ΑΛΗΤΟΓΑΤΟΙ -West Side Ride, Τρίτη 18/11/08-

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
teaser
Απών/απούσα
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Ναι τη Τρίτη σουλατσάρουμε Δυτικά.....

Εάν βρέχει η βόλτα γίνεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ με αδιάβροχα.

Εαν χιονίσει......θα δουμε επιτέλους άσπρη μέρα(νύχτα)

Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΟΓΑΤΟΣ!!!

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Και σήμερα,βράδυ είσαι??

γυρνάω στο....λημέρι μου στις 7.30 το πρωί!

Σήμερα έφαγα ποδηλατική μπόρα! Σύνηθως κώλωνα να βγώ με βροχή αλλά το τόλμησα χτές και σήμερα γυρνώντας από Λυκόβρυση, κι έφαγα βροχή με το τουλούμι!!! Για να είμαι λοιπόν υποψήφια αλητόγατα (με ή χωρίς πνευμονία) ζητάω τη συνεισφορά σας, για το που θα μπορούσα να βρω ολόσωμα φωσφοριζέ ή έστω ανοιχτόχρωμα αδιάβροχα, για να φαίνομαι στο σκοτάδι, και....για να μην είμαι μακαρίτισα αλητόγατα, μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ γιαλοκαθαριστήρες για....γυαλιά οράσεως ;;; Σήμερα πήγα να σκοτωθώ πραγματικά γιατι το γείσο του κράνουν δεν με κάλυψε καθόλου!
Α ναι! Ξέχασα και μια άλλη λεπτομέρεια! Παραλίγο να με ξαποστείλει ένας κόπανος ΙΧής για μια κωλοκόντρα με ένα σχολικό! Που στην ευχή το βάζετε το πέταλο για να το έχετε εύκαιρο όταν οδηγάτε??? Στο τιμόνι εμένα δεν με βολεύει καθόλου! Αυ΄τα τα ολίγααααααααααα! Περιμένω απαντήσεις ε!!

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Η χθεσινή βόλτα ξεπέρασε κάθε προσδοκία....30+ Αλητόγατοι βγήκαν στο δρόμο και βολτάρανε στη βροχή...
Το καραβάνι ξεκίνησε απο Σ.Λαρίσης-Περιστέρι-Αιγάλεω-Αγ.Βαρβάρα-Κορυδαλλό-Νίκαια-Πειραιά-ΣΕΦ-θησείο.....
Οι περαστικοί μας κοιτούσανε σα χαμένοι...οι ΙΧίδες δεν ξέρανε τι να κάνουν και αναγκαστικά μεναν απο πίσω και κοινόντουσαν σε ρυθμούς ποδηλατικούς...

Στο Κορυδαλλό,απο την Ελ.Βενιζέλου-Ταξιαρχών είχαμε γενική κατάληψη του οδοστρόματος(είμασταν πολλοί και δε χωράγαμε....)

Ετσι αποδείξαμε σε πολύ κόσμο ότι το ποδήλατο δεν είναι μόνο για τον καλό καιρό και τις λιακάδες....

Οσο για τα αδιάβροχα ειχαμε οι πιο πολοί παντελόνι-σακάκι,αυτά μπορείς να τα βρείς στο Μοναστηράκι ή και σε αθλητικά είδη,το πέταλο τώρα,εγω πρωσοπικά το εχω στη ζώνη.......

Ετσι για να ζηλεύεται......

Κι εν παση περιπτώσει ευχαριστώ και για τις πληροφορίες! Μου μένει μόνο να τακτοποιήσω τα χαζογυαλιά μου, αλλά υποθέτω πως αν πάρω ένα πιο κλειστό κράνος να με καλύπτει!