μεσα !!! εγω και αν γουσταρω . Οι "τσιλιες'' ειναι σημαντικο και αναπόσπαστο μερος της διαδικασιας , για να γινει σωστα και να μην εχουμε ...τρεχαματα ! σκεψου και συ καμια ιδεα , και την σχεδιαζω εγω . Αν φτιαξουμε τα στενσιλ , μετα ειναι ευκολο. Ασε που εχω ηδη μια τελεια ιδεα ...
για την Κυριακή δεν άκουσα τίποτα! Αύριο λέε στο στ αθμό Λαρίσης στις 9 το βράδυ με προορισμό βόρεια και μάλλον η βολτούλα τελειώνει στις 10 στο Θησείο που παίζει ένας ναζιάρης αλητόγατος Dj ! Eλεος! είμαι νυχτερινή ! Κανονίστε και κάτι για την Κυριακή ρε παιδιάααααααααααααα! Τι τραβάμε κι εμείς οι νοσηλεύτριες!!!!!
Αυτό για την Κυριακή παίδες είναι για τις 8.00 το πρωί ή το βράδυ? Ρωτάω γιατί είμαι νυχτερινή και δουλεύω 9 το βράδυ με 7 το πρωί! Δεν νομίζω να προλάβω να είμαι στις 8 στον σταθμό Λαρίσης! Κάτι πιο ενδιάμεσα μέσα στην ημέρα δεν υπάρχει? Αμαν ρε παιδιά τόσον καιρό το περιμένω αυτό! Τι σας έπιασε να βάλετε κυριακάτικα τόσο ακραία ωράρια?
Τέλος πάντων ! Περιμένω να οριστεί κάτ ι μέσα στην ημέρα για να τα καταφέρω κι εγώ!!!
Παιδιά η βολτα Νο 1 τι ώρα πέφτει την Κυριακή? Είναι κατά το πρωί τουλάχιστον? Αν ειναι γύρω στις 10 έρχομαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !
Καλή η βολτούλα που κανονίζεται αλλά για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις να σας αναφαίρω οτι τη Κυριακη οι Αλητόγατοι θα χουρχουρίζουν στα κρεβάτια τους..................
Απο εκει και πέρα χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε να κανονίζονται βόλτες εκτός απο τις δικές μας!!
Είναι πολύ ωραία εικόνα οι δρόμοι της Αθήνας γεμάτοι με ποδήλατα!!!
θα κανουμε μια βολτα ειδικα για σενα
πεσμας τις ακριβης ωρες και το κανονιζουμε...
πρωι δεν ξυπναμε... ολη νυχτα γυρναμε.......παμε για υπνο εκεινη την ωρα....
stathmos larisis ola kala... alla epidi menw ligo makria... nsmurni.. borite na m peite pros ta pou tha pame... gia na proetimastw psixologika.... somatika.... klp
Reunion Alumnies από παλιά ασχολία VS βόλτα με αλητόγατους.....
Α ρε παιδιά τι γκαντεμιά είναι αυτή????
Στο CMR δούλευα...σε ΌΛΕΣ τις βόλτες που κανονίζετε καθημερινές δουλεύω....και την Κυριακή που είναι η βόλτα προς "Θεσσαλονίκη..." έχω το reunion......
Ανάθεμα την στιγμή που ανέλαβα τα απογευματινά τμήματα στο φροντηστήριο...τι το ήθελα!!!!!!!
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Καλά να περάσετε αν δεν έρθω....φέρτε και καμιά μπουγάτσα!!!
Πολύ παρέα με τους Αλητόγατους κάνεις και αρχίζεις και τρελαίνεσε και εσύ μου φαίνεται,αλήθεια ρε παιδιά,ξέρει κανεις τι πάει να πει η λέξη ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ?
Φιλε Αιγεα που εισαι? Ειναι μεσημερι...
μεσα !!! εγω και αν γουσταρω . Οι "τσιλιες'' ειναι σημαντικο και αναπόσπαστο μερος της διαδικασιας , για να γινει σωστα και να μην εχουμε ...τρεχαματα ! σκεψου και συ καμια ιδεα , και την σχεδιαζω εγω . Αν φτιαξουμε τα στενσιλ , μετα ειναι ευκολο. Ασε που εχω ηδη μια τελεια ιδεα ...
sthle m mia to mail s na milame apo msn an exeis
xtravaganzagold@hotmail.com(link sends e-mail) .To msn δε το ανοιγω και πολυ , οποτε στειλε μου και συ το mail σου . Θα τα πουμε και στην αλητογατο-βολτα εξαλλου !
decadanceprince1@hotmail.com(link sends e-mail).... egw antithetos to exw sinexia anuxto.... opote thes tha me breis ....
