Απόψε στις 8 το βράδυ στον σταθμό του προαστιακού στη λεωφόρο Πεντέλης, θα ξεκινήσει η βόλτα με ποδήλατα, με κατεύθυνση τη Νέα Ιωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Θα έχουμε μάγους, ζογκλέρ, την 72 νούμερο πατούσα, τον Μανώλη τον μονόφθαλμο πιγκουίνο και φυσικά τον Μήτσο το ποντίκι!
ελπίζω η ποδηλατοπορεία να εξελίχθηκε (/εξελίσσεται) ομαλά! για πείτε μου όμως, από τη Βυζαντίου περάσατε τελικά; ή μήπως αλλάξατε διαδρομή και μου τη σκάσατε; περίμενα ώρα προς τα κει και λυπήθηκα πολύ που δε σας πέτυχα.
καταλαβαίνω ότι κανονικά θά' πρεπε νά' χω έρθει στο σημείο συνάντησης, αλλά λόγω πρόσφατου τραυματισμού είπα να κάνω περικοπές στα χμ και τελικά κατέληξα να κάνω έναν απλό γύρο στη γειτονιά :(
καλή συνέχεια και ελπίζω να σας πετύχω κάποια άλλη φορά.
... μέχρι το 44ο!
Θέμη, βάλε κάτι παραπάνω στα χιλιόμετρα, γιατί άκουσα για κάποιες κυριακάτικες κραιπάλες!
Ο καιρός πάντως αναμένεται καλός
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=260172&nDate=2
o laos apaitei xiliometra ston metriti
ότι κάτι έκανε γιαυτό...
Τώρα πρέπει να τον επιβραβεύσουμε όμως, για να συνεχίσει έτσι, Γιάννη!
Μεσαααα και εγωω... :)
Come on...! STRIKE!
Απόψε στις 8 το βράδυ στον σταθμό του προαστιακού στη λεωφόρο Πεντέλης, θα ξεκινήσει η βόλτα με ποδήλατα, με κατεύθυνση τη Νέα Ιωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Θα έχουμε μάγους, ζογκλέρ, την 72 νούμερο πατούσα, τον Μανώλη τον μονόφθαλμο πιγκουίνο και φυσικά τον Μήτσο το ποντίκι!
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Κλασσικά Travveler θα έρθω!
με φρεσκα πεταλια
Μέγας χορηγός: jdar002 της Ελλαδος
Καλοφόρετα 21!!!!
Εχουμε σχολικές υποχρεώσεις...πολύτεκνοι γαρ
θα έρθετε να υποθέσω;
Χωρίς εσάς δεν πάμε πουθενά!
ελπίζω η ποδηλατοπορεία να εξελίχθηκε (/εξελίσσεται) ομαλά! για πείτε μου όμως, από τη Βυζαντίου περάσατε τελικά; ή μήπως αλλάξατε διαδρομή και μου τη σκάσατε; περίμενα ώρα προς τα κει και λυπήθηκα πολύ που δε σας πέτυχα.
καταλαβαίνω ότι κανονικά θά' πρεπε νά' χω έρθει στο σημείο συνάντησης, αλλά λόγω πρόσφατου τραυματισμού είπα να κάνω περικοπές στα χμ και τελικά κατέληξα να κάνω έναν απλό γύρο στη γειτονιά :(
καλή συνέχεια και ελπίζω να σας πετύχω κάποια άλλη φορά.