Athens Critical Mass 06/07/09

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mak
Απών/απούσα

Δείτε ένα videακι που έφτιαξα από την βόλτα:
http://www.youtube.com/watch?v=Bya3o_hNRJ0

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Inferno
Απών/απούσα

Super!!
Με την άδεια σου να βάλω το link στο criticalmass.gr ?

Τα δικά μου έρχονται σύντομα (δεν έχω βρει το χρόνο ακόμα)

liakjim
Απών/απούσα

Με τα λυπης διαπιστωσα οτι το trend για το cmr κλειδωθηκε. Πιστευω δικαια γιατι ο καθενας εβγαλε τις προσωπικες του μικροτητες , σε δημοσιο διαλογο πισω απο την "ασφαλεια" του υπολογιστη του. Ειλικρινα αν και ειναι ειναι οι πρωτη φορα που ηρθα σε cmr με αυτα που διαβαζω μου ερχεται οχι μονο να μη ξανασυμμετεχω σε τετοιες ομαδικες κινησεις αλλα και να αποτρεψω τους φιλους μου που "προσυλητισα" να κανουν το ιδιο.

Τωρα να κανω καποια σχολια ως παρατηρητης.

1. Θεωρησα ως σωστο πριν ερθω στο cmr να διαβασω τους κανονες απο εδω http://criticalmass.gr/. Ενω γενικα τηρηθηκαν μου εκανε αρνητικη εντυπωση η μη τηρηση του "Να αφήνουμε τουλάχιστον μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη, εκτός κι αν πρόκειται για δρόμο με μόνο μία λωρίδα".π.χ. στην Μιχαλακοπουλου , οπου ενω ποδηλατουσα σε ζευγαρι με το φιλαρακι μου , ειδα ξαφνικα ενα παληκαρι με καπελακι πολυ σωστα να προτρεπει να μεινουμε δεξια και επιδεικτικα τον αγνοουσαν σχεδον ολοι με αποτελεσμα να κλεισουμε εντελως την κυκλοφορια.
2. Καλο θα ειναι πριν ξεκινησουμε καποιο ατομο (απο τους "παλιους") να υπενθυμισει τους κανονες και να γνωστοποιησει πανω κατω την διαδρομη.
3. Δεν μπορει με καποιο τροπο να καλυφθει το cmr απο τα media. Φανταστειτε την προβολη αν π.χ. ο Alpha κανει ρεπορταζ για το γεγονος αυτο...

Αυτα :)

mak
Απών/απούσα

Inferno wrote:
Super!!
Με την άδεια σου να βάλω το link στο criticalmass.gr ?

Τα δικά μου έρχονται σύντομα (δεν έχω βρει το χρόνο ακόμα)

Εννοείτε πως μπορείς!

Inferno
Απών/απούσα

Thanx mak! :D

liakjim wrote:
1...........με αποτελεσμα να κλεισουμε εντελως την κυκλοφορια.

Την κυκλοφορία μας την είχε κλείσει η αστυνομία πίσω μας. Κάνουμε ότι μπορούμε να αφήνουμε μια λωρίδα ανοιχτή αλλά αφού ήταν ήδη κλειστά από πίσω δεν ξέρω κατά πόσο είχε νόημα...

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Απο το πουθενά λοιπόν έχουμε και οπτικά και ακουστικά ντοκουμέντα τόσο απο το κρίτικαλ όσο και απο το περίφημο σκηνικό που κάποιοι δραματοποίησαν τραγικά απο όσο είδα.Επίμαχο σημείο 04.15-05.00.
Μετά είναι να μην βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο;
Το 'τόσο' το καναμέ ''ΤΟΣΟ''.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..οχι το τι εγινε , αλλα που καταγράφηκε !

saturn
Απών/απούσα

πολύ ωραία βόλτα και πολλά νέα πρόσωπα !!!

θα ανέβει το υλικό και στο http://criticalmass.gr/ ;

teaser
Απών/απούσα

ευγε mak!

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

μπορούμε να τη διώχνουμε
το cmr χάνει το νόημά του
αν έχει συνοδεία αστυνομίας
γιατί υποτίθεται ότι το cmr
αυτορυθμίζεται
αυτό καταλαβαίνει κάποιος
και από τον κινέζικο μύθο
για το critical mass

Η διαδρομή πως βγαίνει;
Είναι κανονισμένη από πριν;

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Συνήθως επαναλαμβάνουμε διαδρομές που έχουμε ξανακάνει, τις ξέρουμε δηλαδή ή τις καθορίζουμε εκείνη την ώρα με μικρές τροποποιήσεις. Προσωπικά είμαι υπέρ στο να υπάρχει μια προκαθορισμένη διαδρομή που να ξεκινάει μεν από το Σύνταγμα αλλά να μην γίνεται στο κορεσμένο μέχρι αηδίας κέντρο. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η μέρα είναι μεγαλύτερη και ο καιρός φυσικά καλός προσφέρονται για βόλτες σε κοντινά προάστια όπως του Χαλανδρίου, του Π. Φαλήρου, του Περιστερίου, του Παπάγου (που δεν έχουμε πάει ποτέ), Χολαργού (επίσης). Σε ότι αφορά την διακοπή της κυκλοφορίας στα κάθετα στενά των δρόμων από τους οποίους περνάμε διαφωνώ στο να περνάμε με κόκκινο. Δεν θα χαλάσει η συνοχή γιατί και τους μπροστινούς θα τους πιάσει το παρακάτω φανάρι και πάει λέγοντας. Σταματάμε μόνο τα κάθετα στενά χωρίς φανάρι απλά για να μην μπει ανάμεσά μας κανένα βιαστικό ιχ.
Καλό είναι αυτός που ηγήται της βόλτας να την ξέρει καλά.

Πρόταση για cmr Αυγούστου: Μαρίνα Φλοίσβου

Inferno
Απών/απούσα

Ανέβασα μερικές φώτος...
critical mass .GR