για την Κυριακή δεν άκουσα τίποτα! Αύριο λέε στο στ αθμό Λαρίσης στις 9 το βράδυ με προορισμό βόρεια και μάλλον η βολτούλα τελειώνει στις 10 στο Θησείο που παίζει ένας ναζιάρης αλητόγατος Dj ! Eλεος! είμαι νυχτερινή ! Κανονίστε και κάτι για την Κυριακή ρε παιδιάααααααααααααα! Τι τραβάμε κι εμείς οι νοσηλεύτριες!!!!!
8 Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΟΒΟΛΤΑ?
ΚΥΡΙΑΚΗ 8.00 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ
ελα να σε νοσηλευσουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ
ποδηλατοντας....
Αυτό για την Κυριακή παίδες είναι για τις 8.00 το πρωί ή το βράδυ? Ρωτάω γιατί είμαι νυχτερινή και δουλεύω 9 το βράδυ με 7 το πρωί! Δεν νομίζω να προλάβω να είμαι στις 8 στον σταθμό Λαρίσης! Κάτι πιο ενδιάμεσα μέσα στην ημέρα δεν υπάρχει? Αμαν ρε παιδιά τόσον καιρό το περιμένω αυτό! Τι σας έπιασε να βάλετε κυριακάτικα τόσο ακραία ωράρια?
Τέλος πάντων ! Περιμένω να οριστεί κάτ ι μέσα στην ημέρα για να τα καταφέρω κι εγώ!!!
Παιδιά η βολτα Νο 1 τι ώρα πέφτει την Κυριακή? Είναι κατά το πρωί τουλάχιστον? Αν ειναι γύρω στις 10 έρχομαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !
Παιδιά καλημέρα σας!!
Καλή η βολτούλα που κανονίζεται αλλά για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις να σας αναφαίρω οτι τη Κυριακη οι Αλητόγατοι θα χουρχουρίζουν στα κρεβάτια τους..................
Απο εκει και πέρα χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε να κανονίζονται βόλτες εκτός απο τις δικές μας!!
Είναι πολύ ωραία εικόνα οι δρόμοι της Αθήνας γεμάτοι με ποδήλατα!!!
οσοι πιστοι προσελθεται
θα κανουμε μια βολτα ειδικα για σενα
πεσμας τις ακριβης ωρες και το κανονιζουμε...
πρωι δεν ξυπναμε... ολη νυχτα γυρναμε.......παμε για υπνο εκεινη την ωρα....
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΓΑΤΑΚΙΑ...
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΛΙ
stathmos larisis ola kala... alla epidi menw ligo makria... nsmurni.. borite na m peite pros ta pou tha pame... gia na proetimastw psixologika.... somatika.... klp
poulaw gameboy advance.. opios endiaferete....
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
ΧΕΧΕΧΕ
Reunion Alumnies από παλιά ασχολία VS βόλτα με αλητόγατους.....
Α ρε παιδιά τι γκαντεμιά είναι αυτή????
Στο CMR δούλευα...σε ΌΛΕΣ τις βόλτες που κανονίζετε καθημερινές δουλεύω....και την Κυριακή που είναι η βόλτα προς "Θεσσαλονίκη..." έχω το reunion......
Ανάθεμα την στιγμή που ανέλαβα τα απογευματινά τμήματα στο φροντηστήριο...τι το ήθελα!!!!!!!
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Καλά να περάσετε αν δεν έρθω....φέρτε και καμιά μπουγάτσα!!!
Από τις 10 το πρωί ως τις 5το απόγευμα, φτάνει να μου το πείτε ε γκαίρως! Που συναντιόμαστε ? Ευχαριστώ πολύ!
για πούθε?
το πουθε ειπες βιομηχανικη περιοχη
δοσε στιγμα και φυγαμε
μετα το μεσημερι΄΄
......οι Αλητόγατοι θα κοιμούνται τη Κυριακη το πρωί.............................................
organonis volta vlepo
είμαι άργος αλλά γυρνάω κυριακή,οπότε ελπίζω να σας προλάβω να ρθω,κυριακή πρωί ΌΛΟΙ κοιμούνται!!
Οι original συναντήσεις k βόλτες θα ανακοινώνονται επίσημα από εδώ k στο εξής στο blog των αλητογατων ΜΟΝΟ!!!!
http://alitogatoi.blogspot.com/(link is external)
η λέξη αλητογατοι δεν ανήκει σε κανέναν όπως δεν έχει κανέας τα πνευματικά δικαιώματα.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΒΟΛΤΑ
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΤΗ ΛΕΞΗ¨
Α Λ Η Τ Ο Γ Α Τ Ο Ι..
Ο.Κ.
ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
HASTA LAS BICYCLETTES SIEMRE
Πολύ παρέα με τους Αλητόγατους κάνεις και αρχίζεις και τρελαίνεσε και εσύ μου φαίνεται,αλήθεια ρε παιδιά,ξέρει κανεις τι πάει να πει η λέξη ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ?