σημερα κατελιξα ασκλιπιο βουλας μετα απο σιγκρουσι που ιχα με ενα σκουτερ κοκκινο.Το παλικαρι ενα οδιγουσε ετρογε παραλιλα και δεν με ειδε ισχιριζομενος με αποτελεσμα να με στιλι στην στασι ΑΣΤΕΡΙΑ γλυφαδας.το αποτελεσμα να σιρθο στον δρομο οποσ και αφτι επισις(δυο ατομα αφτοι)με ζιμια στα ποδια χερια καταλαβενετε και αφτοι κατι διαφορα.Η αστινομια ανιπαρκτι για ακομα μια φορα ενο περιμενα 45 λεπτα σκαι το ασθενοφοροσ που μου ιπανε η αστινομια ειναι εκει και περιμενι στο νοσοκιμειο που δεν ιτανε.ΑφΘθ με εκσετασανε και δεν ιχα σπασιματα και διαφορα αλα εφιγα για σπιτι.τελος εχω τα στιχια του πεδιου και μου ειπε οτι θα κανει διλοσι την τριτη.το ποδηλατο εχει σπασι ο τροχος πισω αλα δεν βλεπω τον σκελετο να εχι στραβοσι με το ματι δεν ξερω εαν ηπρχι μιχανιμα που το βλεπει.Το νουσας ολοι παιδια η παραλιακι ειναι επικινδινη λογο που εχει ευθιες μεγαλες και αναπτησουνε ταχητιτα μεγαλη και που το ΖΩΑ!!!!! δεν προλαβενουνε να αντιδρασουνε με απο τελεσμ:!@#&^%$$*)(
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
....
:}
Περαστικα σου φιλε μου...
1ον. Η παραλιακη ειναι κινδυνος-θανατος για μας!!!Γι'αυτο κ επιλεγουμε τους γνωστους καβατζοδρομους παραλληλα με την Ποσειδωνος,κ δν βγαινουμε ασφαλτο ποτε.
2ον.Ουτε μια λεξη σωστα γραμμενη...κυριολεκτικα ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!Προσπαθησε οταν γραφεις κατι να το διαβαζεις μετα να δεις αν ειναι σωστα γραμμενο..Κ προσπαθησε να κοψεις τα greeklish...απο την ορθογραφια (!!!) σου συμπερανα οτι εισαι λατρης της συγκεκριμενης νεας μοδας...
Κ παλι περαστικα σου,κ σιδερενιος..
σιδερενιος/α και με το καλο να βγεις και παλι στους δρομους.
(συμφωνω με giopsy στο θεμα της ορθογραφιας. "an kai greeklish einai afta edo." "τι θα λεγατε ομοσ να ονομασουμε αφτα εδο οσ engreek;")
Εννοουσα οτι μαλλον γραφει με αυτα,κ απο συνηθεια εχει χασει την μπαλα οσον αφορα την ορθογραφια
...
...
Συνηθιζω στα greeceglish και τα ορθογραφικα ειναι χαλια. εθχαριστο αλους για την συμπαρασταση
....................