καταρραμένη εξετάστικη την Πέμπτη ξεκινάς. Ελπίζω να καταφέρω να έρθω σε κάποια άλλη ανάλογη τσαρκα όταν τελειώσω...